مرسی واقعن یه تاپیک اینجوری لازم بود چرا نظرسنجی نداریم
اگه یه روز و ساعت مشخصی برای رفع سوالها بود خوب میشد
با سلام
وقت بخیر
رسیدگی به مسئله ی نا خوشایند خودبنی کاربر
من چند دور قوانین انجمن رو مطالعه کردم و چیزی به عنوان خودبنی در موارد گفته شده مشاهده نکردم ، به نظر من خودبنی
وجه ی خوبی برای انجمن نداره من خودم رو میگم وقتی اینجا عضو شدم و اسامی خیلی ها رو خط خورده دیدم جا خوردم به خودم
گفتم اینجا کجاست دیگه .. این همه متخلف داره . (چه معنی داره اسم یه دختر خانم خط بخوره؟!).
از مدیران تقاضا دارم به این مسئله رسیدگی کنن.
سپاس:riz304:
لطفا کنار کلمه like....کلمه Dislike رو هم قرار بدین اینطوری همه کاربرا بیشتر حواسشون به پستاشون هست وهم اسپما جایی ک نباید باشه کمتر میشن...مشکل منفی دادن به کاربرا و عصبانیتم کمتر میشه.
سایت اصلی هم (علوم پزشکی دات کام) واقعا مشکل بزرگی داره و بلا تکلیف مونده ...اصلا نمیشه وارد صفحت بشی و از امکاناتش استفاده کنی.. اسم کاربری و پسورد رو یا قبول نمی کنه یا اصلا اجازه ورود نمیده ...لطفا جناب آدمین بهش رسیدگی کنید.
علوم پزشکی دات کام جداست فکر می کنم با این یوزرها نمیشه رفت من چندبار به خاطر دانلود سوال خواستم عضو بشم نشد.
لطفا کنار کلمه like....کلمه Dislike رو هم قرار بدین اینطوری همه کاربرا بیشتر حواسشون به پستاشون هست وهم اسپما جایی ک نباید باشه کمتر میشن...مشکل منفی دادن به کاربرا و عصبانیتم کمتر میشه.