مامان متین
New member
با سلام به دوستان و همکاران عزیزم .
هدف از ایجاد این تاپیک، آشنایی دانشجویان مقاطع ارشد و بالاتر مامایی کشور با هم و ایجاد مرکزی برای تبادل اطلاعات می باشد.
برای اینکه تاپیک مفید و مرتبی داشته باشیم خواهشمندم همه ی بچه ها و خودم مسایل زیر رو رعایت کنیم :
1. در بدو اولین ورود به این تاپیک ، صرف نظر از اینکه در تاپیک های دیگر آشنا شده اید یا نه ، یک بیوگرافی تحصیلی ار خئدتان ارائه دهید. بهتر است همه توضیحات در یک پست ارسال شود. که نمونه ای از آن را خئدم در ابتدا قرار میدهم .
شامل : سن / محل تحصیل قبلی / سال فراغت از تحصیل / نمره و رتبه ارشد / دانشگاه و مقطع فعلی / وضعیت تاهل و ...
2. در این تاپیک هر کسی هر اطلاعات جدیدی راجع به هر چیز مربوط به رشته مان را در اختیار دوستانش قرار دهد. از جمله معرفی کنگره ها... ازمونهای استخدامی...کتابهای جدید...سایتهای جالب و ...
3. اینجا محلی ست که تجربیات مفیدمون رو در اختیار هم قرار خواهیم داد. و محلی برای پرسش و پاسخ خواهد بود. پرسش حتی در حد یک ادرس/حتی نام یک کتاب و ...
4. اگر پیشنهاد یا انتقادی دارید حتمن بفرمایید تا این تاپیک رو با هم به یکی از بهترین تاپیک های مامایی تبدیل کنیم .
5. باز هم خواهش میکنم از خودم و از بقیه دوستان که نظم تاپیک حفظ بشه و اسپم نگذارید . پست هاتون راجع به یک مطلب ، پراکنده و متعدد نباشه . در یک پست باشه .
با تشکر از همه همکارای گلم . موفق باشید :rose:
آخرین ویرایش: