والا کار که نیس مجبوریم واسه خالی نبودن عریضه تا وقتی موهامون رنگ دندونامون میشه درس بخونیم،بعدشم ما خانوما دلمون به این دانشگاه خوش بود که الآن کنتراتشو دادن به آقایون یعنی کم کم دارن محومون میکنن،فکر کنم تادو سال آینده هیچ دانشگاهی ما خانوما رو پذیرش نکنه،پس واسه سربازی عجله نکنید شواهد نشون میده اینجا همه چیز داره به نفع آقایون پیش میره حتی تحصیلات.
سلام
آفرین به این همه استرس!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول اینکه شماها که اینجایید یعنی که زحمت کشیدید و نگران نتیجه اید ما بقی سیاهی لشکر هستند!!!! شک نکنید
بعدشم اگه قبول نشید یه سال دیگه میخونید و رتبه تون بهتر میشه(خصوصآ خانم ها)
من که اگر قبول نشدم میرم یه راست به سمت خدمت به جامعه(سربازی) تا شما در آرامش درس بخونید
دیگه نگران چی هستید امنیتتون هم من تامین میکنم دیگه بهانه نیارید!!!!!!!!!!
اره منم یک ماه اول عین خیالم نبود به خودم اطمینان داشتم قبولم
ولی از ماه دوم استرس افتاد به جونم
انواع فکرا میاد به ذهنم:
میدونم فقط 6ام جواب این ذهن مقشوش میده.:smilies-azardl (113
انالله واناالیه راجعون خاک به خاک خاکستربه خاکستر
دارم میمیرم از ترس بابام که میگه بیخیال باش به روم نمیارم
والا کار که نیس مجبوریم واسه خالی نبودن عریضه تا وقتی موهامون رنگ دندونامون میشه درس بخونیم،بعدشم ما خانوما دلمون به این دانشگاه خوش بود که الآن کنتراتشو دادن به آقایون یعنی کم کم دارن محومون میکنن،فکر کنم تادو سال آینده هیچ دانشگاهی ما خانوما رو پذیرش نکنه،پس واسه سربازی عجله نکنید شواهد نشون میده اینجا همه چیز داره به نفع آقایون پیش میره حتی تحصیلات.
هرکی شرایطی داره محسن برا من حیاطیه <حیاتیه>قبولشم دعام کن.ای بابا بیخیال آخرش اینه که آدم قبول نمیشه دیگه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
هرکی شرایطی داره محسن برا من حیاطیه <حیاتیه>قبولشم دعام کن.