تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

korkodil

New member
خدا به هممون کمک کنه.واقعا روزای سختیه.من که از استرس روز و شبم یکی شده خدا کنه زود اعلام شه لااقل از بلاتکلیفی در بیایم

shadyrecords

New member
رییس مرکز سنجش:البته امكان دارد اين ميزان ظرفيت به صورت كامل تكميل نشود، چراكه پذيرش دانشجو در اين دوره نيازمند كسب حدنصاب لازم است.!!!!!

این یعنی چی!!!!یعنی امکان داره ظرفیت خالی بمونه چون کسی نمره کافی نیورده!!!!وای خدای من!چیکار دارن میکنن اینا!!!!

منبع:

http://isna.ir/fa/news/91060401804/رييس-مركز-سنجش-آموزش-پزشكي-نتايج-آزمون-ارشد

آخرین ویرایش:

hairin

New member
خاطرم در کهکشان

ظاهری آرام دارم ،باطنم آتشفشان
بر زمین مأوا گرفتم ،خاطرم در کهکشان
در میان برزخ تصمیم حیران مانده ام
جان من صد پاره گشته زین کشان و زان کشان
تمام احساس من بدون هیچ گونه کم و کاستی

epid.1

New member
natars estedad derakhshano mige ke mazad bar zarfiyate elam shodast
رییس مرکز سنجش:البته امكان دارد اين ميزان ظرفيت به صورت كامل تكميل نشود، چراكه پذيرش دانشجو در اين دوره نيازمند كسب حدنصاب لازم است.!!!!!

این یعنی چی!!!!یعنی امکان داره ظرفیت خالی بمونه چون کسی نمره کافی نیورده!!!!وای خدای من!چیکار دارن میکنن اینا!!!!

منبع:

ایسنا - رييس مركز سنجش آموزش پزشكي: نتايج آزمون ارشد علوم پزشكي دوشنبه اعلام مي‌شود

hairin

New member
خدا کجایی؟ بیا جواب منو بده....

البته امكان دارد اين ميزان ظرفيت به صورت كامل تكميل نشود، چراكه پذيرش دانشجو در اين دوره نيازمند كسب حدنصاب لازم است.!!!!!

یعنی چی؟؟؟؟؟؟این چه وضعشه؟این دیگه چه مدله؟بابا پدرمونو در آوردین،رسوای عالممون کردین،بیکارمون کردین،الافمون کردین،بلا تکلیفمون کردین،تشنه گشنه شدیم،بدبختمون کردین،خوار شدیم،بدبختی و بی کاری از این بالاتر؟تباهی از این بیشتر؟تمام جوانیم تو انجمن مجازی بگذره؟پس دنیای واقعیم چی میشه؟؟؟کی جواب جوونی تباه شده منو میده؟؟هیچ خوشی و تفریحی بجز درس نداشتم و ندارم حالا اینجوری باید جواب تلاشمو بگیرم؟؟ پوچی و سرشکستگی از این بیشتر؟ای خراب شه این دنیا تو سر من،ای خدا کجایی؟خداااااااااااا
آنقدر آه کشیدم که ز جان سیر شدم
صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم

mina6228

New member
سلام.من واقعا استرس دارم.
یعنی چی؟ راسته؟

خدایا به دادمون برس .پس دیگه چرا میگن ظرفیت زیاد شده .آخه .................خدایاااااا

آخرین ویرایش:

shadyrecords

New member
والا نمیدونم!شاید به گفته دوستمون مربوط میشه به استعداد درخشان.آخه اگه جملش بخونین مبهم گفته!!!دقیقا مشخص نکرده کدوم ظرفیت میگه!!!
یعنی چی؟؟؟؟؟؟این چه وضعشه؟این دیگه چه مدله؟بابا پدرمونو در آوردین،رسوای عالممون کردین،بیکارمون کردین،الافمون کردین،بلا تکلیفمون کردین،تشنه گشنه شدیم،بدبختمون کردین،خوار شدیم،بدبختی و بی کاری از این بالاتر؟تباهی از این بیشتر؟تمام جوانیم تو انجمن مجازی بگذره؟پس دنیای واقعیم چی میشه؟؟؟کی جواب جوونی تباه شده منو میده؟؟هیچ خوشی و تفریحی بجز درس نداشتم و ندارم حالا اینجوری باید جواب تلاشمو بگیرم؟؟ پوچی و سرشکستگی از این بیشتر؟ای خراب شه این دنیا تو سر من،ای خدا کجایی؟خداااااااااااا
آنقدر آه کشیدم که ز جان سیر شدم
صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم

epid.1

New member
gofte ba azmun va bi azmun,bacheha natarsid,dige ina fazayi nistan ke mese ma ensanan,hichvaght dar sahmiyeye azad hadde nesab lahaz nemishe balke sahmiyehaye dige ro bar asase azad elam mikonan

epid.1

New member
esteres chera margo zendegi nis ke har chi endakhtim be ashemun un miyad be ghashoghemun albatte in masale torki has,chera esteres bedune shak ghabul misham,va man doa mikonam shoma ha ham ghabulid,uni ke nakhunde bashe hassasam nemishe ,bara ghabulimun 3ta salevat befrestid va na omid nabashin

پرستاری86

New member
یه موضوعی هست که در مورد بین الملل که میگن حداقل 65 درصد اخرین فرد قبولی سهمیه ازاد باشه
احتمالا باید یه درصد معینی بدست اورده باشی تا قبولت کنن:sdasdasd: شایدم منظورشون سهمیه 20 درصد باشه:21:
ولی مگه چقدر ظرفیت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
نگران نباشید همش پر میکنن:thumbsupsmileyanim:

آخرین ویرایش:

faridehmk

New member
چرا نتايج رو اعلام نميكننننننننننننننننن،:13: مرديم بخدا..... لحظه به لحظش زجر آوره........:sadsmiley:
من كه از صبح يه دم سنجش پي چك ميكنم يه دم علوم پزشكي دات كام:ahi5slcgm04mi8jqqkl.... تازه چندبارم ctrl+F5 ميزنم!!!:black_eyed:

negar62

New member
بچه های گل اینقد حرص نخورین! 2تاشب دیگه بخوابین و پاشین دیگه تمومه!! منم سر کار دم به دقیقه میرم تو سایت!! فقط واسه دلخوشی :21: اما چاره ای جز صبر نیست! به امید قبولی بروبچ پایه این فروم!!:thumbsupsmileyanim:

saba kermanshah

New member
آزمون ارشد

سلام
شماهاچتونه؟خوبید؟اول دل همدیگروپراضطراب میکنیدبعدآرزوی موفقیت میکنید؟آره ارشدمهم من یکسال تموم تلاشموکردم تا3شب درس خوندم کتابام پوسیدن اینقدرخوندمشون شاید قبول نشم اماناراحت نمیشم چون تلاشموکردم هرمقطعی میرسیم ازخداچیزی میخوایم وقتی میده حتی به یادش نیستیم امابعدمدتی باز ازش میخوایم حالا اگرندادباید شکایت کنیم ؟استرس ازچی داری؟ازارشدیاازخودتون یاخونوادتون یادوستاتون؟اگراینقدر ضعیفید لطف کنید بیمارستانم نرید جون عزیزای مردم باید دست آدمای قوی باشه نه کساییکه بایه آزمون دنیا روسرشون خراب میشه دوستا ن من 4سال سخت ترین درسا خوندن اماحالابیکارند امابچه ها علوم پزشکی اکثراسرکارند خودتون باکسایی مقایسه کنید که آرزوکارشمادارند معنی آیه216بقره بخونید این حرفاتموم کنیدشماحداقل الان22سالتون بچه دبیرستانی کنکوری نیستین (به خدانگومشکل بزرگی دارم به مشکلات بگوخدابزرگی دارم)همتون دوست دارم حرفام ازروی دوست داشتنتون بود ناراحت نشید دوستای خوبم

آخرین ویرایش:

negar62

New member
دوست عزیزم حرفات درسته اما هرکس دلایلی داره که باعث میشه نگران بشه . منم امیدم به قبولی 50-50 هست . چون واقعأ با وجود کارم زحمت کشیدم . اما کنکور قابل پیش بینی نیست ! این خودش باعث استرس میشه و آدما از چیزایی که نمیدونن میترسن! به هرحال تا دو روز دیگه میتونیم هرکدوم از ما برنامه ای که توی ذهنمونه پیاده کنیم . چه قبولی و چه عدم قبولی ! بازم واسه همه آرزوی آرامش وبهترینارودارم.....

mina6228

New member
[SUP][/SUP]
یه موضوعی هست که در مورد بین الملل که میگن حداقل 65 درصد اخرین فرد قبولی سهمیه ازاد باشه
احتمالا باید یه درصد معینی بدست اورده باشی تا قبولت کنن:sdasdasd: شایدم منظورشون سهمیه 20 درصد باشه:21:
ولی مگه چقدر ظرفیت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
نگران نباشید همش پر میکنن:thumbsupsmileyanim:

سلام .آخه اصلا معلوم نیست ، نمیدونم !!!!!!!
خدا کنه منظورشون .......... .آخه .واقعا خدااااااااااااااا
.
.
.مگه میتونیم استرس نداشته باشیم .بالاخره هر کی تلاش کرده دوس داره نتیجشو بگیره نه اینکه تازه.............

mahsa.

New member
رفته رفته دارم ناامیدتر
ضربان قلب من نمیزنه میخاد حداقل آروم بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا