ازدواج مرد بی سواد با زن تحصیل کرده؟

bacillus.bs

New member
برخی روان شناسان عقیده دارند افراد به طور معمول تمایل دارند با کسانی ازدواج کنند که از نظر تحصیلی با آنها سنخیت دارند و اگر این کار را انجام نمی دهند، به دلیل وجود برخی از محدودیت هاست. مثل بالا رفتن سن و ترس او از نداشتن خواستگار مناسب و... معمولا گفته می شود که نباید تحصیلات مرد از زن کمتر باشد. اما فکر می کنید دلیل این ماجرا چیست؟

setayesh71

New member
موضوع جالبیه .

خب چون آقایون دوست دارن حس تکیه گاه بودن توی خونه رو داشته باشن . و تحصیلات بیشتر خانم ها یعنی مسلما درآمد بیشتر اون ها ( در صورت کار کردن ) و آقایون این رو دوست ندارن .

ولی من میگم یه آقا وقتی ازدواج کنه دیگه خیلی سخت می تونه درسشوادامه بده ولی خانم به راحتی می تونه درسشو ادامه بده پس احتمال اینکه تحصیلات خانم بیشتر باشه خیلیه !

bacillus.bs

New member
انوقت زندگيشون چي ميشه؟ايا اين باعث نميشه كه بچه ها بيش تر سمت مادر كشيده بشند چون وقتي بزرگ ميشند تفاوت ها را درك مي كنند

bacillus.bs

New member
در ضمن منظورم اين بود كه اصلا مرد دانشگاه نرفته باشه نه اين كه بخواد آدامه تحصيل بده

setayesh71

New member
آهان از اون لحاظ ؟ خب من فکر کردم منظورتون تفاوت تحصیلی بین آقا و خانمه .
خب بستگی به اخلاق دو طرف داره . اگه خانم از این تحصیلات بالای آقا ناراحت نباشه یا آقا از اینکه خانمش درآمد بیشتری نسبت به خودش داشته باشه ( در صورتی که در آمدش بیشتر بشاه شایدم طرف تاجر بود درآمدش بیشتر بود ) شاید هیچ مشکلی اینطوری بینشون پیش نیاد ..

ba ba barghi

Well-known member
موضوع جالبیه .

ولی من میگم یه آقا وقتی ازدواج کنه دیگه خیلی سخت می تونه درسشوادامه بده ولی خانم به راحتی می تونه درسشو ادامه بده پس احتمال اینکه تحصیلات خانم بیشتر باشه خیلیه !

ولی من کاملن برعکس شما فکر میکنم !!!آقایون متاهل بهتر از زن متاهل می تونه درس بخونه !!!!آخه خانم ها، همش باید تو فکر پخت و پز و نظافت خونه و احتمالن بچه و خانواده و شوهر و خانواده خودشو و ..........باشن !!!:riz303:

ولی آقا،فقط مشغله ی فکریش، کارشه !!بعد که میان خونه !خانم سفره می ندازه ، آقا می خوره ، خانم جمع می کنه ، آقا دراز می کشه !!خانم ظرف ها می شوره ، آقا می خوابه و.........

کلن واسه خانم ها سختره !!

اینم برای شادی روح خانم های انجمن !!:smilies:

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
بعدم ، می گن تحصیلات خانم یا باید پایین تر باشه ، یا مساوی بهتره !!چون خانم ها ، نه اکثرشون ، بعضی هاشون ، من من شون زیاده !!حالا تحصیلات هم بیشتر باشه که دیگه بدتر!!!آقایون هم کلن دوست دارن قدرتمند باشن تو خونه !!از همه لحاظ !!

ولی من خودم خیلی موافق نیستم ، یکمی موافقم !!!اصل تفاهمه !!می شناسم یه خانمی ، استاد دانشگاه هست ، دکترا !!شوهره ، بازاری !و دیپلمه ، زندیگشونم شیرنه !!!

درس هم کلن چیز خوبیه !!هم برا خانم ، هم برا آقا !!حالا من برم ،درسمو بوخونم ، قوی شم :smilies:!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_ah

setayesh71

New member

ولی من کاملن برعکس شما فکر میکنم !!!آقایون متاهل بهتر از زن متاهل می تونه درس بخونه !!!!آخه خانم ها، همش باید تو فکر پخت و پز و نظافت خونه و احتمالن بچه و خانواده و شوهر و خانواده خودشو و ..........باشن !!!:riz303:

ولی آقا،فقط مشغله ی فکریش، کارشه !!بعد که میان خونه !خانم سفره می ندازه ، آقا می خوره ، خانم جمع می کنه ، آقا دراز می کشه !!خانم ظرف ها می شوره ، آقا می خوابه و.........

خب اینم یه حرفیه ! ولی می تونین به این حالت فکر کنین که خانم بره سر کار . غذا رو آقا از بیرون بخره . ظرف ها نوبتی شسته بشه و.... :a2d3: چطوره؟

leyla-h

New member

اینجوریم میشه که اقا از سرکار برگرده بعد غذا درست کنه بعدشم سفره بندازه بعدشم ظرفارو بشوره بعد بچه ها رو نگه دار بعدشم ساکت باشه که خانومه درس داره :25r30wi:

bacillus.bs

New member
الان كه تحت هر شرايطي قدرت دست خانوماست
456421_Laie_29.gif

ba ba barghi

Well-known member
خب اینم یه حرفیه ! ولی می تونین به این حالت فکر کنین که خانم بره سر کار . غذا رو آقا از بیرون بخره . ظرف ها نوبتی شسته بشه و.... :a2d3: چطوره؟

خب اینم دیدم ، خانم میره سر کار ، اقاهم نیز!!دو تا بچه هم هست !!

خانم شب باید غذا درست کنه واسه نهار فردا !!اقا هم که سر کار غذاشو می خوره !!

خانمه ،صبح باید بچه ها رو بذاره مهد کودک !!بعد از سر کار که میاد بره دنبالشون !!بهشون غذا بده !!خسته و کوفته یه چرت می زنه !!آقا میاد از سرکار !!!خانم باید شام درست کنه !!نهار فردا هم که هست !!!لباسای کار آقا هم کثیف شده !!!ظرفا هم هست !!خونه هم بچه ها ریختن بهم !!! تازه امشب هم قراره خانواده ی شوهر بیان مهمونی !!!!!!!!!
و این داستان ادامه دارد ....!!

کلن درس خوندن ، تحت هر شرایطی برا خانم های عزیز سخت تر می باشد !!!:a2d3:

hjam

New member
خانم من ارشد ميخونه در حال تموم کردنش هستش خودمم که کارشناسم اصلا با اين چيزا مشکلي نداريم
همه کاراي منزلم به عهده خانمم هستش ولي منم تو کارو بار درس خوندنش به خصوص برا پايان نامش تا جايي که مي تونم کمکش ميکنم
اين حرفا هم اصلا بي معني که درس خوندن برا خانما سختتره يا برا آقايون
هرکسي تنبليش بياد درس خوندنش سختتره وهر کسي علاقه داشته باشه حتي اگه تو شرايط سختي باشه درس خوندن براش شيرينو لذت بخش هستش

rainsavor

New member
در ضمن منظورم اين بود كه اصلا مرد دانشگاه نرفته باشه نه اين كه بخواد آدامه تحصيل بده

زن و شوهر باید در کنار هم رشد کنند .

تصور کنبن ما با ورود به هر مقطع تحصیلی با افراد متفاوتی هم فکر و هم صحبت میشیم . قطعا تصورات ما در دوران دبیرستان با کارشناسی و کارشناسی با ارشد و به بعد تفاوت پیدا میکنه . اینطور نیست .....

زن یا مرد به کسی احتیاج دارن که بتونن با اون در مورد مسائل مختلف زندگی بحث و تبادل نظر داشته باشن کسی که بتونه شما رو درک کنه . فرض رو بر این بذارین دغدغه شما اتمام پایان نامه ی شما باشه و برای این کار دنبال کمک و یاری هستید در حالی که همسر شما اصلا نمی داند پایان نامه چیست به چکار شما می آید چه حسی به شما دست می دهد . حتی او اگر شما رو خیلی دوست داشته باشه از این موضوع ناراحت است که نمی تواند راهی پیدا کند که به شما کمک کند و مطمئننا شما در این مواقع به سمت افرادی کشیده می شوید که اید ه ها و تفکراتی مثل شما دارند

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
خانم من ارشد ميخونه در حال تموم کردنش هستش خودمم که کارشناسم اصلا با اين چيزا مشکلي نداريم
همه کاراي منزلم به عهده خانمم هستش ولي منم تو کارو بار درس خوندنش به خصوص برا پايان نامش تا جايي که مي تونم کمکش ميکنم
هرکسي تنبليش بياد درس خوندنش سختتره وهر کسي علاقه داشته باشه حتي اگه تو شرايط سختي باشه درس خوندن براش شيرينو لذت بخش هستش
من به اين موضوع اشاره كردم منظورم كساني هست كه اصلا دانشگاه نرفتند

zErOOn3

Well-known member
اینجوریم میشه که اقا از سرکار برگرده بعد غذا درست کنه بعدشم سفره بندازه بعدشم ظرفارو بشوره بعد بچه ها رو نگه دار بعدشم ساکت باشه که خانومه درس داره :25r30wi:

سلام ...

23 داریــــــــــــن جامونـــو عـــوژ کنیــــــــــــــــن ... بینیم کی بیشتـــر دووم میاره ...

کیـــــــــــــــــــا پــایــــــــــــــــه ان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولیــــــــــــــــــــــن نفرم خودمـــــــــــــون ...

حالا چجطوری باید این کارو کنیم ...

(یه فیلمی بود در همین رابطه ... یکمکی شبیه )

:ad54ad:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

مــا بریم اولین پستــو وخــونیم ... برمی گردیم ... :smilies-azardl (181:smiliess (10):

zErOOn3

Well-known member
سلام ... اومــدیم ...

این سنخیت چــی میشه ... (یا نی یا پاک شده از بابیلون)

توقــــوشون بالاتـــــــــــــــــــره نسبت بـــه مــا حالا چه برسه به اینکه دکترم باشه ... (همون مدرکه) ناراحت بشین میگم آقا گرگه بخورنتــونا :bunnyearsmiley:

دیه ....

ای بابا باژم یادمون رفــ کــــــــــــــــه ..........:13:

ما یه دوری بزنیم ... :smilies:

setayesh71

New member

خب اینم دیدم ، خانم میره سر کار ، اقاهم نیز!!دو تا بچه هم هست !!

خانم شب باید غذا درست کنه واسه نهار فردا !!اقا هم که سر کار غذاشو می خوره !!

خانمه ،صبح باید بچه ها رو بذاره مهد کودک !!بعد از سر کار که میاد بره دنبالشون !!بهشون غذا بده !!خسته و کوفته یه چرت می زنه !!آقا میاد از سرکار !!!خانم باید شام درست کنه !!نهار فردا هم که هست !!!لباسای کار آقا هم کثیف شده !!!ظرفا هم هست !!خونه هم بچه ها ریختن بهم !!! تازه امشب هم قراره خانواده ی شوهر بیان مهمونی !!!!!!!!!
و این داستان ادامه دارد ....!!

کلن درس خوندن ، تحت هر شرایطی برا خانم های عزیز سخت تر می باشد !!!:a2d3:

ما گناه داریییییییییییییییییممم !!! نه خیر خانم غذا درست می کنه چون آقا یا بلد نیست یا دست پختش افتضاحه !!!:smiliess (5): خانم به بچه ها می رسه چون آقا حوصله این کارا رو نداره !
در هر صورت واقعا کارها رو دوش خانمه ولی کارهای دیگه مثل نظافت و.......... رو آقا می تونه انجام بده دیگه نه ؟؟

setayesh71

New member

واقعا عالی گفتین .. بستگی به همت و تلاش هر فرد داره

بالا