:wacsmiley::smiliess (7):من نمیتونم هیچ عکسی اپلود کنم حتی 10kb
..RANA.. New member 2013-09-04 #2 ROJO گفت: :wacsmiley::smiliess (7):من نمیتونم هیچ عکسی اپلود کنم حتی 10kb کلیک کنید تا باز شود... یعنی چه پیامی میده ؟ کلا نمیشه ؟ یعنی چجوری ؟ 50):
ROJO گفت: :wacsmiley::smiliess (7):من نمیتونم هیچ عکسی اپلود کنم حتی 10kb کلیک کنید تا باز شود... یعنی چه پیامی میده ؟ کلا نمیشه ؟ یعنی چجوری ؟ 50):
ROJO New member 2013-09-04 #3 هرچی میذارم کنارش علامت قرمز ممنوع میخوره پیامی نمیده، با موبایلم که امتحان میکنم هی میگه حجمت زیاده در حالیکه خیلی کمه حجمش فرمتشم سته.7977cujr38iyymsu8:
هرچی میذارم کنارش علامت قرمز ممنوع میخوره پیامی نمیده، با موبایلم که امتحان میکنم هی میگه حجمت زیاده در حالیکه خیلی کمه حجمش فرمتشم سته.7977cujr38iyymsu8:
Hamidvet New member 2013-09-04 #5 ROJO جان وقتی عکستو آپلود میکنی تو یک سایتی و لینکی بهت میده : 1- اون لینک رو کپی کن قسمت تب - Tab دوم (از آدرس ...) 2- سپس تیک کنار "بازیابی فایل های مرجع بصورت محلی" رو بردار و OK کن ... خلاص! :motat:
ROJO جان وقتی عکستو آپلود میکنی تو یک سایتی و لینکی بهت میده : 1- اون لینک رو کپی کن قسمت تب - Tab دوم (از آدرس ...) 2- سپس تیک کنار "بازیابی فایل های مرجع بصورت محلی" رو بردار و OK کن ... خلاص! :motat:
Hamidvet New member 2013-09-04 #7 ROJO گفت: حمید خو اپ نکردم جایی از pc میخواستم بذارم توی همین سایت ارور داد کلیک کنید تا باز شود... خب حالا که میبینی نمیشه، کاری نداره عکستو آپلود کن مثلا تو این سایت : آپلودعکس و فایل بصورت دائمي و رایگان بعد همونطور که گفتم اقدام کن ...
ROJO گفت: حمید خو اپ نکردم جایی از pc میخواستم بذارم توی همین سایت ارور داد کلیک کنید تا باز شود... خب حالا که میبینی نمیشه، کاری نداره عکستو آپلود کن مثلا تو این سایت : آپلودعکس و فایل بصورت دائمي و رایگان بعد همونطور که گفتم اقدام کن ...
ROJO New member 2013-10-15 #10 وقتی لینک جایی که عکسمو اپ کردم میذارم چک بازیابیو که برمیدارم کلا ok میپره!! من میخوام عکسم اینجا باز شه نه اینکه لینکشو بذارم!:dadad4:
وقتی لینک جایی که عکسمو اپ کردم میذارم چک بازیابیو که برمیدارم کلا ok میپره!! من میخوام عکسم اینجا باز شه نه اینکه لینکشو بذارم!:dadad4: