تزیین کیک (هندونه)

baran71

New member

طرز پخت کیک شیفون

مواد لازمتخم مرغ 4 عدد
آرد سفید یک و یک چهارم پیمانه
شکر پیمانه سرخالیروغن مایع یک چهارم پیمانهآب یک چهارم پیمانهوانیل یک دوم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق چای خوری پر...
_______________________________________________________________________________
مرحله 1 - تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر به کمک همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنید)
مرحله 2 - رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنید، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور دیگر بزنید.
مرحله 3 - روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنید.

مرحله 4 - آرد را که قبلا 3 بار الک کرده اید با بکینگ پودر مخلوط کرده و طی 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

مرحله 5 - مایه آماده شده را در قالبی که قبلا کاغذ روغنی انداخته و یا با کره چرب کرده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود.

مرحله 6 - وقتی قالب از داغی افتاد کیک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کیک، آن را در یخچال نگهداری کنید و سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.

__________________________________________________________________________________________________________________
keik-shifon1.jpg

_______________________________________________________________________________________________________________

دوستان میتونن با کیک اسفنجی هم درست کنن ولی کیک شیفون لطیفتر از کیک اسفنجیه

______________________________________________________________________________________________________________

طرز تهیه کیک اسفنجی



آردوشیروشكروروغن مایع

از هر كدام 1 لیوان
تخم مرغ
3 عدد
وانیل

4/1 قاشق چایخوری

بكینگ پور

1 قاشق مربا خوری


طرز تهیه
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شكر را اضافه می كنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می كنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را كه از قبل نیم گروم كرده ایم را اضافه كرده و كمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را كه قبلاً با بكینگ پور 3 با الك كرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از كمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می كنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.



images


____________________________________________________________________________
 

baran71

New member

کیک را ب دو قسمت تقسیم میکنیم

2.jpg


* سپس هر قسمت رو مجددا از وسط می بریم پس در واقع چهار تیکه کیک برش خورده داریم.
3.jpg

* یکی از کیک ها رو به سه قسمت تقسیم می کنیم .

4.jpg
 

baran71

New member

برای شروع کار ابتدا یکی از قسمتهای کیک رو روی صفحه گردون قرار می دیم و روی آن خامه ریخته و با پالت صاف می کنیم.
6.jpg
* سپس لایه دوم و سوم رو روی اون قرار می دیم و مجددا خامه می ریزیم و صاف می کنیم. کمی کیک رو فشار می دیم.
9.jpg

* قسمتهای بیرون زده و ناصاف کیک رو با چاقو برش می دیم .
10.jpg


و درنهایت با خامه تمام کیک رو صاف می کنیم.
12.jpg
 

baran71

New member
در این مرحله به مدت نیم ساعت کیک رو در یخچال قرار می دیم و بعد مجددا صاف می کنیم، چون با این روش بهتر صاف می شه .
* نکته : لزومی نداره لایه سفید رو خیلی صاف کنید چون قراره روش خامه سبز و قرمز بیاد و فقط یه قسمت کوچکی از اون مشخص خواهد شد .
13.jpg
* همه این مراحل رو برای هندوانه کوچکتر هم انجام می دیم .
14.jpg

* یه مرحله دیگه باید کیکی که در تصویر پایین می بینید با خامه صاف بشه تا شکل قشنگ تری داشته باشه .
15.jpg

* رنگ قرمز و سبز را با خامه فرم گرفته بطور جداگانه مخلوط می کنیم .قبلا هم توضیح دادم که با خلال دندون کمی از رنگ رو برداشته و به خامه می زنیم بعد با لیسک مخلوط می کنیم .
* برای اینکه رنگ قرمزتون خوش رنگ بشه ، کمی رنگ نارنجی هم بهش بزنید ( لم کوزه گری ) ...

16.jpg
 

baran71

New member
17.jpg


داخل قیف یکبار مصرف خامه قرمز ریخته و سر اونو کمی برش می دیم و بعد قسمتهایی که قرار هست به رنگ قرمز بشه با این خامه پوشش داده و بعد با پالت صاف می کنیم.
18.jpg

* نکته : برای صاف کردن اون باید کمی بیشتر دقت کنید چون ممکنه خامه سفید از زیر کیک بیرون بزنه .
* برای رنگ سبز هم همین مراحل رو تکرار می کنیم...
19.jpg

* شکلات قهوه ای رو آب کرده و در قیف می ریزیم .

* سر قیف رو به مقدار خیلی کم برش می زنیم بعد روی یک نایلون فریزر شکلهایی شبیه تخم هندوانه می کشیم .

* لم دوم کوزه گری : پس با این روش می تونید چیپس های شکلاتی رو خودتون درست کنید .

20.jpg

 

baran71

New member
21.jpg



* بعد اونا رو روی هندوانه بچینید .
* نکته : البته می تونستید مستقیما با قیف روی کیک شکل تخم هندوانه رو ایجاد بشه .
22.jpg

* کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید.
23.jpg

* بفرمایید هندونه برش خورده ...
24.jpg


 
بالا