رییس مرکز سنجش:البته امكان دارد اين ميزان ظرفيت به صورت كامل تكميل نشود، چراكه پذيرش دانشجو در اين دوره نيازمند كسب حدنصاب لازم است.!!!!!
این یعنی چی!!!!یعنی امکان داره ظرفیت خالی بمونه چون کسی نمره کافی نیورده!!!!وای خدای من!چیکار دارن میکنن اینا!!!!
منبع:
ایسنا - رييس مركز سنجش آموزش پزشكي: نتايج آزمون ارشد علوم پزشكي دوشنبه اعلام ميشود
natars estedad derakhshano mige ke mazad bar zarfiyate elam shodast
یعنی چی؟؟؟؟؟؟این چه وضعشه؟این دیگه چه مدله؟بابا پدرمونو در آوردین،رسوای عالممون کردین،بیکارمون کردین،الافمون کردین،بلا تکلیفمون کردین،تشنه گشنه شدیم،بدبختمون کردین،خوار شدیم،بدبختی و بی کاری از این بالاتر؟تباهی از این بیشتر؟تمام جوانیم تو انجمن مجازی بگذره؟پس دنیای واقعیم چی میشه؟؟؟کی جواب جوونی تباه شده منو میده؟؟هیچ خوشی و تفریحی بجز درس نداشتم و ندارم حالا اینجوری باید جواب تلاشمو بگیرم؟؟ پوچی و سرشکستگی از این بیشتر؟ای خراب شه این دنیا تو سر من،ای خدا کجایی؟خدااااااااااااالبته امكان دارد اين ميزان ظرفيت به صورت كامل تكميل نشود، چراكه پذيرش دانشجو در اين دوره نيازمند كسب حدنصاب لازم است.!!!!!
این یعنی چی!!!!یعنی امکان داره ظرفیت خالی بمونه چون کسی نمره کافی نیورده!!!!وای خدای من!چیکار دارن میکنن اینا!!!!
یعنی چی؟؟؟؟؟؟این چه وضعشه؟این دیگه چه مدله؟بابا پدرمونو در آوردین،رسوای عالممون کردین،بیکارمون کردین،الافمون کردین،بلا تکلیفمون کردین،تشنه گشنه شدیم،بدبختمون کردین،خوار شدیم،بدبختی و بی کاری از این بالاتر؟تباهی از این بیشتر؟تمام جوانیم تو انجمن مجازی بگذره؟پس دنیای واقعیم چی میشه؟؟؟کی جواب جوونی تباه شده منو میده؟؟هیچ خوشی و تفریحی بجز درس نداشتم و ندارم حالا اینجوری باید جواب تلاشمو بگیرم؟؟ پوچی و سرشکستگی از این بیشتر؟ای خراب شه این دنیا تو سر من،ای خدا کجایی؟خداااااااااااا
آنقدر آه کشیدم که ز جان سیر شدم
صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم
برین به سایتی که نوشتم بخونین...نمیدونم من که فوق استرسم!!!سلام.من واقعا استرس دارم.
یعنی چی؟ راسته؟
یه موضوعی هست که در مورد بین الملل که میگن حداقل 65 درصد اخرین فرد قبولی سهمیه ازاد باشه
احتمالا باید یه درصد معینی بدست اورده باشی تا قبولت کنن:sdasdasd: شایدم منظورشون سهمیه 20 درصد باشه:21:
ولی مگه چقدر ظرفیت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
نگران نباشید همش پر میکنن:thumbsupsmileyanim: