تازه ترین خبر ورزشی 12 مرداد

MAHSABANOO

New member
واکنش هافبک پرسپولیس به اظهارات فردوسی پور درباره حضورش در تمرین استقلال

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت:آقای رحیمی! شما با آبرو و حیثیت خانوادگی من بازی کردید.
IMG01430696.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام، قاسم دهنوی در پایان دیدار تیمش مقابل ذوب آهن درباره اینکه از سوی باشگاه سپاهان اطلاق کلاهبرداری به وی شده است، اظهار داشت: من از مردم اصفهان عذرخواهی می کنم غیر از آقای رحیمی؛ هرگز او را نمی بخشم. فعلا سکوت می کنم تا وکیلیم که پیگیر بحث هاست مساله را روشن کند.

هافبک پرسپولیس تاکید کرد: اگر من این حرف را به مدیرعامل سپاهان بزنم، خوب است؟ خودم هم گفتم کارم اشتباه بود. سر اشتباهم نیز هستم و تاوانش را پس دادم. کاش همان یکی، دو جلسه هم به تمرین سپاهان نمی رفتم.

وی ادامه داد: رحیمی حرف هایی زده که دور از جوانمردی است. آقای حسن زاده در کمیته انضباطی شاهد هستند که گفته ام پول را به وکیلم داده ام و نمی دانم چگونه به دست سپاهانی ها نرسیده است.

دهنوی درباره اظهارات عادل فردوسی پور مبنی بر اینکه وی با استقلال تمرین کرد و سپس به تراکتورسازی رفت، عنوان کرد:اصلا اینطور نیست.من با استقلال تمرین نکردم.مذاکراتمان به نتیجه نرسید و به تراکتورسازی رفتم. قلعه نویی را به روح مادرش قسم دهید آیا من پارسال با استقلال تمرین کردم که ایشان چنین ادعایی کرده است؟

وی افزود: امسال هم اشتباه کردم و چوب اشتباهم را با پرداخت 60 میلیون جریمه خوردم. آقای رحیمی! شما با آبرو و حیثیت خانوادگی من بازی کردید.شما که به من می گویی کلاهبردار! کلاهبردار خودتی آقای رحیمی.

MAHSABANOO

New member
[h=1]دایی: برای برنامه نود متاسفم! [/h]

خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه حق تیمش پیروزی در بازی با ذوب‌آهن بود، گفت: در این بازی شانس یار ما نبود و به خاطر این تساوی از ناراحتی نمی‌توانیم تا صبح بخوابیم. برای برنامه 90 متاسفم که آنقدر روی پنالتی دیدار با تراکتورسازی مانور کرد که داور در دیدار برابر ذوب آهن یک پنالتی پرسپولیس را نگرفت.

علی دایی پس از تساوی تیمش برابر ذوب‌آهن اصفهان در نشست خبری در خصوص این بازی ضمن بیان مطلب فوق گفت: حقمان در این بازی برد بود و از نتیجه اصلا راضی نیستم. از عملکرد بازیکنان رضایت دارم و باید در این بازی پیروز می‌شدیم ولی متاسفانه نتوانستیم به 3 امتیاز این مسابقه دست یابیم. امشب شانس یارمان نبود و از ناراحتی نمی‌توانیم تا صبح بخوابیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای برنامه 90 واقعا متاسفم زیرا هفته پیش اینقدر روی پنالتی تیم تراکتورسازی اصرار کرده و آن را پخش کرد که امروز داور مسابقه یک پنالتی مسلم را به سود تیم ما اعلام نکرد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه هدفش در این فصل قهرمانی است یا کسب سهمیه، اظهار داشت: پرسپولیس امسال از همین ابتدا برای قهرمانی بسته شده است و با تمام توان در مسابقات به میدان می‌رویم تا به این هدف‌مان دست یابیم.

دایی با تاکید بر اینکه ذوب‌آهن در این فصل از نظر فنی و توان تیمی قوی‌تر از فصل گذشته شده است، یادآور شد: ذوب‌آهن در این فصل بازیکنان مطرحی را در اختیار دارد و نمی‌توان از هفته دوم اعلام کرد این تیم چه جایگاهی را بدست خواهد آورد. ضمن اینکه بنده در حدی نیستم که در خصوص نتایج آینده این تیم اظهار نظر کنم.

وی در مورد اینکه یکی از رسانه‌های بین‌المللی او را به عنوان تاثیرگذارترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران معرفی کرد، گفت: من به این مسائل زیاد توجه نمی‌کنم اما مطمئنا بازیکنان به مراتب بهتری در فوتبال ایران بودند، خصوصا بازیکنانی تاثیرگذار که سال‌ها در کنار من بازی کردند و باعث شدند من به این موفقیت برسم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اینکه دیدار پرسپولیس با هامبورگ در صورت رضایت او برگزار خواهد شد، گفت: هنوز به من در این خصوص اطلاعی داده نشده است و باید در مورد آن با خبر شوم و پس از آن در این خصوص صحبت می‌کنم.

دیدار تیم‌های ذوب‌‎آهن اصفهان و پرسپولیس در هفته دوم رقابتهای لیگ برتر که جمعه شب در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد، با تساوی بدون گل به پایان رسید.

MAHSABANOO

New member
دود در رختکن پرسپولیس!
ایسنا: پیش از آغاز دیدار پرسپولیس برابر ذوب آهن در رختکن سرخ‌پوشان دود مشاهده شد.

در حالی که کمتر از 30 دقیقه به آغاز دیدار تیم‌های پرسپولیس و ذوب آهن باقی مانده، اتفاق عجیبی در ورزشگاه فولادشهر رخ داد که برای دقایقی این بازی را تحت تاثیر قرار داد.

- در رختکن تیم پرسپولیس برای دقایقی دود مشاهده شد که این موضوع اعتراض سرپرست پرسپولیس را به همراه داشت اما بعد از چند دقیقه این مشکل حل شد.

- سپهر حیدری به تماشاگران پرسپولیسی با نشان دادن قلب، ابراز ارادت کرد.

- هواداران پرسپولیس به شدت علیه تیم سپاهان شعار می‌دهند، گویا پرسپولیس با سپاهان بازی دارد.

- پرسپولیس در این بازی با ترکیب نیلسون، محسن بنگر، سید جلال حسینی، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی و سید مهدی سیدصالحی به مصاف ذوب آهن می‌رود.

- ذوب آهن نیز با این بازیکنان به دیدار پرسپولیس می‌رود: کاسپاروف، علیرضا محمد، محمد صلصالی، سپهر حیدری، مصطفی اکرامی، وحید علی‌آبادی، قاسم حدادی‌فر، محسن مسلمان، اسماعیل فرهادی، مهدی رجب‌زاده و میلاد زنیدپور.

- در حال حاضر 7000 تماشاگر در ورزشگاه فولادشهر حضور دارند که 4000 نفر آنها هواداران ذوب آهن هستند. این در حالی است که پیش از بازی مسوولان ذوب آهن اعلام کرده بودند فقط 10 درصد از ورزشگاه را به تماشاگران پرسپولیس اختصاص می‌دهند.

- - - Updated - - -

اقدام غیراخلاقی عجیب وزیر ورزش علیه پرسپولیس؟!
IMG06102308.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام، در حالی که چندی پیش اخبار باشگاه پرسپولیس پیرامون ماندن یا رفتن رویانیان و البته حضور کامبوزیا بود، به یکباره وزرات ورزش و جوانان فداحسین مالکی را از هیئت مدیره این باشگاه کنار گذاشت.

اینکه چه اتفاقاتی رخ داد که مالکی از هیئت مدیره سرخپوشان برکنار شد، مبهم بود و جای سوال داشت. سکوت رئیس پیشین هیئت مدیره پرسپولیس هم بر ابهامات افزود. مالکی اما امروز سکوتش را شکست.

گفت و گوی تسنیم با رئیس پیشین باشگاه پرسپولیس را در زیر می خوانید.

*چرا پس از کنار گذاشتن از هیئت مدیره پرسپولیس صحبتی انجام ندادید؟
اصولا خیلی کم به رسانه‌ها ورود می‌کنم و احساسم بر این است که طرح برخی از مسائل مشکلاتی را به وجود می‌آورد که خود به خود حاشیه‌ساز می‌شود.

