تهیه پفک هندی خانگی

Leyenda

Well-known member
مواد لازم:

نشاسته 2 قاشق غذا خوری

اب یک و نیم لیوان

روغن مایع 3 قطره

نمک به مقدار خیلی خیلی کم

طرز تهیه

اب و نشاسته و نمک و روغن رو با هم مخلوط کنین رنگ خاصی میخواین بریزین داخلش بریزین.

بزارین رو گاز تا غلیظ شه.نه زیاد که ببنده از مسقطی رقیق تر.تو عکس مشخصه جوری که با قاشق بریزین زیاد پهن نشه
74139196825898829627.jpg
 

Leyenda

Well-known member
عد یک سینی اماده کنین سینی باشه که گرمارو نگه داره.روی سینی رو پلاستیک فریزر بزارین کمی با روغن چربش کنین نکردینم مشکلی پیش نمیاد.بعد مواد رو با قاشق رو سینی بریزین.نزارین مایع سرد بشه اگه سرد شه سفت میشه ودیگه نمتونین با قاشق بریزین.
21504026819229264677.jpg



بعدشم که بزارین روی بخاری یا هر چیز گرما زای دیگه.من شب میزارم رو بخاری صبح همش خشک میشه.چون صبر ندارم شبا میزارم

بعد خشک شدن اینجوری خوشمل میشن بینین چه نازن
52648376139839768854.jpg


- - - Updated - - -

بعد هم که تو روغن سرخش کنین پف میکنه چه جور. تودهان بزارین اب میشه اصلامتوجه نمیشین چی خوردین خیلی سبکه.و در عین حال سالم
71769394150173840821.jpg
 

Leyenda

Well-known member
نکته هاش:
برای رنگی کردنش بهتره از مواد طبیعی استفاده کنید.مثلا من خودم امروز اینو درست کردم.. از کمی زعفرون.. آب لبو.... آب گوجه استفاده کردم.
برای طعم دار کردنش میتونید... سبزی خشک... پودر سیر... فلفل قرمز اضافه کنید.

مقدارش هم خیلی کم میشه!من امروز درست کردم... برادر زادم خیلی خوشش اومده بود.اصلا فرصت نشد از پفک هایی ک خودمون درست کردیم عکس بندازیم!!!
امیدوارم خوشتون بیاد
منتظر نظرات هستم....
 
بالا