am-ml
New member
[FONT="]واسه آدم زياد اتفاق ميافته:[/FONT]
[FONT="]يه چيزي مدتها توي يخچال باقي ميمونه و روي وجدانته تا مصرفش كني. اين جور مواقع هست كه ديگه آدم اختيار تام پيدا ميكنه كه هر بلايي دوست داره به سرش بياره.[/FONT]
[FONT="]ديديد بعضي انارها به حدي ترش هستند كه عملا قابليت خوردن ندارند؟ اينقدر تو يخچال ميمونند كه آدم صرفا براي نجات دادن يخچالش ميخواد نابودشون كنه.[/FONT]
[FONT="]اين كاريه كه من انجام ميدم:[/FONT]
[FONT="]اينجاست كه نبايد كنار مامانت باشي چون قطرات انار ميپاشه به در و ديوار![/FONT]
[FONT="]چيزي كه در تصوير ميبينيد دونه هاي 4 اناره.[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]من براي اينكه انار قابل خوردن بشه و همينطور سردي انار بعدا واسه ام ايجاد دل درد نكنه؛ از نبات استفاده ميكنم.[/FONT]
[FONT="]با دو شاخه نبات شروع ميكنم.[/FONT]
[FONT="]با حرارت ملايم اجازه ميديم نباته ذوب شه و انار هم قوام بياد.[/FONT]
[FONT="]راستي من تركيب طعم نبات زعفروني و انار رو ترجيح ميدم.[/FONT]