ترافل ارده و عسل

baran71

New member
مواد لازم :

  • حلوا ارده 100 گرم

  • عسل 80 گرم

  • کنجد یک و نیم ق م

  • پودر نارگیل 2 ق س

  • مغز گردوی نگینی شده 2 ق س

  • پودر هل 1 ق م

  • بیسکویت پتی بور پودر شده 1/3 ( یک سوم پیمانه )
================================================================================

طرز تهیه :
* برای این دستور نیاز به حلوا ارده داریم که بمقدار لازم برمی داریم ، اگه داخلش خلال پسته یا خلال بادام هم باشه ، مشکلی نیست و می تونید از اونا هم استفاده کنید.
2.jpg

* عسل رو اضافه می کنیم.
3.jpg


* بعد روی بخار کتری یا مکروفر قرار می دیم تا حلوا و عسل شل بشن .
4.jpg

* بعد با هم مخلوط می کنیم.
5.jpg


 

baran71

New member
* پودر نارگیل ، گردوی نگینی شده و کنجد رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
6.jpg

* بعد پودر هل رو اضافه می کنیم.
7.jpg


* این مخلوط نهایی هست .
* نکته : می تونید طبق دلخواهتون از پودربادام یا پسته یا فندق هم استفاده کنید .
8.jpg

* بیسکویت پتی بور رو پودر کنید.
* نکته : میتوانید از ترکیب بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی استفاده کنید.
9.jpg

 

baran71

New member
* ترافل ها رو گلوله می کنیم.
10.jpg

* بعد داخل پودر بیسکویت می غلتانیم.
11.jpg


* سپس داخل کپسول قرار داده و با مروارید خوراکی یا شکر رنگی و ... تزیین می کنیم.
* بعد از درست کردن ترافل ها ، حتما در یخچال نگهداری کنید.
12.jpg
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M@RY@M
بالا