Mohammad gh
New member
سلام به تمام دوستان گلم
امروز داشتم تو گروپ های فیسبوک میگشتم که ناگهان برخوردم به یک رتبه ی تک رقمی اونم از جنس بیوتکنولوژی که تجربیاتشونو در اونجا با بقیه به اشتراک گذاشته بودن
ازشون خواهش کردم که به این تاپیک بیان و مطالبی رو که اونجا گفتن اینجا هم بزارن و اگر تمایل داشتن به سوالات بچه ها تا جای ممکن پاسخ بدن چون هم این سایت به شکل تخصصی تری به علوم پایه میپردازه و هم تعداد کثیری از اعضاش در فیسبوک حساب کاربری ندارن
پیشاپیش از خانم سحر امامی رتبه ی 8 بیوتکنولوژی پزشکی ازمون وزارت بهداشت سال 93 تشکر میکنم
:applause:
قبل سوالات یک نکته بگم که سایت ما کلماتی مثل ج..ز.وه یا ک.ل..اس رو فیلتر میکنه اگر ممیکنه با فاصله یا جوری بگید که فیلتر نشه
راجب نحوه ی مطالعتون برای ما بگید:
کجا درس میخوندید؟در خونه یا کتابخونه؟تنهایی یا به اتفاق دوستان؟
از کی شروع به مطالعه کردید؟
مطالعتونو از چند ساعت در روز شروع کردید و به چند ساعت رسوندید؟
ایا خلاصه نویسی هم میکردید؟به چه شکل؟
حالا نوبت اعداد و ارقام میرسه:
نمره و درصدتون چند شد؟
معدل کارشناسیتون چطور بود؟
دوران کارشناسی:
در چه دانشگاهی تحصیل میکردید؟چه رشته ای؟
نقش دروس دوران کارشناسی و اساتید دانشگاهتون رو در قبولیتون چطور ارزیابی میکنید؟
منابع و عوامل موفقیت:
برای سلولی از چه منبعی استفاده کردید؟
لودیش غولی هست که بسیاری از داوطلبان از اون وحشت دارن ایا شما تونستید باهاش کنار بیاید؟اگر بله,به چه شکلی؟یا از منابع یا جزوات جایگزین استفاده کردید اگر جوابتون مثبت هست از چه جایگزین هایی؟
بیوشیمی ثانیه های اخر به منابع افزوده شد با دو منبع بسیار سنگین!چطور با این تغییر مشکل افرین کنار اومدید؟از چه منابعی در مدت زمان کم باقیمانده استفاده کردید؟
میکروب درس بسیار فرارری هست چجوری از پسش براومدید؟روش خاصی استفاده کردید؟منابعتون رو هم بگید
اهمیت خاص زبان در رشته ی مورد نظر ما از هیچ کسی پوشیده نیست چه تدابیری برای زبان اتخاذ کردید؟مطالعتون به چه روش و به چه ترتیبی بود؟اسن پایه ی قدرتمندی از ابتدا برای زبان داشتید؟
برای کدوم یک از دروستون خلاصه نویسی میکردید؟ایا اسن خلاصه نویسی رو روش درستی میدونید؟
به نظرتون بعد از زبان درازمون ارشد بیوتک پزشکی چه درسی هست؟
حالا برسیم سر اسمشو نبر البته منظورم لرد ولدومورت نیست:thumbsupsmileyanimهمون ج..ز.وه و ک.ل.ا.س)
ایا از ج.ز.و ه خاصی استفاده میکردید؟اگر اره از چه جزواتی؟
اگر ک..ل..ا..س رفتید یا ازمون ازمایشی, چه ک..لا..س و از..مونی و تا چه اندازه اونارو در قبولیتون موثر میدونید؟و مزیتشون رو در چه چیزی میبینید؟
از عوامل و شرایط روحی و ذهنیتون برای ما بگید:
مثل اینکه انگیزتون از این همه تلاش و کوشش چی بود؟
تا چه حد از قبولیتون مطمین بودید؟ایا انتظار تک رقمی شدن رو داشتید؟وقتی از رتبتون مطلع شدید عکس العملتون چی بود؟
در طی دوران مطالعتون برای کنکور اوقات فراغت از درس و تفریحتون رو چطور و با چی میگذروندید؟
مشکل یا بحران خاصی در طی دوران مطالعتون حادث نشد که بروی روحیتون تاثیر منفی بزاره؟
فکر میکنید اگر بازم شرکت کنید در ازمون میتونید رتبه ی تک رقمی بیارید؟
و در نهایت
ایا تصویر روشنی از بعد از ارشدتون دارید؟مثلا شغل یا حوزه ی خاصی از تحقیقات یا....
ایا میخواید دکترارو در ایران ادامه بدید یا فصد خروج از کشورو دارید؟؟
من فعلا این چیزا به ذهنم میرسید بچه ها هم بیان و سوالاشونو بپرسن
چنانچه هرکدوم از سوالا به نظرتون شخصی یا نامناسب اومد از جواب دادنشون پرهیز کنید:dadad4:
ممنون از وقتی که گذاشتید
از طرف خودم و تمام اعضای علوم پزشکی براتون آرزوی بهترین هارو داریم:riz304:
امروز داشتم تو گروپ های فیسبوک میگشتم که ناگهان برخوردم به یک رتبه ی تک رقمی اونم از جنس بیوتکنولوژی که تجربیاتشونو در اونجا با بقیه به اشتراک گذاشته بودن
ازشون خواهش کردم که به این تاپیک بیان و مطالبی رو که اونجا گفتن اینجا هم بزارن و اگر تمایل داشتن به سوالات بچه ها تا جای ممکن پاسخ بدن چون هم این سایت به شکل تخصصی تری به علوم پایه میپردازه و هم تعداد کثیری از اعضاش در فیسبوک حساب کاربری ندارن
پیشاپیش از خانم سحر امامی رتبه ی 8 بیوتکنولوژی پزشکی ازمون وزارت بهداشت سال 93 تشکر میکنم
:applause:
قبل سوالات یک نکته بگم که سایت ما کلماتی مثل ج..ز.وه یا ک.ل..اس رو فیلتر میکنه اگر ممیکنه با فاصله یا جوری بگید که فیلتر نشه
راجب نحوه ی مطالعتون برای ما بگید:
کجا درس میخوندید؟در خونه یا کتابخونه؟تنهایی یا به اتفاق دوستان؟
از کی شروع به مطالعه کردید؟
مطالعتونو از چند ساعت در روز شروع کردید و به چند ساعت رسوندید؟
ایا خلاصه نویسی هم میکردید؟به چه شکل؟
حالا نوبت اعداد و ارقام میرسه:
نمره و درصدتون چند شد؟
معدل کارشناسیتون چطور بود؟
دوران کارشناسی:
در چه دانشگاهی تحصیل میکردید؟چه رشته ای؟
نقش دروس دوران کارشناسی و اساتید دانشگاهتون رو در قبولیتون چطور ارزیابی میکنید؟
منابع و عوامل موفقیت:
برای سلولی از چه منبعی استفاده کردید؟
لودیش غولی هست که بسیاری از داوطلبان از اون وحشت دارن ایا شما تونستید باهاش کنار بیاید؟اگر بله,به چه شکلی؟یا از منابع یا جزوات جایگزین استفاده کردید اگر جوابتون مثبت هست از چه جایگزین هایی؟
بیوشیمی ثانیه های اخر به منابع افزوده شد با دو منبع بسیار سنگین!چطور با این تغییر مشکل افرین کنار اومدید؟از چه منابعی در مدت زمان کم باقیمانده استفاده کردید؟
میکروب درس بسیار فرارری هست چجوری از پسش براومدید؟روش خاصی استفاده کردید؟منابعتون رو هم بگید
اهمیت خاص زبان در رشته ی مورد نظر ما از هیچ کسی پوشیده نیست چه تدابیری برای زبان اتخاذ کردید؟مطالعتون به چه روش و به چه ترتیبی بود؟اسن پایه ی قدرتمندی از ابتدا برای زبان داشتید؟
برای کدوم یک از دروستون خلاصه نویسی میکردید؟ایا اسن خلاصه نویسی رو روش درستی میدونید؟
به نظرتون بعد از زبان درازمون ارشد بیوتک پزشکی چه درسی هست؟
حالا برسیم سر اسمشو نبر البته منظورم لرد ولدومورت نیست:thumbsupsmileyanimهمون ج..ز.وه و ک.ل.ا.س)
ایا از ج.ز.و ه خاصی استفاده میکردید؟اگر اره از چه جزواتی؟
اگر ک..ل..ا..س رفتید یا ازمون ازمایشی, چه ک..لا..س و از..مونی و تا چه اندازه اونارو در قبولیتون موثر میدونید؟و مزیتشون رو در چه چیزی میبینید؟
از عوامل و شرایط روحی و ذهنیتون برای ما بگید:
مثل اینکه انگیزتون از این همه تلاش و کوشش چی بود؟
تا چه حد از قبولیتون مطمین بودید؟ایا انتظار تک رقمی شدن رو داشتید؟وقتی از رتبتون مطلع شدید عکس العملتون چی بود؟
در طی دوران مطالعتون برای کنکور اوقات فراغت از درس و تفریحتون رو چطور و با چی میگذروندید؟
مشکل یا بحران خاصی در طی دوران مطالعتون حادث نشد که بروی روحیتون تاثیر منفی بزاره؟
فکر میکنید اگر بازم شرکت کنید در ازمون میتونید رتبه ی تک رقمی بیارید؟
و در نهایت
ایا تصویر روشنی از بعد از ارشدتون دارید؟مثلا شغل یا حوزه ی خاصی از تحقیقات یا....
ایا میخواید دکترارو در ایران ادامه بدید یا فصد خروج از کشورو دارید؟؟
من فعلا این چیزا به ذهنم میرسید بچه ها هم بیان و سوالاشونو بپرسن
چنانچه هرکدوم از سوالا به نظرتون شخصی یا نامناسب اومد از جواب دادنشون پرهیز کنید:dadad4:
ممنون از وقتی که گذاشتید
از طرف خودم و تمام اعضای علوم پزشکی براتون آرزوی بهترین هارو داریم:riz304:
آخرین ویرایش: