baran71
New member
طرز پخت کیک شیفون
مواد لازمتخم مرغ 4 عدد
آرد سفید یک و یک چهارم پیمانهشکر پیمانه سرخالیروغن مایع یک چهارم پیمانهآب یک چهارم پیمانهوانیل یک دوم قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق چای خوری پر...
_______________________________________________________________________________
مرحله 1 - تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر به کمک همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.(شکر را کم کم اضافه کنید)
مرحله 2 - رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و 2 دور با همزن بزنید، سپس آب ولرم را افزوده و 3 دور دیگر بزنید.
مرحله 3 - روغن را اضافه کرده و فقط 1 دور بزنید.
مرحله 4 - آرد را که قبلا 3 بار الک کرده اید با بکینگ پودر مخلوط کرده و طی 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله 5 - مایه آماده شده را در قالبی که قبلا کاغذ روغنی انداخته و یا با کره چرب کرده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شود.
مرحله 6 - وقتی قالب از داغی افتاد کیک را از قالب خارج کرده و بعد از سرد شدن کیک، آن را در یخچال نگهداری کنید و سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.
__________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________
دوستان میتونن با کیک اسفنجی هم درست کنن ولی کیک شیفون لطیفتر از کیک اسفنجیه
______________________________________________________________________________________________________________
طرز تهیه کیک اسفنجی
| آردوشیروشكروروغن مایع | از هر كدام 1 لیوان |
| تخم مرغ | 3 عدد |
| وانیل | 4/1 قاشق چایخوری |
| بكینگ پور | 1 قاشق مربا خوری |
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شكر را اضافه می كنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می كنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را كه از قبل نیم گروم كرده ایم را اضافه كرده و كمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را كه قبلاً با بكینگ پور 3 با الك كرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از كمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می كنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
____________________________________________________________________________