بیهوشی در رینوپلاستی

sepid71

New member
افرادي كه تحت عمل رينو پلاستي قرار ميگيرند بيماران الكتيو هستند و معمولا بيماري همراه خاصي ندارند چون جوان هستند.

به طور معمول از بيهوشي جنرال استفاده ميشود اما گاهي بنا به خواست بيمار و راحتي جراح از روش آرام بخشي يا بيحسي ناحيه اي هم ميتوان استفاده كرد. اين افراد معمولا بسيار مضطرب هستند چونكه سابقه ي ورود به اتاق عمل را ندارند. بهتر است كه متخصص بيهوشي قبل از اينداكشن با او صحبت كند و پروسه ي عمل و بعد از عمل را براي بيمار توضيح دهد. اين كار بسيار موثر تر از يك رخوتزاي قوي چون ميدازولام خواهد بود.

اينداكشن (induction) :

براي القا از پروپفول استفاده ميكنيم و يك شل كننده ي غير دپلاريزان مثل آتراكوريوم ميدهيم و از فنتانيل به عنوان ضد درد استفاده ميكنيم. به عنوان پره مد ميتوان ميدازولام هم داد(اگر بيمار شديدا استرس داشت)

در مرحله ي ادامه :

از پمپ پروپوفول به عنوان هوشبر استفاده ميشود كه ميتواند همراه يك هوشبر استنشاقي مثل ايزوفلوران ونايتروس اكسايد باشد يا به تنهايي مورد استفاده قرار گيرد.

نكته ي مهمي كه در اين جراحي وجود دارد :نگه داشتن فشار بيمار به حداقل مطلوب براي بيهوشي و جراح است تا خونريزي به حداقل برسد ونتيجه ي كار بهتر شود.البته اين كاهش فشار نبايد در حدي باشد كه نگران كننده براي تيم بيهوشي شود چون هايپوتنشن و كاهش پرفيوژن به بافت هاي مهم صدمات جبران ناپذيري براي بيمار به ارمغان مي اورد.

اگر از گاز هالوتان استفاده ميكنيد بسيار مراقب باشيد كه حين تزريق اپي نفرين توسط جراح گاز را ببنديد چون اين دو دارو باهم تداخل دارند و باعث آريتمي و ايست قلبي ميشود و اين براي كل تيم فاجعه به حساب مي ايد.

مرحله ي آخر : بيدار كردن و اكستيوب

اعمال رينو پلاستي اينداكشن و اكستيوب پركاري براي تكنسين يا كارشناس بيهوشي دارند. مثلا بر حسب روتين : ابتداي عمل بايد به غير از لوازم اينداكشن وسايلي چون گاز خيس ته حلق و پنس مگين و ايروي و پماد استريل چشمي و ... را آماده كنيد.

در انتهاي عمل چون راه هوايي بيني بيمار بسته است بيمار بايد تذكر مارا قبل از عمل به ياد بياورد كه با دهان نفس بكشد. به بيمار پزيشن ترندلنبورگ ميدهيم و گاز ته حلق را بيرون مي اوريم ايروي ميگذاريم و با كمي سرم و ساكشن ته حلق بيمار را ميشوييم. وقتي از برگشتن رفلكس راه هوايي و تنفس بيمار مطمئن شديم اكستيوب ميكنيم

اگر خداي نكرده بيمارتان اسپاسم كرد به هيچ عنوان نگران نشويد و دستوپاي خود را گم نكنيد.اگر به ماسك اكسيژن جواب نداد ميتوان با 30ميليگرم پروپوفول بيمار را ونتيله كرد. فقط دقت كنيد كه ماسك را بر روي بيني قرار ندهيد.

:rose:
 

sepid71

New member
بچه های هوشبری اینجور تاپیک ها رو دوس دارید آیا ؟؟؟:idea_majidonline:
 
بالا