* برخی رسانه‌ها اعلام کردند کنار گذاشتن شما به دلیل این بود که نامه‌ای به وزیر ورزش دادید و خواستار ادامه حضور رویانیان شدید. در کنار این موضوع، هماهنگی با دولت جدید هم یکی از دلایل برکناری شما اعلام شده است. چه صحبتی در این زمینه دارید؟
نقل قول‌هایی از وزیر ورزش شنیدم که تعجب کردم. ایشان گفته ما پیشنهاد او را در مورد تغییر مدیرعاملی پرسپولیس را نپذیرفته‌ایم و با گروه ورزشی آقای روحانی هماهنگ بودیم. این نگاه عباسی را که دیدم مجبورم بگویم وی از دایره اخلاق و معرفت خارج شده است. این در حالی است که خود ایشان از روز اول اطلاع داشتند چیزی به پایان دولت دهم نمانده و تغییرات به مصلحت نیست. در این زمینه، هم نامه زدیم و هم تهدید به استعفا را به ایشان دادیم. ضمن اینکه در مصاحبه‌های خود ذکر کرده بودیم که هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس تغییرات مدیریتی این تیم را در حال حاضر به صلاح نمی‌داند.

*یعنی شما با تیم ورزشی دولت آینده جلسه‌ای نداشتید؟
با تیم ورزشی روحانی جلسه داشتیم ولی جالب است بدانید در یکی از جلسات حمید سجادی معاون وزیر ورزش، کامبوزیا و هاشمی‌طباء حضور داشتند. دوستان در تیم ورزشی روحانی می‌گفتند جمع‌بندی ما در عدم تغییرات مدیریت پرسپولیس درست است. در این زمینه آقای مسعود سلطانی‌فر (گزینه مدنظر وزیر ورزش در دولت آینده روحانی) نظر ما را تایید کردند. با این وجود صحبت‌های عباسی دور از انصاف، اخلاق و مروت بود. نکته بعدی این است که از قبل نسبت به برخی حرکات در مورد پرسپولیس و استقلال شک و تردید داشتم.

* چه شک و تردیدی؟
ابتدا یک بحران مدیریتی در استقلال برای مدیرعامل این تیم به وجود آمد که مدتی هیئت مدیره این باشگاه را پیچاندند و آنها را مدتی درگیر این مسئله کردند. سپس وزارت ورزش از پرسپولیس آغاز کرد. شروع‌کننده قضایایی که برای تغییر رویانیان به وجود آمده بود خود عباسی بود. این در حالی است که عباسی 6 ماه قبل می‌توانست این کار را بکند و آن زمان همه شرایط برای این کار وجود داشت.
این حرکتی که انجام شد واکنش هیئت مدیره پرسپولیس را در پی داشت که چرا باید این موج ایجاد شود. شما دیدید پس از مدتی که موج برکناری رویانیان به وجود آمد عباسی با رویانیان افطاری خورد و به این نتیجه رسیدند که مدیرعامل پرسپولیس در پست خود باقی بماند! سوال این است که قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟! از اول می‌گفتید رویانیان را برکنار کنید ولی چطور حالا می‌گویید او باید بماند؟ با این کاری که کردند باید به هیئت مدیره پرسپولیس نمره قبولی بدهند نه وزارت ورزش چون این ما بودیم که با تغییرات مخالفت کردیم. نکته دیگری را نیز باید بگویم.

* بفرمایید.
هنگامی که نامه برکناری محمد رویانیان را به آقای کامبوزیا دادند که آن را امضا کند به وی گفتند نامه را که امضا کردید مدیرعامل پرسپولیس می‌شوید ولی جالب است که کامبوزیا این نامه را امضا نکرد چون گفته بود اکنون درست نیست که تغییرات ایجاد شود.

*بحث مطرح شدن نام کامبوزیا برای مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس از کجا شروع شد؟
بحث کامبوزیا را خود وزارت ورزش مطرح کرده بود. او از مدیران باسابقه و باهوش است و اگر نامه برکناری رویانیان را امضا می‌کرد و مدیرعامل پرسپولیس می‌شد و هیچ اتفاقی هم نمی‌افتاد ولی این کار را نکرد. این موضوع نگرش عمیق وی را نشان می‌دهد.
علاوه بر این درون باشگاه نیز اتفاقاتی می‌افتاد که نگران کننده بود که یکی از آنها وارد شدن علی دایی به مسئله برکناری رویانیان بود. از طرف دیگر تیم در رامسر علیه هیئت مدیره و وزارت ورزش مصاحبه می‌کرد. این در حالی است که در هیچ کجای دنیا رسم نیست که بازیکنان علیه مدیران خود صحبت کنند.
کسانی نیز داخل باشگاه بودند که آتش‌بیار معرکه شده بودند و موقعی که موج برکناری رویانیان به وجود آمد همه مقابل هم قرار گرفتند. در نهایت همانطورکه گفتم آن چیزی که ما به آن رسیدیم این بود که شرایط برای تغییرات در پرسپولیس مهیا نیست.

* آن افراد در داخل باشگاه پرسپولیس چه کسانی بودند؟
کسانی بودند که نباید این کار را می‌کردند. کسانی که آرامش را از تیم می‌گرفتند.

* مدتی شایعه مدیرعاملی علی پروین در پرسپولیس نیز مطرح شد، این موضوع صحت داشت؟
پروین یک روز به من مراجعه کرد و رونوشت نامه‌ای از محمود احمدی‌نژاد به من داد که در آن آمده بود باشگاه پرسپولیس به پیشکسوتان واگذار شود. به هرحال مکانیزم انجام این کار باید طی شود. بطور کلی بحث مدیرعاملی علی پروین مطرح نشد ولی وزارت ورزش مخالف مدیرعاملی پروین بود چون گزینه آنها کامبوزیا بود.

*فکر می‌کنید هدف وزارت ورزش از تغییراتی که قصد داشت در مدیریت باشگاه استقلال و پرسپولیس به وجود بیاورد چه بود؟
از تاریخ یک تیرماه تا 3 هفته بعد، دو بار هیئت مدیره این باشگاه تغییر کرد. این نشانه بی‌ثباتی است. در مجموع بحث‌هایی که در مورد تغییرات این دو باشگاه در دو، سه ماه اخیر به وجود آمد خارج از منطق و کارشناسی شده بود و این مسئله شک و تردیدهایی ایجاد کرد. به نظرم کنار گذاشتن امیدوار رضایی از هیئت مدیره باشگاه استقلال اشتباه محض بود. رضایی سال‌های سال عضو هیئت مدیره استقلال بود.
در زمان علی‌آبادی و سعیدلو، بین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس یک حلقه ارتباطی به وجود آوردیم تا از ظرفیت دو باشگاه ایجاد فرصت و به بهترین شکل این دو باشگاه را خصوصی‌سازی کنیم. حتی گروهی را تعیین کردیم تا همه موارد خصوصی‌سازی این دو باشگاه را به ما بدهد.

*نگفتید هدف وزارت ورزش از تغییرات این دو باشگاه چه بود؟
هدفی نمی‌تواند در این زمینه وجود داشته باشد. هدف باید مکانیزم علمی داشته باشد تا به نتیجه برسد. به نظر این کار شتابزدگی بود که آقای عباسی می‌خواست در پایان دولت تغییرات ایجاد کند ولی با منطق اصلا سازگاری نداشت. اگر می‌خواستند تغییراتی ایجاد کنند این کار را در یک سال و نیم گذشته می‌توانستند انجام دهند نه اینکه در فاصله 20 روز مانده به مسابقات لیگ این کار را بکنند.

* نظرتان درباره اعضای هیئت‌مدیره جدید چیست؟
با آقای جمشیدی درباره اوضاع و احوال تیم صحبت کردیم و تجربیات خود را در اختیارشان گذاشتیم. آقای نامی وزیر ارتباطات نیز به من زنگ زد و اطلاعاتی از من خواست که در اختیار ایشان گذاشتم. برخی از دوستان اعضای هیئت مدیره آدم‌های خوبی هستند. ما نمی‌توانیم پرسپولیس را رها کنیم و دغدغه‌هایی چون خصوصی‌سازی این تیم را داریم.

MAHSABANOO

New member
تشنه بازی برای پرسپولیس هستم ؛ دایی گفته بود مقابل ذوب آهن بازی می کنم
IMG13145155.jpg
به گزارش سرویس ورزشی جام؛ میلاد غریبی درباره بازی سرخپوشان مقابل ذوب آهن عنوان کرد: «در مجموع بازی خوبی بود. ما نیمه اول نتوانستیم آنطور که باید و شاید کار کنیم اما در نیمه دوم بازی خوبی را ارائه دادیم و فرصت های زیادی را هم به دست آوردیم.»

وی ادامه داد: «واقعا حیف شد که سه امتیاز کامل بازی را کسب نکردیم. ما تا پایان فصل مسابقات سختی در پیش داریم و باید قدر تک تک امتیازات را بدانیم. همین دو امتیازی که مقابل ذوب آهن از دست رفت در آینده به ما ضرر می زند.»

غریبی درباره اینکه در این مسابقه هم مثل بازی تراکتورسازی راهی به ترکیب پرسپولیس پیدا نکرد گفت: «قرار بود من در این بازی به میدان بروم و حتی دایی هم این موضوع را بیان کرد. نمی دانم چطور شد که بازی مقابل ذوب آهن در نیمه دوم به یکباره گره خورد تا در نهایت من به میدان نروم. در حال حاضر انگیزه بالایی برای موفقیت دارم و تشنه بازی هستم. امیدوارم با سعی و تلاش بیشتر بتوانم به ترکیب راه پیدا کنم.»

MAHSABANOO

New member
نمیدونم چون علاقه ندارم بهش نذاشتم ولی از این به بعد چشم خبر بسکتم میزارم :bunnyearsmiley:

reza.n

New member
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه هدفش در این فصل قهرمانی است یا کسب سهمیه، اظهار داشت: پرسپولیس امسال از همین ابتدا برای قهرمانی بسته شده است و با تمام توان در مسابقات به میدان می‌رویم تا به این هدف‌مان دست یابیم.
:smiliess (15)::25r30wi::25r30wi:

نوتر

New member
تازه ترین خبر اینه که هافبک بوشهری تیم فوتبال تراکتور سازی یعنی مهدی کریمیان هم در اثر سانحه ی رانندگی در بیمارستان امام رضای تبریز بستری شده.
کریمیان تازه از کما خارج شده.
خداییش عجب بازیکنی بود:sad:

آرزوی شفای عاجل برای وی و تمامی بیماران دارم:sad:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
فرهاد ميرزايي متخصص ارشد گروه مغز و اعصاب بيمارستان امام رضا (ع) تبريز اظهار داشت: سطح هوشياري بازيکن تيم تراکتورسازي روند رو به رشدي داشته و خوشبختانه عصر امروز تنفس وي از دستگاه خارج شده و وي بدون کمک دستگاه نفس مي‌کشد.

به گزارش فارس از تبريز، وي با بيان اينکه کريميان هنوز از کما خارج نشده است، تصريح کرد: سطح هوشياري وي به عدد 10 رسيده و با ادامه اين روند اميدواريم فردا کريميان از کما خارج شود.

متخصص ارشد مغز و اعصاب بيمارستان امام رضا (ع) تبريز در مورد علت به کما رفتن کريميان گفت: در مورد علت من نمي‌توانم چيزي بگويم، اما آنچه مشخص است اين اتفاق در برخورد جسم سخت خارجي با سر وي افتاده است.

وي افزود: اينکه اين حادثه چه عوارضي خواهد داشت بعدا مشخص خواهد شد، اما من مي‌توانم اين اطمينان را بدهم که اين بازيکن يک ماه ديگر قادر است به ميادين فوتبال بازگردد.

مهدي کريميان بازيکن تيم تراکتورسازي بامداد امروز در تصادف شديد خودرويش با درخت مصدوم شده و به بيمارستان امام رضا (ع) انتقال داده شده است.

وي در حال حاضر در بخش اي سي يو اين بيمارستان بستري است.

MAHSABANOO

New member
صحنه زیبایی که علی دایی در دادسرای قدس به وجود آورد

IMG20014453.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام ، علی دایی یکی از معدود مربیان فوتبال کشورمان است که همواره نگاهی به کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه دارد.

از همین رو وی در ماه مبارک رمضان ابتدا در جشن آزاد‌سازی زندانی‌ها در ملارد کرج نقش پررنگی داشت و تعدادی زندانی غیر عمد را آزاد کرد، همچنین علی دایی روز گذشته در دادسرای شهر قدس شرکت کرد و تعدادی از زندانیان غیرعمد را در ماه مبارک رمضان به آغوش گرم خانواده‌شان فرستاد.

این کار دایی صحنه‌های زیبایی را در دادسرای قدس روز گذشته به وجود آورده بود که در آن اشک‌ها و خنده‌ها باعث شد تا بارها شهریار فوتبال کشورمان مورد تشویق مردم قرار گیرد.

مسئولان قضایی از این حرکت علی دایی تقدیر کردند.

علی دایی نیز از این خانواده‌ها خواست که فقط برای او و سربلندی ایران دعا کنند.

MAHSABANOO

New member
[h=1]واکنش جالب عادل نسبت به درآمد 5 میلیاردی‌اش ‌ [/h]

فردوسی پور در واکنشی که قابل پیش بینی به این حرف رویانیان به قانون گفت « تنها خبر صحبت های رویانیان را شنیدم و فقط خندیدم. خیلی جالب بود.»

قانون آنلاین-رویانیان در اظهار نظری جالب توجه مدعی شده که عادل فردوسی پور ماهانه 5 میلیارد از برنامه 90 درآمد دارد و سالانه این درآمد حتی تا مرز 50 میلیارد هم می‌رسد اما این پول مشخص نیست صرف چه می‌شود در حالی که بخش زیادی از جذابیت این برنامه به دلیل حضور استقلال و پرسپولیس است. اما عادل فردوسی پور در واکنشی که قابل پیش بینی به این حرف رویانیان به قانون گفت « تنها خبر صحبت های رویانیان را شنیدم و فقط خندیدم. خیلی جالب بود.»

MAHSABANOO

New member
متلک مجری مشهور تلویزیون به رویانیان و فتح الله زاده
IMG19192342.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام، امروز احسان علیخانی در برنامه‌ی ماه عسل میهمانی را دعوت کرده بود که یک خانم 68 ساله‌ای بود که مدیرعامل یک باشگاه فوتبال در رده‌های پایه بود.

علیخانی در واکنش به این مدیرعامل احساساتی که از داستان برپائی این باشگاه می‌گفت و گریه می‌کرد، گفت: استواری را از فتح‌الله‌زاده و رویانیان یاد بگیرید، آن‌ها وقتی از فوتبال صحبت می‌کنند، گریه نمی‌کنند!"

او در ادامه به سراغ نحوه‌ی مدیریت این دو مدیر نیز رفت و از تمایل خانم مدیرعامل به مدیریت این دو بزرگوار پرسید که گویا رویانیان مدیریت بیش از پیش مورد پسند این بانوی مدیرعامل بوده است.

این دومین‌باری است که در طول ماه مبارک رمضان علیخانی فوتبال را به برنامه‌اش گره می‌زند.

MAHSABANOO

New member
بی خوابی دایی پای قلیان شاه عباسی!
n00251342-b.jpg

پیش بینی و پیشگویی دایی در خصوص اثرات تساوی مقابل ذوب آهن درست از آب درآمد و سرمربی پرسپولیس تا صبح شنبه پلک روی پلک نگذاشت!
تساوی بدون گل مقابل ذوب آهن و از دست دادن دو امتیاز در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به هیچ وجه برای علی دایی قابل هضم نبود و باعث شد تا سرمربی پرسپولیس در نشست خبری بعد از بازی مدعی شود که بخاطر از دست دادن دو امتیاز تا صبح نمی خوابد!

ادعایی که خیلی زود رنگ و بوی حقیقت به خودش گرفت و عاملی شد تا سرمربی پرسپولیس و دو دستیارش با شب زنده داری در یکی از چایخانه های سنتی نصف جهان، شب را به روز برسانند!

به گزارش افکارنیوز ؛ البته سرمربی پرسپولیس برای کمرنگ کردن اثرات بی خوابی ناشی از تساوی مقابل ذوب آهن و دو امتیاز از کف رفته، خیلی زود راه چاره پیدا کرد و با پناه بردن به یکی از معروفترین سفره خانه های اصفهان، شب طولانی نصف جهان را صبح کرد!

سرمربی پرسپولیس که به تخت VIP سفره خانه تکیه زده بود، با قلیان شاه عباسی مخصوصی که به افتخار آقای گل جهان چاق شده بود، شب را صبح کرد و اصلا متوجه گذر زمان و چرخش ۳۶۰ درجه ای عقربه های ساعت نشد! البته سرمربی پرسپولیسی ها در این شب نشینی تنها نبود و محمد دایی و رضا فروزانی که در آلمان نیز چنین تفریحات سالمی را با دایی تجربه کرده بود را در کنارش می دید. شب نشینی که نتیجه تعبیر زودهنگام پیش بینی دایی در خصوص بی خوابی بعد از بازی بود و در فضایی کاملا مه آلود و البته با طعم بوی دوسیب مخصوص اصفهانی شکل گرفت!

MAHSABANOO

New member
عصبانيت قلعه نویی در تمرین
IMG22173398.jpg

جام ورزشي؛ شکست استقلال مقابل سپاهان حسابی امیرقلعه‌نویی سرمربی آبی‌ها را عصبانی را کرده است. قلعه‌نویی روز پنجشنبه از مهم‌ترین حریفش در راه قهرمانی شکست خورد تا حالا از بازیکنانش بخواهد که در تمرینات جدی‌تر باشند.

با مهره‌هایی که سپاهان در فصل نقل‌وانتقالات جذب کرده، سرمربی استقلال بهتر از هر کسی می‌داند که اگر تیمش امتیازهای اول فصل را از دست بدهد کارش برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش سخت می‌شود.

در تمرین استقلال قلعه‌نویی تمام بازیکنان را به خط کرد و به آنها گفت: «ما هرچه تاکید می‌کنیم که امسال سال سختی است مثل اینکه شما گوش‌تان بدهکار نیست. ما حرف می‌زنیم و شما گوش نمی‌کنید. چند بار گفتم در زمین به حریف فضا ندهید؟ مادر خدا بیامرزم همیشه می‌گفت آدم‌ها از نازکی پاره می‌شوند اما شما ظاهرا از کلفتی دارید پاره می‌شوید. اینقدرمغرور نباشید.»

او بعد از زدن این حرف‌های کلی صحبت‌هایش را شخصی کرد. قلعه‌نویی به سیاوش اکبرپور گفت: «چند بار به تو گفتم با داور حرف نزن. چه کسی از تو خواسته که با داور حرف بزنی. مثل پژمان منتظری سرت را پایین بینداز و بازی‌ات را بکن. وظیفه تو نیست که با داور حرف بزنی.»

البته به جز سیاوش اکبرپور، فرهاد مجیدی هم در بازی با سپاهان به داور اعتراض کرد اما احتمالا قلعه‌نویی ترجیح داد که به او انتقاد نکند تا حاشیه‌ای برای تیمش درست نشود. اما این تمام ماجرا نبود. در تمرین روز شنبه استقلال قلعه‌نویی مدافع این تیم را به خط کرد.

او با انتقاد از عملکردشان در بازی با سپاهان گفت: «چرا محکم بازی نمی‌کنید؟ حالا خسرو حیدری یک اشتباه کرد. شما چرا به موقع جمع نشدید؟ از شما می‌خواهم شرایط را درک کنید و بیشتر روی حمله‌های حریف تمرکز کنید.»

در نیمه دوم بازی با سپاهان امیر قلعه‌نویی فردین عابدینی را در پست دفاع راست بازی داد تا خسرو حیدری بتواند با ضریب اطمینان بیشتر به حمله‌های استقلال اضافه شود. اما او تقریبا تمام توپ‌ها را لو داد و به همین دلیل سرمربی استقلال حسابی از دست او شاکی شده: «این چه طزر بازی کردنه؟ این مدل بازی کردنت به هیچ دردی نمی‌خوره.»

