دوستان میخوام مطمئن باشم واسه همین میپرسم.
من چون تک فرزند هستم از طرح معافم درسته؟
سلام دوستان
نياز به كمك دارم فارغ التحصيل شدم واس ارشد ثبت نام كردم بچه شهرستانم،ميخوام واسه طرح هم ثبت نام كنم كه اگه قبول نشدم برم طرح از تابستون، حالا موندم همون استان خودمون ثبت نام كنم يا برم سايت علوم پزشكي تهران واسه تهران ثبت نام كنم موندم بين دو راهي كسي طرح بيمارستان هاي تهران هست ميشه بگين ماهيانه (حقوق)رو چقدر ميتونم حساب باز كنم،طرح دانشكده هاي علوم ژزشكي تهران هم ميشه ثبت نام كرد اونجا حقوقش چجوريه؟!بچه هاي شهرستانم اگه طرح ميرن، بگن چقدر ميگيرن؟( با اضافه كار و مزايا و ....!)
خواهش ميكنم كمك كنيد!!:wacsmiley:
دکتر خلیلی توی همایش مشهد یه مطلب جالبی رو گفت
بعضی از دانشجوها در مورد طرح اجباری قبل از ارشد پرسیدن
دکتر خلیلی گفتش که چنین چیزی برای وزارت بهداشت امکان نداره...چون اگه بخوان بچه ها رو طرح بفرستن خیلی از بچه ها باید نوبت بمونن و از اون طرف امتحان ارشد هم نمی تونن بدن...در کل این طرح برای خود وزارت بهداشت هم مشکل ایجاد کرده...ان شاالله این قانون برداشته خواهد شد
سلام من میخوام بدونم که چجوری میشه از طرح معافی گرفت اگه کسی میدونه لطفا کامل بگه خیلی مهمه برام ممنون
سلام..مگه کسایی که شهرستانن میتونن برای جاهای دیگه هم اسم بنویسن؟؟؟ اگر طرحمونو در دانشکده باشیم حقوقش فرق میکنه با جای دیگه ؟؟//؟ چقدر ؟؟؟ فک میکنم باید حقوقش کمتر باشه ؟؟؟ :33: چه جوری میشه طرحو رفت دانشکده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:
دوستان کسی از طرح بهداشت محیط و حقوقش خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب نمیده؟؟؟؟؟:New (6):
من فارغ تحصیل تاریخ 91 /12/15 هستم امسال کنکور دادم اما قبول نمیشم با این قوانین فعلی میتونم سال دیگه ارشد بدم؟؟؟؟
سلام من ی مشکلی دارم
رشتم پرستاریه...
چند ماهه ازدواج کردم، نمیدونم ارشد قبول میشم یا نه..
مشکلم اینه که همسری با شیفت شب مخالفه...من هم شغلم دوس دارم هم شوهرم...هر کاری کردم راضی نمیشه....:smilies-azardl (12)
بنظرتون میشه ماهی 2 تا شبکاری بهم بدن..
اصلا چیکار کنم؟؟؟؟ راه حل لطفا..:33: