بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

eeeeeeehsan

New member
سلام ..من دیروز داشتم با برنامه کار میکردم یه دفعه وسطش بسته شدو بعد هم که میخواستم باز کنم اینجوری میشه که تو عکس گذاشتم؟؟ بیش از 10 بار هم برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین چیکار کنم؟

مشاهده فایل‌پیوست 5640

برنامه رو تو یه درایو دیگه نصب کن ببین خوب میشه یا نه.

- - - Updated - - -

سلام ..من دیروز داشتم با برنامه کار میکردم یه دفعه وسطش بسته شدو بعد هم که میخواستم باز کنم اینجوری میشه که تو عکس گذاشتم؟؟ بیش از 10 بار هم برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین چیکار کنم؟

مشاهده فایل‌پیوست 5640

برنامه رو تو یه درایو دیگه نصب کن ببین خوب میشه یا نه.

PSyChoO

New member
سیلام
واقعا مرسی
فک نمیکردم هنوز هم چنین انسان هایی باشن که بدون چشمداشت برا بقیه کاری انجام بدن
موفق باشی:(40):
ولی یه اشکال کوچولو هست اینکه بعضی لغتا اشتباه ترجمه شده بخاطر همین یکم از استفادش دلزده شدم:rose:

oksana

New member
سلام من یک مشکلی دارم نمیتونم فایل مهارت 9 و 10 و متن هاd متفرقه را دانلود کنم لطفا اگه کسی داره ممنون میشم به ایملم بفرسته worldfelt@gmail.com

- - - Updated - - -

سلام من یک مشکلی دارم نمیتونم فایل مهارت 9 و 10 و متن هاd متفرقه را دانلود کنم لطفا اگه کسی داره ممنون میشم به ایملم بفرسته worldfelt@gmail.com

فاطمه92

New member
سلام
ب دادم برسین کسی اینجا نیس
من لینک دانلود جعبه لایتنر رو برای ویندوز سون میخام اون لینک که پست اول باز نشد ارور داد تو رو خدا زودتر بهم برسونیدش خدا خیرتون بده
f_hasani.poor@yahoo.com

- - - Updated - - -

سلام
من لینک دانلود جعبه لایتنر رو برای ویندوز سون میخام اون لینک که پست اول باز نشد ارور داد تو رو خدا زودتر بهم برسونیدش خدا خیرتون بده
f_hasani.poor@yahoo.com

mf2009

New member
سلام
f_hasani.poor@yahoo.com

- - - Updated - - -

سلام
f_hasani.poor@yahoo.com

سلام نسخه جدید جایگزین شد دوباره دانلود کنید

maryamsana

New member
سلام بچه ها یکی لطف میکه لینکو اینجا از نو بزاره ما هم دانلود کنیم

mf2009

New member
سلام بچه ها یکی لطف میکه لینکو اینجا از نو بزاره ما هم دانلود کنیم

سلام دوست عزیز شما طبق مراحل پیش برو
1-این فایل رو دانلود کنید : http://up.persianscript.ir/uploads/bbd8-lazgi.rar
2- این فایل رو دانلود و نصب کنید :Dictionary_Windows 7
3- هر مهارتی رو که خاستید دانلود کنید و طبق مرحله اول اونو وارد نرم افزار کنید (مهارت ها پست اول و سوم و پنجم )
اگر هم مشکلی در حین نصب پیدا کردید به فایل مشکلات معمول و راه حل های آ« مراجعه کنید

maryamsana

New member
ممنون از پاسختون فکنم rar من مشکل داره که باز نمیشه فایل مشکلات معمول که گفتین کجاست پیدا نکردم

sondos70

New member
سلام mf2009 کاش میشد این نرم افزار جاوا روگوشی نوکیا5130 هم قابل اجرا می بود!!

mf2009

New member
سلام mf2009 کاش میشد این نرم افزار جاوا روگوشی نوکیا5130 هم قابل اجرا می بود!!
من پیشنهاد میکنم گه براتون امکان داره یه گوشی اندرویدی بگیرید چون احتمال داره در آینده نزدیک این آموزش ها رو خودم برنامه اندرویدش رو بسازم جاوا دیگه به ابدیت پیوسته !!!

sohiii

New member
سلام بچه ها کسی لغات تافل نسخه اندرویدش رو داره؟ دوستمون mf عزیز زحمت کشیدن فابل مخصوص کامپیوتر برامون گذاشتن...کسی اندرویدشو نداره؟؟؟:dadad4::33:

mf2009

New member
سلام بچه ها کسی لغات تافل نسخه اندرویدش رو داره؟ دوستمون mf عزیز زحمت کشیدن فابل مخصوص کامپیوتر برامون گذاشتن...کسی اندرویدشو نداره؟؟؟:dadad4::33:
بهترین گزینه برای اندروید من خودم از این استفاده میکنم واقعا حرف نداره هیولای تصویری لغات ضروری تافل(نمایشی) در کافه بازار برای اندروید

- - - Updated - - -

بهترین گزینه برای اندروید من خودم از این استفاده میکنم واقعا حرف نداره http://cafebazaar.ir/app/ir.vocabmonster.vm.demo.toefl/?l=fa

sohiii

New member
بهترین گزینه برای اندروید من خودم از این استفاده میکنم واقعا حرف نداره هیولای تصویری لغات ضروری تافل(نمایشی) در کافه بازار برای اندروید

- - - Updated - - -

خییییلی ممنونم ازتون دوست عزیز:rose::rose::rose::4d564ad6:

sunny

New member
Nahveye kar ba in narmafzar chejorie?
Nasb kardam mahartha ram enteghal dadam.system amelam androide

hanas68

New member
سلام دوستان، اولا دستتون درد نکنه برا این زحماتتون، ایشالا مزدشو با قبولی تو هر مقطعی که هستین بگیرین، ی سوال داشت: با توجه به نقش های دستوری که تو لزگی گفته، عایا برای کنکور سوالات قواعدم میاد؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان، اولا دستتون درد نکنه برا این زحماتتون، ایشالا مزدشو با قبولی تو هر مقطعی که هستین بگیرین، ی سوال داشت: با توجه به نقش های دستوری که تو لزگی گفته، عایا برای کنکور سوالات قواعدم میاد؟

بالا