- - - Updated - - -

نقش مجري معروف تلويزيون در حملات اخير رويانيان به فردوسي پور
IMG22271558.jpg

روز گذشته مصاحبه جنجالی محمد رویانیان علیه عادل فردوسی‌پور همه شهر را به هم ریخت. مدیر عامل پرسپولیس در این گفتگو مدعی شد با بررسی‌های دقیقی که او به عمل آورده، هر قسمت از برنامه 90 سه تا پنج میلیارد تومان برای عادل سود دارد!
این در حالی است که فردوسی‌پور حدود دو سال پیش و در اوج شایعات پیرامون ثروت هنگفتش ترجیح داد یک بار همه حساب و کتاب‌های تهیه و تولید برنامه 90 را روی آنتن زنده با مردم در میان بگذارد و حقیقت را روشن کند. در آن برنامه معروف، عادل در نهایت به این نتیجه رسید که درآمد او از تهیه‌کنندگی و اجرای 90 در هر ماه معادل یک و نیم میلیون تومان است که طبعا این عدد با ادعای کنونی سردار تفاوت فاحشی دارد.

البته جالب است بدانید همان روزها رضا رشیدپور در اظهارنظری جالب اعلام کرد دستمزد فردوسی‌پور خیلی بیشتر از چیزی است که او اعلام می‌کند. حالا با تکرار همین ادعا از سوی رویانیان، این شائبه به طور جدی به وجود می‌آید که مدیرعامل پرسپولیس در این زمینه از رشیدپور خط می‌گیرد؛ به ویژه با توجه به اینکه بین این دو نفر روابط بسیار خوبی حاکم است و حتی از این مجری ممنوع‌الکار سیما به عنوان مدیر شبکه ماهواره‌ای پرسپولیس هم نام برده می‌شود.

- - - Updated - - -

وضعيت کريميان 24 ساعت آينده مشخص مي‌شود
دکتر مولايي درباره آخرين وضعيت مهدي کريميان که هم‌اکنون در کما به سر مي‌برد گفت: براي اينکه بتوانيم با قطعيت درباره اين مسئله صحبت کنيم بايد 24 ساعت صبر کنيم.

پزشک تيم تراکتورسازي تبريز که از زمان بستري شدن مهدي کريميان در بيمارستان امام رضا (ع) تبريز بر بالين او حضور دارد درباره وضعيت اين بازيکن گفت: متاسفانه مهدي پس از سانحه رانندگي دچار مصدوميت شديدي شد و اکنون در کما به سر مي‌برد.

وي ادامه داد: اکنون وضعيت مهدي خيلي حاد نيست اما براي آن که بتوانيم با قطعيت درباره وضعيت او صحبت کنيم بايد 24 ساعت صبر کنيم. به احتمال فراوان سطح هوشياري کريميان به تدريج بالا خواهد رفت.

وي در ادامه از هواداران تراکتورسازي خواست که براي بهبودي کريميان دعا کنند.

به گزارش ايسنا، به جز دکتر مولايي، حسن آذرنيا سرپرست تيم فوتبال تراکتورسازي و جمعي از بازيکنان اين تيم از جمله جواد کاظميان و کريم انصاري فرد از ساعاتي پيش در بيمارستان حضور دارند.

هم‌اکنون نيز علي کريمي، سيد محسن حسيني و ميثم بائو در بيمارستان حضور دارند.

- - - Updated - - -

پیام ویژه علی کریمی پس از تحلیف حسن روحانی
IMG04412359.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام، علی کریمی که حمایت خود از حسن روحانی را به طور غیرمستقیم نشان داده بود، پس از مراسم تحلیف پیامی در کد هواداری خود به شرح زیر منتشر کرد:
جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهور مردم ایران
سلام
از اینکه مدیری مردمی علاقمند به ورزش به عنوان رئیس جمهور جدید ایران انتخاب شده خوشحالم. امیدوارم همانطور که از اعتدال صحبت می کنید، در ایران و ورزش ما نیز اعتدال در پیش گرفته شود و حال و هوای همه مردم خوب شود.

سرباز کوچک ایران علی کریمی

بالا