حالا زرده ها رو به ظرف شیر منتقل میکنیم
روی حرارت قرار میدیم و مرتب هم میزنیم
اینکه توی تصویر ویسک میبینید رو لطفا نادیده بگیرید و فرض کنید این الان قاشقه
من از ویسک و حرارت بالا استفاده کردم چون بچه کوچیک دارم و تجربه زیاد و کله خراب
شما با حرارت کم کار کنید و قاشق چوبی یا سیلیکنی و مرتب هم از روی حرارت بردارید و بذارید که یه وقت خدای نکرده املت نشه
پس کی کاستردمون آماده است؟
وقتی که کاسترد اینقدر غلیظ شده باشه که پشت قاشق رو بپوشونه و وقتی با انگشت یه خط میکشیم ، خط ناپدید نشه
کاسترد رو میریزیم توی صافی ای که بالای ظرف خامه گرفتیم. که اگه احیانا لخته ای بوجود اومده ، گرفته بشه