خیییییلی پرکاره ...
خیییییلی ریزه کاری داره ...
کسی که میاد حتما باید قبلش نوزادان بوده باشه ...
احیای نوزاد بااحیای بزرگسال تفاوت داره ...
توصیه میکنم خانومای پرستاری که قصد باردار شدن دارن به چنین بخشی نیان چون حتما دپرس میشن !!!
.
.
.ولی ازخیلی جهت های دیگه خوبه ...
nicu ازین نظر گفتم که همه خانوم هستین از طرفی دیگه بخش ویژه هست . هم از نظر کاری و هم از نظر علمی بخش خوبی هست
با این وجود به نظر من هیچ چیز به اندازه ی همراهی بیمار خستگی برای پرستار نمیاره . هزار کار برای بیمار میکنی آخر سر بازم طلب کارن نه اینکه از کار برای بیمار خسته بشم ولی گاهی اوقات رفتار همراهی ها طوری هست که آدم رو کلا از پرستاری دلسرد میکنه این جماعت فقط و فقط بیمار خودشون رو می بین و نگاه به این ندارن که شما هستین و20 تا بیمار دیگه . راستش تجربه کار در بخش رو تنها دوران دانشجویی دارم از همونجا تصمیم گرفتن یا کار نکنم یا جایی کار کنم که این جماعت نباشن. توی شیفت عصر شب هزار تا مشکل برای بیمار ردیف میکنن و از کنار ایستگاه پرستاری جمع نمیشن ولی موقع ویزیت که میشه تشکر از پزشک هست و هیچ مشکلی در طول 24 گذشته بیمارشون ندارن . البته با این وجود بهشون حق میدم ولی نه تا این حد که عرصه ی کار رو تنگ کنن ....
تو تاپیک ها بگردین همین انجمن هم کسایی هستن که میگن پرستار تو بیمارستانها کاری نمی کنن همه کار با همراهی هست یکی نیست بگه این همراهی همه کاره که همه کار بلده بیمار رو ببره تو منزل ازش مراقبت کنه چه نیازی هست به بیمارستان زمانی همه کار رو خودشون میکنن