دکترای بیوشیمی هم کار وبار درست حسابی نداره تا جایی که من میدونم
دوستان من.میتونید بادکترای بیوشیمی مجوز ازمایشگاه زدن بگیرید.میتونید تو ازمایشگاه تشخیص طبی با مدرک ارشدش کار کنید.میتونید استاد دانشگاه بشید و انقد توانمند باشید که تو دانشگا ها و موسسات اموزشگاهی و تحقیقاتی کار کنید.همه چیزبخودتون ربط داره و نه رشتتون
دوستان من.میتونید بادکترای بیوشیمی مجوز ازمایشگاه زدن بگیرید.میتونید تو ازمایشگاه تشخیص طبی با مدرک ارشدش کار کنید.میتونید استاد دانشگاه بشید و انقد توانمند باشید که تو دانشگا ها و موسسات اموزشگاهی و تحقیقاتی کار کنید.همه چیزبخودتون ربط داره و نه رشتتون
ما نفهمیدیم کی تو ذهن ما کرده که میشه با مدرک بیوشیمی ازمایشگاه زد
اخه نمیشه باید سه نفر دیگه باشن
هیچ ازمایشگاهی نمیاد ارشد بگیره تا پول بیستر بده
ضمنا ارشد به هیچ دردی نمیخوره.فقط یه سکوی پرتاب هست برای رسیدن به دکترا.یا باید تا کارشناسی خوند و رفت دنبال پول و... یا اینکه اگه بریم ارشد باید تا آخر ادامه بدیم.تو شطرنج هم وقتی پیاده رو تا آخر میبریم میشه تبدیل به وزیرش کنیم.
بله دوست عزیز بهار.اما واقعا یکی از استیدمون میگفت همه چیز بستگی به خودتونم داره.اینجوری میتونید تو رشتتون موفق باشید.ممنون از توضیحاتتون.دوست من دل ارام: همه رشته های علوم ازمایشگاهی با کمی تفاوت شرایطشون عین هم هست پس زیاد سخت گیر نباشید
منم موافقم درس خوندنی که واسه پول و کار باشه به هیچ جا نمیرسه فقط خستگی و وقت تلف کردنه ولی اگه واسه علاقه باشه شک نکنید موفق میشید بعشم مگه آدم چند بار زندگی میکنه 1 باره فقط پس باید سعی کنه به علایقش توجه کنه نه چیز دیگهاگه فقط برای پول درس بخونیم تو هیچ رشته ای به جایی نمیرسیم.درس خوندن یه راه طولانی و طاقت فرساست که زمانی میشه تحملش کرد که واقعا علاقه داشته باشیم.هر کی هم خواست فقط به پول برسه.راهش درس نیست بره دنبال تجارت.