اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

silverclove

New member
اطلاعیه فردا اطلاعیه ی شماره ی 20 سایت سنجشه
امیدوارم محتویاتشم بیست باشه
:applause:

reza

New member
امروز همون فرداي ديروزه
اميدوارم امروزمون سركاري نباشه و تكرار اطلاعيه 19 رو نداشته باشيم
هرچند كه بازهم با يك پوزش مي تونه همه چي تموم شه

parnia

New member
به حرفشون اعتمادی نیس..خانمه که اولش ی مکثی کرد و گفت اطلاعیه؟؟؟ اصلا" یادش نبود:65d6a5d6s: احتمالا" زودتر بزارن..

reza

New member
وقتي تو اين وضعيتم و همش منتظرم انگاري هرچي بدبختي از اول زندگي سرم اومده مياد جلو چشم
حالا اين خبر بود دادين كه ميخواين دانشجوي شبانه،پولي،هزينه شخصي و........بگيرين
داشتيم زندگيمونو مي كرديم
اه
اه

yekta_63

New member
فکر کنم نزدیک 10 -11 بزنن:tsimuzpzwoap1t9y3o7

سلام مینا جون.بهتری؟تورو خدا دعا کن که اینقد ظرفیت باشه به منم برسه...دیروز زنگ زدم به دانشگاه پیام نور مشهد وگفتم میخوام انصراف بدم میگه باید کل شهریه تویعنی850بریزی...تورو خدامیبینی فقط الکی رفتم ثبت نام کردم واینترنتی انتخاب واحد. گفتم اگه نیام و نریزم چی میشه گفت یال دیگه قبول شدی جلوتو میگیرن. به نظرت راست میگن؟اگه وزارت علوم سال دیگه قبول بشم که فکرنکنم بتونن کاری بکنم.نمیدونم چکارکنم...آخه برا انصراف هم باید برم مشهد...

darya63

New member
دقیقا حالا ما میگیم شبانه!خودشون میگن شهریه شخصی....حتی معلوم نیست اسمش چی هست؟خودشونم موندن توش:(50):
وقتي تو اين وضعيتم و همش منتظرم انگاري هرچي بدبختي از اول زندگي سرم اومده مياد جلو چشم
حالا اين خبر بود دادين كه ميخواين دانشجوي شبانه،پولي،هزينه شخصي و........بگيرين
داشتيم زندگيمونو مي كرديم
اه
اه

reza

New member
اينا كارشون اسكي رو اعصابه
همشون ساديسم دارن
اميدوارم به سرشون بياد

hiva6747

New member
سلام مینا جون.بهتری؟تورو خدا دعا کن که اینقد ظرفیت باشه به منم برسه...دیروز زنگ زدم به دانشگاه پیام نور مشهد وگفتم میخوام انصراف بدم میگه باید کل شهریه تویعنی850بریزی...تورو خدامیبینی فقط الکی رفتم ثبت نام کردم واینترنتی انتخاب واحد. گفتم اگه نیام و نریزم چی میشه گفت یال دیگه قبول شدی جلوتو میگیرن. به نظرت راست میگن؟اگه وزارت علوم سال دیگه قبول بشم که فکرنکنم بتونن کاری بکنم.نمیدونم چکارکنم...آخه برا انصراف هم باید برم مشهد...
من که از پیام نور شهر خودمون پرسیدم گفتن هیچ مشکلی نداره لازم نیس پول بریزیم گفتن هر وقت خواستی بیا انصراف بده
در ضمن برای ثبت نام حضوری باید یه فرم تعهد شهریه امضا کنی که با اون میتونن ادعا کنن که باید شهریه بدی
تازه اونم امضا کرده باشی فکر نکنم مجبور باشی
من از آموزش پرسیدم گفت ما که نمیتونیم سرباز بیاریم دم خونتون که پول بگیریم!

ملیسا

New member
ای خدااااااااا از من وضع خرابتراش هم هستن اینجاا:65d6a5d6s:..........ایشالا که همه چی حل بشه و همه بچه های این تایپیک به خواستشون برسند..من خودم معطل این اطلاعیه هستم میخوام مجوز بگیرم ولی نمیدونم اقدام کنم یا نه کاش این اطلاعیه لعنتی این بار تیر خلاص بزنه و تکلیفمونو روشن کنه......ااااااااااامین یا رب الالمین

سلام خانمی من اصلا خبر ندارم جریان و قانون پیام نور چیه . به این زودی که خوب نمیشه ادم . روند بهبود زخمای روحی با گذر زمان سریعتر میشه :65d6a5d6s: نمرت چند بود؟

naseh

New member
امروز روز قشنگی برای من نیست. دندون درد گرفتم
خداکنه اطلاعیه بعدازظهر اینقد خوشحال کننده باشه که دندون درد از سرم بپره

بالا