اگر هنوز از فصل پختن لبو و اب لبوهایی که اضافه میاد خارج نشدید این ترشی انتخاب خوبی برای مصرف اب لبوهای اضافیه

مواد لازم:
پیاز درشت 3 عدد
سیر 6 حبه
سرکه و اب لبو 2/1 2 پیمانه به نسبت نصف به نصف
نمک 1 مربا خوری به ازا هر پیمانه مایع
ظرف مناسب ترشی 1 لیتری
طرز تهیه:
پیازو سیرها را پوست کنده ،شسته و خشک کنید . به صورت حلقه های نازک برش دهید .حلقه های پیاز را در ظرف
ترشی چیده و سیرها را لابه لای انها بگذارید کمی لب ظرف را خالی بگذارید.


در یک لیوان سرکه و اب لبو و نمک را ترکیب کرده روی مواد بریزید ، تا ظرف کاملا پر شود . ظرف را کمی تکان دهید
تا تمام منافذ ان از مایع پر شود.

یک تکه نایلون روی دهانه ظرف بگذارید و در ان را محکم ببندید . یکی دو روز ظرف را در محیط اشپزخانه نگه دارید و سپس
به یخچال منتقل کنید. در این عکس از شیشه کنینگ استفاده شده که گنجایش ان یک لیتره , با این مقدار مواد شیشه کاملا پر شد
آخرین ویرایش: