mandana99
New member
به هر حال اگه هرکسی مایله بیشتر زبان یاد بگیره یه تاپیک جداگانه بده.
این جمله آخری ات چرا باهایش دعوا داری؟
خوبه پیشنهادش از طرف خود saharandishe بوده هااا.خودش گفت که تاپیک جداگانه برای تست تافل بگذارند
به هر حال اگه هرکسی مایله بیشتر زبان یاد بگیره یه تاپیک جداگانه بده.
البته بجز همین آزمون اجباری بقیه انتقال داده بشه. چون این تاپیک واسه همین سوال درست شده!دوستانی که دوست داشتن میرن تاپیکی که جداگانه زده میشه تستهای مازاد رو میزنن.متشکربه نظر منم یه تاپیک جداگانه زده بشه برای سؤالا و اونایی که میخوان سؤال طرح کنن سؤالاشونو بزارن اونجا و غیر از سؤال هم چیز دیگه ای نوشته نشه و نمره ها و نظرات دوباره همین جا گذاشته بشه تا از این همه شلوغ بازی جلوگیری بشه... اگه موافقین زودتر یکی اقدام کنه و سؤالایی هم که تا حالا طرح شده به اون تاپیک منتقل بشه...:ad54ad::smilies-azardl (113
نمره + آزمون دانشوری تو همین تاپیک موافقم.اوکیتصمیماتونو بگیرین وقتی نهایی شد ادغامش میکنم باز که هرکی یک حرفی گفت قاطی پاطی شد![]()
آنچه که تا حالا تصویب شد که سوالات غیر کتاب دانشوری را تاپیک جداگانه درست بشود(تاپیک با اسم تست تافل)
حالا میگین یعنی برای سوالات دانشوری هم تاپیک بزنیم اینجا فقط اعلام نمره بشه و سوالات با جوابهایشان آنجا بگذارند؟(تاپیک با اسم خودآزمایی esstial words for toefl )
از امروز تا سه شنبه همه(همه آنهایی که توی تاپیک شرکت کردیم)بیایند نظرشان را بدهند بعد شنبه اگر کسی قایم شده بود بعدا با موضوعی که رای آورده بیاد ساز دیگه ایی بزنه قبول نیست هااا
دوستان فکرمیکنم لازم باشه که راجع به پیشنهادم توضیح بیشتری بدم،خوب چه اشکالی داره مانمونه سوالهای بیشتری داشته باشیم؟؟؟؟؟:smiliess (12):منظوراصلی من این بودکه هرکدوم ازدوستان که زحمت نمونه سوال رومیکشندتویک تاپیک باعنوان سوالات تافل قراربدن که توش هیچ بحث دیگه وتوضیحات اضافه ای مطرح نشه وسوال هفته هم به طورویژه ای ازبقیه نمونه سوالات اضافه توهمون تاپیک سوالات تافل متمایزومشخص بشه،تادوستان علاقه مندهم ازنمونه سوالهای اضافه وهم ازآزمون بهره مندبشنالبته درکمال صلح ودوستی درکنارهم!:tsimuzpzwoap1t9y3o7،امیدوارم تونسته باشم منظورم رودرست برسونم.:riz277:
[
چرا آذر جون.تو گروه خیلی فعالی.من تازه با شماها آشنا شده ام.چرا انصراف دادی
دوستان
من با اجازتون دیگه از هفته آینده نمی تونم همراهیتون کنم
انصرافمو اعلام می کنم که بعدا نگین چرا سر نمیزنم
دوستان
من با اجازتون دیگه از هفته آینده نمی تونم همراهیتون کنم
انصرافمو اعلام می کنم که بعدا نگین چرا سر نمیزنم
روژین & کارشناس جان
تا جائی که بتونم میام سر میزنم.میترسم به برنامه نرسم.
حتمنی میام
قول میدم