baran71
New member
مواد لازم :
- عدس سه چهارم پیمانه
- کدوسبز یک عدد متوسط
- سیر چند حبه
- نعنای تازه دو قاشق سوپخوری
- شوید تازه دو قاشق سوپخوری
- پیازچه خورد شده دوقاشق سوپخوری
- گردوی نگینی دو قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه و ماست به میزان لازم
اما توجه کنید که میزان شوید رو زیاد درنظر نگیرید که در نتیجه بورانی تون تلخ نشه !
طرز تهیه :
*عدس را شسته و چند ساعت خیس کرده و سپس آب پز کنید .
*توجه داشته باشین تا حدی آب به عدستون اضافه کنید که وقتی پخت دیگه هیچ آبی ازش باقی نمونه و آبش کامل کشیده بشه .

*کدو را با پوست رنده کرده و به عدس اضافه کرده و دو دقیقه مخلوط کنید و حرارت را خاموش کرده تا خنک شوند .
*توجه کنید که نمیخوایم کدومون بپزه ، پس زمان پخت رو بیشتر از زمان ذکر شده درنظر نگیرید .

*تو این فاصله که مخلوط عدس و کدو خنک میشه ، نعنا ، شوید ، پیازچه و سیر رو ساطوری کنید .
*اگه دوست دارین ریزتر باشه میتونید همگی رو در غذاساز بریزین .

*سبزی های خورد شده را به همراه گردوی نگینی ، نمک و فلفل سیاه به مخلوط عدس و کدو اضافه میکنیم .
