تاتار چورک

baran71

New member
طرز تهیه

مواد لازم

1)تخم مرغ 7عدد

2)آرد به مقدار لازم

3)نمك به مقدار كم

ابتدا نمك را در ظرف مورد نظر بريزيد و تخم مرغ ها را يكي پس از ديگري به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد سپس ارد را به مواد افزوده طوري كه خمير به دست نچسبد و اين مواد راخوب با دست ورز دهيد سپس بلافاصله خمير را به صورت گوله هاي گردو مانند درآوريد و بگذاريد تا استراحت كندبعد از ده دقيقه روي تخته آرد بپاشيد يك گوله از خمير را برداريد وآن را با نورد به شكل دايره يا مستطيل و به نازكي 1تيغه كارد لواش در آوريد بعد از اينكه بقيه گوله هاي گردو مانند را نيز به همين شكل درآورديد آنها را به پهناي دو سه انگشت ببريد و در ديگچه به پهناي سه جهار انگشت روغن بريزيد و روي آتش تيز داغ كنيد يك تكه از خمير را در آن بيندازيد اگر بجوشد روغن آماده است آتش را كم كنيد و نوار هاي خمير را يكايك دور سر يك نورد باريك و بلند يا ميله چوبي بپيچيد و در روغن بگذاريد تا طلايي رنگ شود سپس ميله را كمي تكان دهيد تا روغن توي نوار را هم طلايي كند بر داريد و در ظرف بگذاريد و روي آن را گرد شكر بپاشيد.

اين شيريني بيشتر در اعياد و عروسي ها پخته مي شود مزه ترد و فوق العاده ايي دارد و بسته به سليقه كد بانوي خانه مي شود آن را به رنگ هاي مختلف سفيد (با جدا كردن زرده تخم مرغ از سفيده آن )قهوه ايي (با افزودن پودر كاكائو به روي تخم مرغ ها )در آورد و نوش جان كرد


images
 
بالا