اینجا ناامیدی معنایی نداره....

hanas68

New member
دوستان عزیز سلام...
این تایپکو زدم چون خودم تو درس خوندن بعضی موقعا ناامید میشم، از همه دوستان دعوت میکنم که اگه راهکارهایی دارن برای از بین بردن ناامیدی بیان اینجاو عنوان کنن تا هممون از دست این دیو نامریی راحت شیم:smilies-azardl (113

hanas68

New member
بنظر خودم غلبه بر ناامیدی بعضی مقع از هود درس خوندن مهمتر و سخت تره، باتوکل به خدا و توسلو تلاش همه چی درس میشه

N@RVIN

Well-known member
برای هر چیزی که تلاش کنی حتما ازش نتیجه می گیری..مخصوصا تو درس کاملا صادقه..پس ناامیدی معنایی داره :)

موفق باشید:riz304:

پروانه

New member
سلام.از دوست خوبم هناس ممنونم بابت این تاپیک.
هر کسی تو هر مقطعی از زندگیش که باشه ممکنه که فک کنه نمیتونه از پس مشکلاتش بر بیاد و به عبارتی نا امید بشه.کسانی که تلاش کردن و به نتیجه نرسیدن باید یا بیشتر تلاش کنن و یا مسیر بهتری رو برای رسبدن به هدفشون انتخاب کنن.اونایی هم که تلاش نکردن که دیگه نباید نا امید بشن.کاری نکردن!
من حس خوبی دارم،بیاید باور کنیم این سختیایی که واسه درس خوندن میکشیم وحشتناک نیست،ما میتونیم روزی به خاطر تلاشا و سختیایی که برای اهدافمون کشیدیم از خودمون راضی باشیم.
باید تلاش کنیم تا توکلمون به خدا معنا پیدا کنه.بیاید همت کنیم این چند ماه باقیموند رو با خط خوش تو دفتر زندگیمون بنویسیم.
خدا بزرگه و مهربون...تک تکمونو دوست داره و میخواد ما به سمت اون بهترین سرنوشتی که خودش برامون هدف قرار داده بریم و البته برسیم.
به امید موفقیت هممون...

hanas68

New member
خیلی ممنونم از مطالب قشنگت پروانه و ناروین جان، امیدوارم که بتونیم بیشتر از اینا به همدیگه امید و انرژی بدیم...:riz304:

- - - Updated - - -

هیچ وقت نگو به آخر خط رسیدی.

اگه یادت باشه معملت آخر خط که می شد میگفت:

نقطه؛ سر خط!

bioshimi93

New member
دریا باش تا مشکلات در تو غرق شوند
نه اینکه خود در دریای مشکلات غرق شوی
:riz304:

hanas68

New member
بچه های ایمنی اینجا ناامیدی معنایی نداره... به امید موفقیت:a2d3:

ccr7

New member
شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص.چارلی چاپلین

آخرین ویرایش:

hanas68

New member
به خدا نگو مشکل بزرگی دارم، به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم...:smilies-azardl (113

HASSAN.S

New member
من که کلا ناامیدم چی
305320_JC_thinking.gif

hosna69

Well-known member
خداجونم سلام.
چقدخوبه،تونه گوشیت خاموشه،نه روسکوته،نه شارژتموم کردی،نه خوابی،نه مهمون داری،نه بی حوصله ای،نه وقتی که بنده هات صدات میکنن میگی مزاحمن،ازدسترسم که خارج نیستی،اگه مابدیم توخدای خوبی هستی،اگه مافراموشکاریم توبنده هات روفراموش نمیکنی...
پس...
دست منو رهانکن،من محتاجم...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

saharandishe

New member

تجربه شخصی من درزندگیم:

انسانی که هدف دارد زمانی برای افسرده شدن وناامیدی ندارد

موضوع اصلی درداشتن یانداشتن امیدنیست...به نظرمن مسئله ی اول هدفی هست که ماانتخاب می کنیم
اگه پایه های هدفمون به اندازه ی کافی قوی باشندآنگاه مابه دنبال انگبزه برای تلاش نخواهیم بود،بلکه مامنبع جوشانی ازانرژی راداراخواهیم بودکه مارالحظه به لحظه به هدف نزدیک می کند...
منم تازه فهمیدم که معنی این حرفی که می گن،حتی اگه درس میخونی برای خدابخون یعنی چی؟
قبلن معنی این حرف رونمیفهمیدم
ولی الان میدونم چه معنی عمیقی درون این یه جمله پنهانه....چیزی که خودم بهش رسیدم
الان دیگه برای درس نخوندن دنبال بهانه نیستم....بهانه هایی که چندروزبیشتردوام نمیارن....الان هدفی برای تحصیل پیداکردم که اگه آسمون به زمین بیادوزمین به آسمون تاآخرین لحظه عمربایدعلم یادبگیرم...

HASSAN.S

New member
گفتگوی یک سوسک با خدا

گفت : کسی دوستم ندارد . می دانی که چه قدر سخت است ، این که کسی دوستت نداشته باشد ؟ تو برای دوست داشتن بود که جهان را ساختی . حتی تو هم بدون دوست داشتن … خدا هیچ نگفت .
گفت : به پاهایم نگاه کن ! ببین چقدر چندش آور است . چشم ها را آزار می دهم . دنیا را کثیف می کنم . آدم هایت از من می ترسند . مرا می کشند . برای این که زشتم . زشتی جرم من است . خدا هیچ نگفت . گفت : این دنیا فقط مال قشنگ هاست . مال گل ها و پروانه ها . مال قاصدک ها . مال من نیست .
خدا گفت : چرا ، مال تو هم هست . خدا گفت : دوست داشتن یک گل ، دوست داشتن یک پروانه یا قاصدک کار چندانی نیست . اما دوست داشتن یک سوسک ، دوست داشتن " تو " کاری دشوار است . دوست داشتن ، کاری ست آموختنی و همه کس ، رنج آموختن را نمی برد . ببخش ، کسی را که تو را دوست ندارد ، زیرا که هنوز مومن نیست ، زیرا که هنوز دوست داشتن را نیاموخته ، او ابتدای راه است .
مومن دوست می دارد . همه را دوست می دارد . زیرا همه از من است و من زیبایم ، چشم های مومن جز زیبا نمی بیند . زشتی در چشم هاست . در این دایره ، هر چه که هست ، نیست الا زیبایی ...
آن که بین آفریده های من خط کشید شیطان بود . شیطان مسئول فاصله هاست .
حالا قشنگ کوچکم ! نزدیک تر بیا و غمگین نباش . قشنگ کوچک نزد خدا رفت و دیگر هیچ گاه نیندیشید که نازیباست

HASSAN.S

New member
نامه ای از طرف خدا

امروز صبح که از خواب بيدار شدي،نگاهت مي کردم؛و اميدوار بودم که با من

حرف بزني،حتي براي چند کلمه ، نظرم را بپرسي يا براي اتفاق خوبي که ديروز در زندگي ات افتاد ، از من تشکر کني . اما متوجه شدم که خيلي مشغولي ، مشغول انتخاب لباسي که مي خواستي بپوشي.
وقتي داشتي اين طرف و آن طرف مي دويدي تا حاضر شوي فکر مي کردم چند دقيقه اي وقت داري که بايستي و به من بگويي : سلام ؛ اما تو خيلي مشغول بودي . يک بار مجبور شدي منتظر مترو بشیني و براي مدت يک ربع کاري نداشتي جز آنکه روي يک صندلي بنشيني . بعد ديدمت که از جا پريدي . خيال کردم یاد من افتادیو مي خواهي با من صحبت کني ؛ اما موبایلتو در آوردیو و به دوستت تلفن کردي تا از آخرين شايعات با خبر شوي . تمام روز با صبوري منتظر بودم. با اونهمه کارهاي مختلف گمان مي کنم که اصلاً وقت نداشتي با من حرف بزني . متوجه شدم قبل از نهار هي دور و برت را نگاه مي کني ، شايد چون خجالت مي کشيدي که با من حرف بزني ، سرت را به سوي من خم نکردي . تو به خانه رفتي و به نظر مي رسيد که هنوز خيلي کارها براي انجام دادن داري . بعد از انجام دادن چند کار ، تلويزيون را روشن کردي . نمي دانم تلويزيون را دوست داري يا نه؟ در آن چيزهاي زيادي نشان مي دهند و تو هر روز مدت زيادي از روزت را جلوي آن مي گذراني ؛ در حالي که درباره هيچ چيز فکر نمي کني و فقط از برنامه هايش لذت مي بري... باز هم صبورانه انتظارت را کشيدم و تو در حالي که تلويزيون را نگاه مي کردي شام خوردي ؛ و باز هم با من صحبت نکردي . به خودم گفتم حتما موقع خواب یه کمی با من صحبت میکنی . موقع خواب...،فکر مي کنم خيلي خسته بودي . بعد از آن که به اعضاي خانواده ات شب به خير گفتي ، به رختخواب رفتي و فوراً به خواب رفتي . اشکالي ندارد. احتمالاً متوجه نشدي که من هميشه در کنارت و براي کمک به تو آماده ام . من صبورم ، بيش از آنچه تو فکرش را مي کني . حتي دلم مي خواهد يادت بدهم که تو چطور با ديگران صبور باشي . من آنقدر دوستت دارم که هر روز منتظرت هستم . منتظر يک سر تکان دادن ، دعا ، فکر ، يا گوشه اي از قلبت که متشکر باشد . خيلي سخت است که يک مکالمه يک طرفه داشته باشي . خوب ، من باز هم منتظرت هستم ؛ سراسر پر از عشق تو... به اميد آنکه شايد امروز کمي هم به من وقت بدهي . آيا وقت داري که اين را براي کس ديگري هم بفرستي؟ اگر نه ، عيبي ندارد ، مي فهمم و هنوز هم دوستت دارم

HASSAN.S

New member
پیرزن فقیری خانه به خانه می گشت و روزی می جست . دامن خود پر از گندم کرد و راه باز گشت پیش گرفت . در راه خانه دست به دعا برداشت که خدایا گره از مشکلم بگشا . ناگهان گره دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت . چشمانش اشک آلود شد و رو به آسمان کرد و گفت : خدایا من از تو خواستم گره از کارم بگشایی و تو گره از دامنم بگشودی ؟ خم شد تا گندم ها را جمع کند . ناگهان کیسه ای زر بر زمین یافت

شفق بانو

New member

وقتی همه چیز روبراه است که
امیدواری معنا ندارد ،

امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛

پس

هیچ وقت
نا امید نشو ،

بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...

تقدیم حضور دوستان خوبم

jootix_ir_1151524015.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran71

hanas68

New member
دشمنتون ناامید باشه....هروقت ناامید شدین بگین یا علی و دوباره بلند شین به تلاش:thumbsupsmileyanim:

بالا