تا حالا پیش اومده که sms رو اشتباهن به شماره دیگه‌ای بجز شخص مورد نظر بفرستید؟

mexin

Well-known member
زهرا نوشته: من با دوست پسرم كه الان شدن شوهري قرار داشتم، برادر محترم هم منزل بود در اتاق مجاور من ، گفت كجا ميري گفتم دانشگاه گفت ميرسونمت بنده هم با اين مضمون پيغام دادم كه اي بابا غول بيابوني خونست ميخواد منو برسونه. بيا دمه دانشگاه مجبورم بيام اونجا ، بعدم چشمتون روز بد نبينه فرستادم به خود اقاي برادر به ثانيه نكشيد ديدم دست به كمر دم در اتاقم وايستاده با چنان غضبي بهم گفت "غول بيابوني حاضره اگه حاضر شدي بيا پايين من تو ماشين منتظرتم" رسما مردم ديگه بقيشو تعريف نميكنم چون ميتونيد حدس بزنيد بعدش چي شد!

کاش فرستادن اس ام اس چندین مرحله داشتن 1- فرستادن 2- میخوای بفرستی؟ 3- بفرستم؟ 4- دارم میفرستما! 5- پشیمون نیستی؟ 6- بازم فکر کن. 7-بفرستم؟ 8-دیگه دارم میفرستما 9-فرستادم 10-فرستاده شد!

اگه این گزینه ها بود فکر کنم کمتر میشد اشتباها" به کسه دیگه اس ام اسمونو بفرستیم نه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

economic

New member
ای گفتی مکسین جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان
شکر خدا من تا حالا از این سوتیا نداددم

لبخند

New member
آره تا حالا شده
یه بار میخواستم اسمس بدم به دوستم که ببینم رفتن راهپیمایی تو دانشگاه یا نه؟؟و به اضافه ی یه سری صحبتهای شخصی ،اما اشتباهی فرستادم به گوشیه شوهر خواهرم /اما از اونجایی که خوش شانسی آوردم..اون شب خواهرم اینا پیشمون بودند...سریع دویدم پیش دامادمون و بهش گفتم که اشتباهی اسمسمو واسه تو فرستادم اونم گوشیشو داد بهم گفت خودت پاکش کن..اصلا نگاهشم نکرد/بخیر گذشت:ad54ad:

economic

New member
خابگا بچه ها از این سوتیا زیاد میدادن:
ی بار یکی از این دخترخانمابود ک سرش خیلی شلوغ بود
بایکی از دوس پسراش قرارداشت بیرون بودن ک اونیکی زنگ میزنه
بعد میگه باید با بابام صبت کنم
پسرم تیز متوجه میشه ی خبرایی مچشو میگیره
حالا هرجورشده قانعش میکنه ک باباش بوده
بعد ک رسید خابگا ب اونیکی اس داد
اسمشم نوشت ک ببخشید نتونسم بات صبت کنم
اشتباهی واسه همونی رف ک باهم رفته بودن بیرون
ی ماجـــــــــــــــــــــــــــــــــرایی شد
یادش بخیر چقد ما بش خندیدیم.............

economic

New member
زهرا نوشته: من با دوست پسرم كه الان شدن شوهري قرار داشتم، برادر محترم هم منزل بود در اتاق مجاور من ، گفت كجا ميري گفتم دانشگاه گفت ميرسونمت بنده هم با اين مضمون پيغام دادم كه اي بابا غول بيابوني خونست ميخواد منو برسونه. بيا دمه دانشگاه مجبورم بيام اونجا ، بعدم چشمتون روز بد نبينه فرستادم به خود اقاي برادر به ثانيه نكشيد ديدم دست به كمر دم در اتاقم وايستاده با چنان غضبي بهم گفت "غول بيابوني حاضره اگه حاضر شدي بيا پايين من تو ماشين منتظرتم" رسما مردم ديگه بقيشو تعريف نميكنم چون ميتونيد حدس بزنيد بعدش چي شد!

مکسین جان سوتی دادی بنویس

کاش فرستادن اس ام اس چندین مرحله داشتن 1- فرستادن 2- میخوای بفرستی؟ 3- بفرستم؟ 4- دارم میفرستما! 5- پشیمون نیستی؟ 6- بازم فکر کن. 7-بفرستم؟ 8-دیگه دارم میفرستما 9-فرستادم 10-فرستاده شد!

اگه این گزینه ها بود فکر کنم کمتر میشد اشتباها" به کسه دیگه اس ام اسمونو بفرستیم نه؟

مکسین جان سوتی دادی بنویس.............

از این اشتباهات من زیاد کردممممممممممممممممممممم بدجور ......
جای گفتن نیس چی بوده ولی به یکی از اساتیدمون که آقا بود فرستادم اشباهی وااااااااااااااااااااااااااای :smiliess (13):

N@RVIN

Well-known member
چند صد بار شده..اما یبار انقد مضمون اس مهم بود که نگو و داشتم اشتباها برا کسی میفرستادمش که اگه به دستش میرسید حتما منو می کشت..هیچی دیگه فرستادم منتظر دلیوری و مرگ بودم که دیدم خبری نشد و خوشبختانه رفتم دیدم شارزم تموم شده ..یعنی معجزه بود برام.و اونجا بود که دست خدارو اشکار دیدم:rolleyessmileyanim::smiliess (14):

soso26

New member
1بار دوستم اسی که میخواس واسه دوستش بفرسته واسه من فرستاد منم اصلا به روش نیاوردم که بیشتر ازین از خجالت اب نشه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

لبخند

New member
یه بار یکی از همکلاسی هام از اون یکی دوستم خواهش میکنه که از یکی از پسرای که فامیلش ابراهیمی بود یه سوال بپرسه..دوستممم به این آقای ابراهیمی اسمس میده و سوالشو میپرسه .بعد که میخواسته واسه اون یکی دوستم اسمس بده تا جواب سوالشو بده تو اسمسش مینویسه ابی گفت(بجای ابراهیمی)و اشتباهی میفرسته به خود آقای ابراهیمی...:25r30wi:
خلاصه کلی دوستم خجالت زده میشه و الکی میگه میخواستم اسمسو بدم به یکی از پسرای فامیل اسمش ابراهیم بود اما اشتباهی فرستادم واسه شما خخخخخخخخخخخخ :smiliess (3):

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
من خداروشکر سوتی ندادم!
اما دو تا نامزد اس اشتباهی به من دادن...
:j58r36j3gcr4suxymup:5::ph34r-smiley:

mexin

Well-known member
من خداروشکر سوتی ندادم!
اما دو تا نامزد اس اشتباهی به من دادن...
:j58r36j3gcr4suxymup:5::ph34r-smiley:

تعریف کن دیگه! حالا اسم خودت رو سکرت گذاشتی خیلی احساس مسئولیت میکنی؟! بگو دیگه عزیز من!

setayesh71

New member
یه چنین داستانی رو من خوندم .
دختر سر سفره عقد به شدت نگران بود و اضطراب داشت .
تا اینکه اجازه می گیره یک دقیقه بره تو اتاق و بیاد ....
وقتی از اتاق بیرون میاد همه چیز به هم ریخته بود . داماد بیخیال ازدواج شده بود و خانواده ها ...............
دختر رفته بود تو اتاق تا به دوست پسر قبلی اش اس ام اس بده !
که من دارم ازدواج می کنم . من و تو قسمت هم نبودیم و.....
و اشتباهی اس ام اس رو به داماد ارسال کرده بود !!!
من این داستان رو که خوندم ( البته الآن هم خلاصه بود هم فقط مضمونش رو نوشتم مگرنه متن اصلی واقعا قشنگ بود ) من این داستان رو که خوندم کلا تا چند دقیقه شکه بودم !

fatalist

New member
تا دلتون بخواد اشتباهی اس دادم ولی خدا بخیر گذرونده:j58r36j3gcr4suxymup:wacsmiley:

!SeCreT!

New member
حالا اون قسمتهارو نقطه چین بذار بعدا پیام خصوصی بفرست واسه بچه ها دیگه !

مکسین جان داداش گلم ،من بعد خوندنشون تا 3روز شوکه بودم حالا بیام بگم؟؟باش این بود!

.....،.....،......،.......................................
....................................
........................
...............
..........
حق السکوت بهم دادن هر دو طرف!
:14::sarma::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بالا