دوستانی که تولدتون این روزاست همه تبریک میگم.
شفق بانو New member 2014-02-26 #1,902 زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت دوست عزیزم سالروز زمینی شدنت مبارک نازنینم بهترین خوبی های دنیا رو برات ارزو دارم وامیدوارم همیشه شاد شاد باشی (waria) عزیز (چرامن شما رو نمیشناسم ... همه ی بچه های انجمنی رو دوس دارم ... شما هم اجی گل من ) آخرین ویرایش: 2014-02-26
زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت دوست عزیزم سالروز زمینی شدنت مبارک نازنینم بهترین خوبی های دنیا رو برات ارزو دارم وامیدوارم همیشه شاد شاد باشی (waria) عزیز (چرامن شما رو نمیشناسم ... همه ی بچه های انجمنی رو دوس دارم ... شما هم اجی گل من )
N@RVIN Well-known member 2014-02-26 #1,905 دوستای عزیزم از همتووون ممنونممممم خیلی خوشحالم کردین مشاهده فایلپیوست 5139 مشاهده فایلپیوست 5140 از همین تریبون هم اعلام میکنم هانیه باهات قهرم اصرارم نکن که راه نداره آشتی کنم
دوستای عزیزم از همتووون ممنونممممم خیلی خوشحالم کردین مشاهده فایلپیوست 5139 مشاهده فایلپیوست 5140 از همین تریبون هم اعلام میکنم هانیه باهات قهرم اصرارم نکن که راه نداره آشتی کنم
N@RVIN Well-known member 2014-02-26 #1,906 واریای عزیز تولدت مبارک ایشالا همیشه شاد باشی و عاقبت به خیر
شفق بانو New member 2014-02-26 #1,908 هفت فروردین تولد دوست گلمون روجو جان نوشتم یادمون باشه .... من اون روز نتم قط میشه :dadad4::dadad4::dadad4:
هفت فروردین تولد دوست گلمون روجو جان نوشتم یادمون باشه .... من اون روز نتم قط میشه :dadad4::dadad4::dadad4:
ROJO New member 2014-02-26 #1,911 عزیزان منشا این شایعه از کجاس من یه گوشمالی بهش بدم نایک تو بودی? :| شفقک? :| من اگه خدا قبول کنه متولد روز عیدم، یک فروردین:4d564ad6: باید از پشت هفسین پاشین بیاین تبریک بگین
عزیزان منشا این شایعه از کجاس من یه گوشمالی بهش بدم نایک تو بودی? :| شفقک? :| من اگه خدا قبول کنه متولد روز عیدم، یک فروردین:4d564ad6: باید از پشت هفسین پاشین بیاین تبریک بگین
bioshimi93 New member 2014-02-27 #1,913 دوستان عزیزم از همتون تشکر می کنم:rose: ممنون که به یادم بودین:rose: آخرین ویرایش: 2014-02-27
شفق بانو New member 2014-02-27 #1,914 ROJO گفت: عزیزان منشا این شایعه از کجاس من یه گوشمالی بهش بدم نایک تو بودی? :| شفقک? :| من اگه خدا قبول کنه متولد روز عیدم، یک فروردین باید از پشت هفسین پاشین بیاین تبریک بگین کلیک کنید تا باز شود... جدی میگی ؟!پس کی بهم گفت خیلی خوب پس تا اون موقع نتم قط نیست:4d564ad6: (دیدی چطوری تاریخ تولدتو لو دادی ؟):smilies-azardl (113 آخرین ویرایش: 2014-02-27
ROJO گفت: عزیزان منشا این شایعه از کجاس من یه گوشمالی بهش بدم نایک تو بودی? :| شفقک? :| من اگه خدا قبول کنه متولد روز عیدم، یک فروردین باید از پشت هفسین پاشین بیاین تبریک بگین کلیک کنید تا باز شود... جدی میگی ؟!پس کی بهم گفت خیلی خوب پس تا اون موقع نتم قط نیست:4d564ad6: (دیدی چطوری تاریخ تولدتو لو دادی ؟):smilies-azardl (113
waria New member 2014-02-28 #1,915 بچــــــــه هاااا.ممـــــــــــــنون.خیــــــــــــــــــــــــــلی خوشحال شدم.خیلی لطف کردین...ممنون بابت تبریک و کیک و کادو:4d564ad6::bunnyearsmiley:ذوق کردم بسیار.بازم ممنـــــــــــــــــــــون:thanks::heart:
بچــــــــه هاااا.ممـــــــــــــنون.خیــــــــــــــــــــــــــلی خوشحال شدم.خیلی لطف کردین...ممنون بابت تبریک و کیک و کادو:4d564ad6::bunnyearsmiley:ذوق کردم بسیار.بازم ممنـــــــــــــــــــــون:thanks::heart:
N@RVIN Well-known member 2014-03-06 #1,920 تو ای گوله ی جذابیت تو ای ظرف عسلی که یذره توش فلفل ریخت تو ای جذاااااااااااااااااااااااب متولد اسفند آنا جونی تولدت مبارک عزیزم ..
تو ای گوله ی جذابیت تو ای ظرف عسلی که یذره توش فلفل ریخت تو ای جذاااااااااااااااااااااااب متولد اسفند آنا جونی تولدت مبارک عزیزم ..