silverclove
New member
اطلاعیه فردا اطلاعیه ی شماره ی 20 سایت سنجشه
امیدوارم محتویاتشم بیست باشه
:applause:
امیدوارم محتویاتشم بیست باشه
:applause:
فکر کنم نزدیک 10 -11 بزنن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
بچه ها زنگ زدم میگن 6 به بعد............:65d6a5d6s:
فکر کنم نزدیک 10 -11 بزنن:tsimuzpzwoap1t9y3o7
وقتي تو اين وضعيتم و همش منتظرم انگاري هرچي بدبختي از اول زندگي سرم اومده مياد جلو چشم
حالا اين خبر بود دادين كه ميخواين دانشجوي شبانه،پولي،هزينه شخصي و........بگيرين
داشتيم زندگيمونو مي كرديم
اه
اه
من که از پیام نور شهر خودمون پرسیدم گفتن هیچ مشکلی نداره لازم نیس پول بریزیم گفتن هر وقت خواستی بیا انصراف بدهسلام مینا جون.بهتری؟تورو خدا دعا کن که اینقد ظرفیت باشه به منم برسه...دیروز زنگ زدم به دانشگاه پیام نور مشهد وگفتم میخوام انصراف بدم میگه باید کل شهریه تویعنی850بریزی...تورو خدامیبینی فقط الکی رفتم ثبت نام کردم واینترنتی انتخاب واحد. گفتم اگه نیام و نریزم چی میشه گفت یال دیگه قبول شدی جلوتو میگیرن. به نظرت راست میگن؟اگه وزارت علوم سال دیگه قبول بشم که فکرنکنم بتونن کاری بکنم.نمیدونم چکارکنم...آخه برا انصراف هم باید برم مشهد...
سلام خانمی من اصلا خبر ندارم جریان و قانون پیام نور چیه . به این زودی که خوب نمیشه ادم . روند بهبود زخمای روحی با گذر زمان سریعتر میشه :65d6a5d6s: نمرت چند بود؟سلام مینا جون.بهتری؟تورو خدا دعا کن که اینقد ظرفیت باشه به منم برسه...دیروز زنگ زدم به دانشگاه پیام نور مشهد وگفتم میخوام انصراف بدم میگه باید کل شهریه تویعنی850بریزی...تورو خدامیبینی فقط الکی رفتم ثبت نام کردم واینترنتی انتخاب واحد. گفتم اگه نیام و نریزم چی میشه گفت یال دیگه قبول شدی جلوتو میگیرن. به نظرت راست میگن؟اگه وزارت علوم سال دیگه قبول بشم که فکرنکنم بتونن کاری بکنم.نمیدونم چکارکنم...آخه برا انصراف هم باید برم مشهد...
واسه دلخوشی گفتم :25r30wi:چطور؟
از کجا میدونین؟:smiliess (11):