سلام
خوش اومدین:rose:
ما هفته ای دو درس از کتاب لغات ضروری برای تافل رو میخونیم
تا الان دو هفته خوندیم یعنی رسیدیم درس 4.
آخر هفته ها هم اینجا سوال میذاریم از اون دو درس که باید میخوندیم.تا 72 ساعت وقت داریم بگیم از 10 چند شدیم.
شما هم به ما از درس 5 ملحق میشین.:28:
از درس 1و2 فقط 2 تاشونو یادم مونده بود و بقیه رو یادم نمیومد. نمره آزمون درس 1و2 : 2
نمره آزمون درس 3و4: 6 :14:
.
.
.
.
.
چی کار کنم که اینقده زود یادم نره!!!!!!!!!! t0837h0nn8zfqu8ult
.
.
.
دست rezashimi به خاطر گذاشتن این آزمونای هفتگی درد نکنه. به من که خیلی انگیزه میده برای خوندن و باعث میشه سعی کنم هرطوری شده خودمو به برنامه برسونم. ممنون... :sarma:
سلام dear sahar.درس 1 و 2 و 3 و 4 از کتاب "لغات ضروری برای تافل" تا پنجشنبه 12 مرداد 91 خوانده شده.درس 5 و 6 تا آخر این هفته یعنی تا پنجشنبه خودت را برسونی که در امتحانی که مسول آزمون میگیرد(آقا رضا) می توانی شرکت کنی و رفع اشکال کنین
سلام dear .درس 1 و 2 و 3 و 4 از کتاب "لغات ضروری برای تافل" تا پنجشنبه 12 مرداد 91 خوانده شده.درس 5 و 6 تا آخر این هفته یعنی تا پنجشنبه خودت را برسونی که در امتحانی که مسول آزمون میگیرد(آقا رضا) می توانی شرکت کنی و رفع اشکال کنین
سلام دوستان
خسته نباشید. من امروز به جمعتون اضافه شدم. من امسال ارشد شرکت نکردم به امید سال آینده...
پارسال 504 رو خوندم خیلی مفید بود واسم. ولی خیلی واسم زمان بر بود چون دلگرمی و انگیزه ای رو که میشه اینجا از این جمع نازنین و با صفا گرفت رو نداشتم.
به هر حال...
با اجازتون از فردا منم هستم
دوستان سلام. خدا قوت. من تازه این بخشو دیدم. امیدوارم همین طور پر هیاهو باقی بمونه. من از امروز که 15 مرداده میخوام با شما باشم. چند درس عقبم؟ 6 تا؟ البته یه بار فقط لغت هاشو بدون مثال خوندم. کارم راحت تره.
سلام بچه ها .منم هستم .خیلی دوست دارم با شماها باشم.فقط فکر کنم خیلی عقب باشم.نمی دونم امروز که پانزدهم مرداد است چقدر وقت دارم و تا چه درسی باید بخونم.مرسی اگه یکی بهم جواب بده