baran71
New member
[h=3]تخم مرغ اپ پز به شکل قلب[/h]
[h=4]مرحله اول:[/h]
[h=4]به دو عدد کش، یک عدد سیخ چوبی و تکهای کاغذ نیاز داریم.[/h]
[h=4]مرحله دوم:[/h]
[h=4]تخممرغ را روی کاغذ قرار داده و سیخ چوبی را روی طول تخممرغ قرار داده و کمی فشار دهید.[/h]
[h=4]مرحله سوم:[/h]
[h=4]دو طرف سیخ چوبی را با کش محکم کرده و چند دقیقه صبر کنید.[/h]
[h=4]مرحله چهارم:[/h]
[h=4]با برداشتن سیخ چوبی و کش، تخممرغ پخته شده به صورت شکل شماره ۴ درمیآید.[/h]
[h=4]در مرحله پنجم:[/h]
[h=4]تخممرغ را مطابق عکس از دو طرف به سمت داخل فشار دهید.[/h]
[h=4]در مرحله ششم:[/h]
[h=4]تخممرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، که به شکل قلب درخواهد آمد.[/h]
[h=4]*تخم مرغ باید اپ پز شده باشد و داغ داغ باشد[/h][h=4]*تخممرغ قلبی شکل را میتوانید با اشکال مختلفی از گوجه و خیارشور تزیین کرده و میل کنید[/h]
[h=4]مرحله اول:[/h]
[h=4]به دو عدد کش، یک عدد سیخ چوبی و تکهای کاغذ نیاز داریم.[/h]
[h=4]مرحله دوم:[/h]
[h=4]تخممرغ را روی کاغذ قرار داده و سیخ چوبی را روی طول تخممرغ قرار داده و کمی فشار دهید.[/h]
[h=4]مرحله سوم:[/h]
[h=4]دو طرف سیخ چوبی را با کش محکم کرده و چند دقیقه صبر کنید.[/h]
[h=4]مرحله چهارم:[/h]
[h=4]با برداشتن سیخ چوبی و کش، تخممرغ پخته شده به صورت شکل شماره ۴ درمیآید.[/h]
[h=4]در مرحله پنجم:[/h]
[h=4]تخممرغ را مطابق عکس از دو طرف به سمت داخل فشار دهید.[/h]
[h=4]در مرحله ششم:[/h]
[h=4]تخممرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، که به شکل قلب درخواهد آمد.[/h]
[h=4]*تخم مرغ باید اپ پز شده باشد و داغ داغ باشد[/h][h=4]*تخممرغ قلبی شکل را میتوانید با اشکال مختلفی از گوجه و خیارشور تزیین کرده و میل کنید[/h]
