انواع بستنی

am-ml

New member
آموزش انواع بستنی


0.755659001321833166_irannaz_com.jpg



 

am-ml

New member
بلدی بستنی درست کنی؟ بلد نیستی؟
خوب منم بلد نبودم ولی چند بار که درست کنی یاد میگیری
به این روش
شیر(پرچرررررررررررررررررب)…نیم لیتر
شکر…….75 گرم
پودر ثعلب…..1/5 قاشق چایخوری
خامه…..25 گرم
اسانس یا طعم دهنده یا وانیل و زعفران
به مقدار ذائقه

همه مواد رو به جز ثعلب داخل مخلوط کن بریزو هم بزن
یک دقیقه کافی هست..یک سوم ثعلب رو بریز و 30 ثانیه هم بزن
بعد مخلوط رو چک می کنیم. مخلوط باید کف کنه و غلیظ بشه و یه جورایی مثل خامه شده باشه و اگه یه قاشق اونو برداریم و دوباره سر جاش بریزیم مقداری از مخلوط به قاشق بچسبه. اگه این اتفاق نیفتاده بود از مقدار باقی مونده ثعلب نصف دیگش رو بریز(ما کلآ 1/5 قاشقچایخوری ثعلب داشتیم..هر بار نصف قاشق چایخوری اضافه کن تا به نتیجه برسی). البته اگه دیدین با مقدار کمتری ثعلب به نتیجه رسیدین لازم نیست همه رو اضافه کنین.مخلوط که کف کرد، اونو داخل یه ظرف میریزیم و داخل فریزر میذاریم.
مخلوط باید ۶ ساعت توی فریزر بمونه. هر یک ساعت هم باید مخلوط رو در بیاریم و بهم بزنیم
146fs4959191.gif

بعد از 6 ساعت بستنی آماده هست
البته دقیقاً مثل بستنی هایی نیست که از بیرون می خرین. ممکنه موقع خوردن بلورهای ریز یخ رو توی دهن احساس کنین.

برای رفع این حالت مخلوط رو به مدت ۱۵ دقیقه از فریزر خارج کنین. بعد کم کم داخل مخلوط کن برزیزین و به هم بزنین. مخلوط کاملاً یکنواخت خواهد شد.

خوب
من 2/3 این مواد رو اسانس وانیل زدم و 1/3 رو زعفرانی درست کردم
کف قالب رو خیس کردم و کیسه فریزری انداختم بعد بستنی وانیلی رو ریختمو گذاشتم فریزر
سفت که سد بستنی زعفرانی و بعد بستنی وانیلی
اینجوری یک بستنی 3 رنگ داریم
بعد که خوووووووب سفت شد(اگه شل باشه موقع برش و تزیین بستنی آب میشه)
بعد برش زدم و با ژله تزیین تزیین کردم
83.jpg

27.jpg
 

am-ml

New member
بستنی وانیلی

یه بستنی وانیلی یاد بگیرید در حد تیم ملی!
شیر 1 لیوان (250 میلی لیتر)
زرده تخم مرغ 5 عدد
شکر سه چهارم لیوان (150 گرم)
نمک 1 پنس
خامه 400 میلی لیتر
لوبیای وانیل 1 عدد
وانیل مایع 1 ق چ



vanilla%20ice%20cream%20%282%29.jpg
وانیل چیزی نیست که همه جا گیر بیاد ولی اگه گیر آوردید حتما خودتون رو یه بستنی وانیلی اصیل دعوت کنید
وانیل رو از طول به دو قسمت تقسیم میکنیم. خیلی راحته



vanilla%20ice%20cream%20%283%29.jpg
چاقو رو روی وانیل میکشیم تا همه دونه ها روی کارد جمع شه. برای هر دو نیمه وانیل این کار رو انجام میدیم



vanilla%20ice%20cream%20%284%29.jpg

شیر و شکر و نمک رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا حل شه. به جوش که اومد از روی حرارت برمیداریم



vanilla%20ice%20cream%20%285%29.jpg
دونه های وانیل و پوسته لوبیای وانیل رو توی شیر میندازیم
 

am-ml

New member


vanilla%20ice%20cream%20%286%29.jpg
در ظرف رو میبندیم و اجازه میدیم یک ساعت بمونه تا وانیل عطرش رو به شیر بده



vanilla%20ice%20cream%20%287%29.jpg
شیر رو دوباره روی حرارت قرار میدیم تا گرم شه



vanilla%20ice%20cream%20%288%29.jpg
توی یه کاسه بزرگ یخ میریزیم.
یه کاسه کوچیکتر روش قرار میدیم
توش دو بسته خامه خالی میکنیم
با ویسک کمی همش میزنیم تا یکنواخت شه


vanilla%20ice%20cream%20%289%29.jpg
زرده ها رو با ویسک کمی میزنیم
کمی از شیر داغ بهش اضافه میکنیم و همزمان ویسک میکنیم . به این ترتیب به زرده ها شک وارد میکنیم (که بعدا که یه دفعه وارد شیر داغ میشن شکه زده نشده و تبدیل به املت نشن!)


 

am-ml

New member


vanilla%20ice%20cream%20%2810%29.jpg
حالا زرده ها رو به ظرف شیر منتقل میکنیم



vanilla%20ice%20cream%20%2811%29.jpg
روی حرارت قرار میدیم و مرتب هم میزنیم
اینکه توی تصویر ویسک میبینید رو لطفا نادیده بگیرید و فرض کنید این الان قاشقه
من از ویسک و حرارت بالا استفاده کردم چون بچه کوچیک دارم و تجربه زیاد و کله خراب
شما با حرارت کم کار کنید و قاشق چوبی یا سیلیکنی و مرتب هم از روی حرارت بردارید و بذارید که یه وقت خدای نکرده املت نشه



vanilla%20ice%20cream%20%2812%29.jpg
پس کی کاستردمون آماده است؟
وقتی که کاسترد اینقدر غلیظ شده باشه که پشت قاشق رو بپوشونه و وقتی با انگشت یه خط میکشیم ، خط ناپدید نشه



vanilla%20ice%20cream%20%2813%29.jpg
کاسترد رو میریزیم توی صافی ای که بالای ظرف خامه گرفتیم. که اگه احیانا لخته ای بوجود اومده ، گرفته بشه



 

am-ml

New member


vanilla%20ice%20cream%20%2814%29.jpg
در همون حال همش هم میزنیم که یکنواخت ترکیب شه یعنی اینی که توی عکس میبینید درست نیست. ولی من فقط دو تا دست دارم و یکیش رو هم دوربین اشغال کرده



vanilla%20ice%20cream%20%2815%29.jpg
هم میزنیم تا اینکه کاسترد کاملا سرد شه .
باز هم نادیده بگیرید که توی تصویر ویسک وجود داره



vanilla%20ice%20cream%20%2816%29.jpg
اسانس وانیل رو هم اضافه میکنیم



vanilla%20ice%20cream%20%2817%29.jpg
حالا یه قاشق برمیداریم و تا تهش رو قاشق قاشق میخوریم
یا بهتر از اون..... ظرف رو سر میکشیم
باور بفرمایید یه همچین تصمیمی داشتم! ولی چون میدونستم چیز بهتری انتظارم رو میکشه جلوی خودم رو گرفتم
پس به ظرف در داری منتقلش میکنیم
 

am-ml

New member


vanilla%20ice%20cream%20%2818%29.jpg
و میذاریم چند ساعت توی یخچال بمونه. ترجیحا شب تا صبح



vanilla%20ice%20cream%20%2819%29.jpg
حالا فرداشه
وانیل رو خارج میکنیم و میشوریم و میذاریم خشک شه واسه استفاده های دیگه (بهش یه پست جداگانه در قسمت بیسیک اختصاص دادم)



vanilla%20ice%20cream%20%2820%29.jpg
بستنی رو میذاریم توی فریزر
این تصویر بستنیمونه بعد از یک و نیم ساعت فریز شدن
با چنگال خوب مخلوطش میکنیم



vanilla%20ice%20cream%20%2821%29.jpg
هر بیست دقیقه یه بار با چنگال همش میزنیم و دوباره میذاریمش توی فریزر
 

am-ml

New member


vanilla%20ice%20cream%20%2822%29.jpg
واسه من سه ساعته آماده شد. ولی بسته به شرایط فریزرتون ممکنه کمتر یا بیشتر طول بکشه



vanilla%20ice%20cream%20%2823%29.jpg
حالا دیگه آماده سروه
آیسکریم اسکوپتون رو از توی کابینت در بیارید و یالا



vanilla%20ice%20cream%20%2824%29.jpg

 

am-ml

New member
بستنی شیر عسلی

فرض کنیم فرصت درست کردن یه بستنی حرفه ای رو ندارید
فرض کنیم حوصله ندارید هر بیست دقیقه یه بار برید سر فریزر
فرض کنیم بچه کوچیک دارید و به کالری زیادی احتیاج داره
فرض کنیم خودتون به کالری زیادی احتیاج دارید (تبریک میگم شما از انسانهای خوش شانس روزگارید!)
فرض کنیم خودتون رو گول زدید که "لبنیات در زمان شیر دهی بسیار مفید است"
پس ... این پست واسه شخص شما آماده شده
این بستنی فقط از دو ماده ساخته شده. نیاز به پخته شدن نداره. نیاز به هم زده شدن نداره(چی؟ واقعا؟). بافتش عین یه بستنی حرفه ایه.
دیگه از این بهتر میخواید؟



m%26m%20ice%20cream%20%282%29.jpg
دو تا بسته خامه رو خالی میکنیم توی ظرف (400 میلی لیتر)
من قبلا توضیح دادم که "فعلا" خامه میهن واسه درست کردن بستنی بافت جالبی داره



m%26m%20ice%20cream%20%283%29.jpg
حالا شیر عسلی
هوراااااااااا!
همه اونایی که عاشق شیر عسلی هستن و با دیدن خالی شدن قوطی شیر عسلی توی ظرف پر از خامه هیجان زده شدن دستاشون بالا
*در حال بالا بردن دستها و پاها*





m%26m%20ice%20cream%20%284%29.jpg
من نمیگم چقدر شیر عسلی توش بریزید. بنابه ذائقه تون هر قدر خواستید استفاده کنید. فقط این موضوع رو مد نظر داشته باشید که بعد از بستن، از میزان شیرینیش کم میشه. پس هر چقدر که واستون مناسب بود یه کم هم بیشتر توش بریزید





m%26m%20ice%20cream%20%285%29.jpg
و همش میزنیم.
ابر و بادی و خوشگل! اصلا شیرینی پزی یه فعالیت شادی زاست!
 

am-ml

New member
m%26m%20ice%20cream%20%286%29.jpg
من منتقلش کردم به یه ظرف بزرگتر که سریعتر ببنده





m%26m%20ice%20cream%20%287%29.jpg
میذاریمش توی فریزر و بعد از یکی دو ساعت (بسته به ظرف و شرایط فریزر) آماده است





m%26m%20ice%20cream%20%288%29.jpg
اسکوپش میکنیم و سرو میکنیم. (میبینید؟! بدون هم زدن عین یه بچه خوب خودش خوشگل اسکوپ میشه)
و یا... ترکیب این بستنی با همه چی خوشمزه است. مثلا خورده های گردو یا بادام یا پسته یا....
تیکه های شکلات یا چیپس شکلات. سس کاراملی. سس شکلاتی. سس توت فرنگی. خورده های بیسکویت. خورده های ویفر. خورده های کیک شکلاتی یا میوه ای یا ساده. میوه خورد شده و یا کمپوت...



m%26m%20ice%20cream%20%289%29.jpg
اما من رو میشناسید ... عاشق چیزای رنگ رنگیم. پس بستنی اسمارتیزی واسه من اولین گزینه است
من تو خونه اسمارتیز داشتم. ترافل داشتم. ام اند امز هم داشتم. ولی از این ام اند امز بادام زمینی استفاده کردم

میریزیمشون توی زیپ لاک و کمی میکوبیم تا خورد شن (من نصف بسته تو خونه داشتم پس تو خودش کوبیدمشون)
 

am-ml

New member



m%26m%20ice%20cream%20%2810%29.jpg
حالا میریزیم توی بستنی و همش میزنیم.





m%26m%20ice%20cream%20%2811%29.jpg
این بستنی کمی کش میاد و سفت و منسجمه. پس یه کم صبور باشید و حدود یک دقیقه انرژی بذارید تا مخلوط شن
بعد من 5 دقیقه گذاشتم توی فریزر تا کمی رنگ پس بده و خوشگل تر شه
البته اگه از اسمارتیز استفاده میکنید، رنگی تر میشه چون اینا میزان شکلات و بادامشون خیلی زیاده. ولی در عوض کرانچش بیشتره و این همونیه که من میخواستم



m%26m%20ice%20cream%20%2812%29.jpg
دیگه تمام ! اسکوپ میکنیم و میخوریمش (بخوانید: تهش رو در میاریم)





m%26m%20ice%20cream%20%2813%29.jpg
من از یه پروژه دیگه (در آینده خواهید دید) چند تا نون بستنی قیفی تو یخچال داشتم که ازشون سوء استفاده کردم و بستنیم از این هم خوشمزه تر شد (من طعم نون بستنی رو دوست دارم)
فقط واسه این نونها من از آیس کریم اسکوپ سایز بزرگ استفاده کردم (به قطر شش سانت) که یه اسکوپش کل دهانه قیف رو میپوشونه
 
بالا