با سلام دوستان در حال حاضر که مجوز آزمایشگاه برای تک رشته صادر شده و مسیول فنی شدن بجه های تک رشته در حال پیگیری و انجام است بچه های علو آزمایشگاهی قصد تضییع حقوق و محروم کردن بچه های زیست را دارند من گفتم که متوجه باشید
در حال حاضر مجوز جهت پی اچ دیها داره صادر می شه و علوم آزمایشگاهیها می گویند فقطباید علوم آزمایشگاهی از این امتیازات برخوردار باشه و بقیه نه این رو به چه حقیمی گویند اگر انحصار بده ایا این انحصار گرایی نیست؟
ای بابا دوستان انقدر سریع جو گیر نشیم اینجا همیشه همه چیز سر جای خودش نبوده چه برسه به علوم ازمایشگاهی ها و زیست شناسی ..آشنا داشته باش با مدرک دیپلم برو کار یه لیسانس ازمایشگاهی رو انجام بده پول داشته باش برو مدرک ازمایشگاه اجاره کن ازمایشگاه بزن ..سخت نگیریم زیاد مشکل از ما ها نیست مشکل اینه که هیچ جا یه شغل درست و حسابی برای بچه های علوم پایه تعریف نشده فقط یه ازمایشگاهه که همه دارن سرش دعوا می کنن و نمی خوان کسی جاشونو بگیره چون درامد این کار خوبه اما اگه برای زیست یکم بیشتر ارزش بزارن می تونه خیلی مهم تر باشه و می تونه از خیلی جهات به مملکت کمک کنه ..مشکل خیلی پیچیده تر از ما و پاتولوژیست ها و علوم ازمایشگاهیاست ..خود همین پاتولوژیست های عزیز من با یکیشون صحبت می کردم می گفت برای اینکه شرایط کار ازمایشگاه راحت تره و استرس کمتری داره. خودشون که پشت میز نشستن یه کاردان علوم ازمایشگاهی می تونه همه کارارو انجام بده سختی نمی کشن . همه دکتر ها دوست دارن بیان تو این رشته چون مثل یه جراح نیست که شب و روزش تو بیمارستان و پای عمل باشه ..بعد میان میگن ما نگران سیستم سلامت این مردم هستیم و از این حرفا ..
الهیییاین قسمت رنگی حرفتون جالب هست. من خودم یه زمانی تو این فکر بودم که مثلا در یکی از رشته های علوم پایه مرتبط با آز دکتری بگیرم بیام شهرمون یه آز بزنم(ته دلم گفتم بر حسب نیاز شهرمون شاید قبول کنند که مجوز آز بدند). بعد تا دامپزشکیمو فارغ شم یک جناب سروان سپاه اومد نمدوم از کجا مجوز رو جور کرد و یه آز زده الان. شهر ما هم که همون یه دونه کافیشه. منظور اینکه آدم (بخصوص پسرها) واقعا میمونه که ادامه بده یا بره سربازی بیاد زود به فکر کار بیافته و ... الانه هم که با حقوق پایین در یه شهر کوچک زندگی به صرفه تر هست تا با یه مدرک بالا در یک شهر بزرگ دنبال یه کار در شانت باشی. علاقه زندگی پول هدف و ...
توکل به خودت خدایا.
هر پی اچ دی بیوشیمی و هماتو و .... حق داره آزمایشگاه بزنه و حق انحصاری علوم آزمایشگاهی نیست،