سلام اقاي تفكري 4000000ترمي؟سوال من اینه که دانشگاه شهید بهشتی گفته 4000000تومان بریزید به حساب با مدارک بییاین واسه ثبته نام.حالا من نمیدونم که این ثبت نام قطعی هست یا نه پولو پس میدن یا نه
بین الملل همدان هم اسامی رو اعلام کرده. نمی فهمم واسه چی اسامی پذیرفته شده ها رو هم مینویسن؟ شاید فکر میکنن ممکنه یه نفر از قبولیها نخواد بره دولتی بیاد بین الملل:25r30wi:
خوشون گفتن که این پول رو بریزید.مدارکتون بررسی میشه و بعد از مصاحبه اگه پدیرفته شدین که هیچ.وگرنه پول برگردونده میشهسوال من اینه که دانشگاه شهید بهشتی گفته 4000000تومان بریزید به حساب با مدارک بییاین واسه ثبته نام.حالا من نمیدونم که این ثبت نام قطعی هست یا نه پولو پس میدن یا نه
سلام دوست عزیزدوستانی که اطلاعات دقیقی درباره بین الملل دارن مثلا چه شهرهایی بین الملل دارد هزینه هر شهر چقدر است و مدرکش با دولتی چه فرقی داره
برای دکتری مشکلی ایجاد نمیشه باز هم میشه دولتی قبول شد
ممنون میشم توضیح بده یکی لطفا
سلام دوست عزیز
دانشگاه های بین الملل رو الآن دیگه تقریبن اکثر شهرهای بزرگ دارن.
شهریه هم ترمی حدود 6 تومن در نظر بگیرید، ولی بازم هر دانشگاهی که مد نظرتونه باهاش تماس بگیرید و بپرسید، هرسال و بسته به واحدی که میگیرید متغیره.
مدرکش تا اونجایی که من اطلاع دارم تفاوتی با بهداشت نداره ولی شنیدم مهر بین الملل می خوره تو مدرکتون، ولی خب مدرکتون وزارت بهداشته و ارزش داره.
اطلاعات بیشتری خواستین باید از یکی از شعب بین الملل بپرسید، در سطح نت چیزی دستگیرتون نمیشه.
موفق باشین.
سلام دوست عزیز
شهریه هم ترمی حدود 6 تومن در نظر بگیرید، ولی بازم هر دانشگاهی که مد نظرتونه باهاش تماس بگیرید و بپرسید، هرسال و بسته به واحدی که میگیرید متغیره.
مدرکش تا اونجایی که من اطلاع دارم تفاوتی با بهداشت نداره ولی شنیدم مهر بین الملل می خوره تو مدرکتون، ولی خب مدرکتون وزارت بهداشته و ارزش داره.
اطلاعات بیشتری خواستین باید از یکی از شعب بین الملل بپرسید، در سطح نت چیزی دستگیرتون نمیشه.
موفق باشین.
تو مدرک اسمی از بین الملل نمیارن در واقع مدرکش هیچ فرقی با روزانه نداره فقط تو پرداخت هزینه متفاوته.دانشگاه همدان پارسال ترمی 4.5 میلیون بود.سلام دوست عزیز
موفق باشین.
تو مدرک اسمی از بین الملل نمیارن در واقع مدرکش هیچ فرقی با روزانه نداره فقط تو پرداخت هزینه متفاوته.دانشگاه همدان پارسال ترمی 4.5 میلیون بود.سلام دوست عزیز
موفق باشین.