ارشد 94 ضرایب جدید

f70i

New member
خیلی ممنون از توضیحتون من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد اگه ممکنه اونو هم جواب بدین اگه یه نفر که میخواد هماتو شرکت کنه برحسب خوش شانسیتو تو دفترچه ببینه میکروبو بلده و بزنه اونوقت بعد از اومدن جواب اولیه تو انتخاب هاش میتونه ایمنی هم انتخاب بکنه دیگه
یه چیز دیگه اینکه اگه از یه مجموعه دیگه یک رشته دیگه رو انتخاب کنیم سر جلسه دفترچه اونو هم بهمون میدن

mojnia

New member
خیلی ممنون از توضیحتون من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد اگه ممکنه اونو هم جواب بدین اگه یه نفر که میخواد هماتو شرکت کنه برحسب خوش شانسیتو تو دفترچه ببینه میکروبو بلده و بزنه اونوقت بعد از اومدن جواب اولیه تو انتخاب هاش میتونه ایمنی هم انتخاب بکنه دیگه
یه چیز دیگه اینکه اگه از یه مجموعه دیگه یک رشته دیگه رو انتخاب کنیم سر جلسه دفترچه اونو هم بهمون میدن

اجازه بدین این دفترچه کذایی دوباره برگرده رو سایت ببینم چه بلایی دیگر سر دفترچه و در نهایت سر متقاضیان می خوان بیارن بعد راجع به جزئیات مباحثه می کنیم

vet lab sciences

New member
دوستان محترم حواستون باشه اگه قصد اعتراض داریم اگر لحظه ای به کمتر از 21و22 خرداد راضی بشیم، شک نکنید باختیم!

ببینید ما کاری نداریم تو این روزا چه اتفاقاتی قراره بیوفته، کنکور سراسری و یا حالا هرچیز دیگه، آزمون وزارت بهداشت جدا از علومه و کسی که میخواد کارشناسی به پزشکی شرکت کنه، دیگه نیازی نیست که ارشد بده و یا بالعکس کسی که میخواد ارشد بده، دیگه نیازی نیست سراسری شرکت کنه.

در هر حال باید اول تکلیفمون رو با خودمون مشخص کنیم، بعد اگه خواستیم اقدامی کنیم، متحد، هماهنگ و با اقتدار عملیات رو انجام بدیم.

هدف عملیات: 21 و 22 خرداد به حول قوه ی الهی:auizz3ffy9vla57584x

vet lab sciences

New member
ببین بروسلی جان، لب کلام این که یا اعتراض نکنیم یا اگه میخوا اعتراض کنیم یه چیزی باشه که بش بیارزه.

Mohammad gh

New member
بچها دقت کردید زمان آزمون اول خرداد شده اونوقت تا پارسال و سال قبلش اول تیر بود ینی چی یه ماه کم کردن به فکر این باشید!!:smilies:

این رسمامصداق تغییر ماه ازمون به صورت نرمه :)
فکر کنید این ۲۰ روز اگر روزی ۱۰ ساعت هم کسی بخونه میشه ۲۰۰ ساعت
میشه یه درس ضریب ۱ رو خوند!
با روندی که اینا در پیش گرفتن۴ ۵ سال دیگه کنکور ارشد بهداشت میشه ۱۵ فروردین!شایدم بندازنش اسفند!!!

بچه ها الان که برای ما بیوشیمی ضریبش 1 شده یعنی نخونیم؟؟؟یعنی چیکار کنیم؟؟؟؟

به نظرم اصلا بیخیالش نشید به هوای اینکه ضریب ۱ هست به جاش یه منبع یا کتاب سبکتر رو انتخاب کنید
ما بیوتکی ها بیوشیمیو میکروبمون ضریبش ۱ هست پس با این حساب ما فقط باید سلولی بخونیم

sisakhtpour

New member
سلام دوستان عزیز
یه سوال دارم: رشته های طرح دار یعنی چه؟ من لیسانسم دبیری شیمیه می خواستم بدونم می تونم شیمی دارویی و بیوشیمی بالینی رو امتحان بدم یعنی هر دو رشته رو انتخاب کنم؟ تورو خدا کمکم کنید نمی دونم طرح چیه؟ یه سوال دیگه: داروسازی همون شیمی داروییه؟

s.a2000

New member
سلام دوستان
میشه سوال منو جواب بدید؟ گیج شدم

الان یک نفر مثل من که ژنتیک میخواد، میتونه هم شانسش برای ژنتیک امتحان کنه و هم بیوتک؟؟؟
یا اینکه نه؟ از یه مجموعه فقط باید یه رشته مثلا ژنتیک یا بیوشیمی یا بیوتک انتخاب کرد؟؟!! :smiliess (12):

sisakhtpour

New member
سلام دوستان
میشه سوال منو جواب بدید؟ گیج شدم

الان یک نفر مثل من که ژنتیک میخواد، میتونه هم شانسش برای ژنتیک امتحان کنه و هم بیوتک؟؟؟
یا اینکه نه؟ از یه مجموعه فقط باید یه رشته مثلا ژنتیک یا بیوشیمی یا بیوتک انتخاب کرد؟؟!! :smiliess (12):

سلام دوست عزیز
کسی جواب منو نداد ولی من تا اونجا که بلدم جواب شما رو می دم:
تا اونجا که من می دونم بستگی به لیسانس شما داره مثلا" اگه شما کارشناس زیست شناسی یا کارشناس علوم آزمایشگاهی باشید می تونی مجموعه ی یک رو شرکت کنی یه دفترچه پاسخ بدی و این مجوز رو شما دارید که از هر سه رشته ی بیوشیمی و بیوتک و ژنتیک انتخاب رشته کنید چون لیسانستون به هر سه رشته می خوره ولی مثلا خود من که لیسانس دبیری شیمی ام فقط حق انتخاب بیوشیمی رو دارم. من فکر می کنم که اینجوریه حالا تا یار که را خواهد و میلش به که باشد...

s.a2000

New member
سلام دوستان عزیز
یه سوال دارم: رشته های طرح دار یعنی چه؟ من لیسانسم دبیری شیمیه می خواستم بدونم می تونم شیمی دارویی و بیوشیمی بالینی رو امتحان بدم یعنی هر دو رشته رو انتخاب کنم؟ تورو خدا کمکم کنید نمی دونم طرح چیه؟ یه سوال دیگه: داروسازی همون شیمی داروییه؟

ممنونم از پاسختون
تا اونجاییکه من میدونم، طرح برای رشته های پیراپزشکیه
فکر نمیکنم دبیری شیمی طرح داشته باشه

kian.dante

New member
نحوه سوال ها به چه صورت؟؟؟اصلا از کجا میخوان بفهمن که کی انگل کی ویروس کی خون کی ایمنی؟؟؟

love virology

New member
نحو سوالات مثل وزارت علوم هست سوالات یکسان برای همه در دفترچه ولی هرکس هر رشته ایی میخاد بره ضریب اون درس براش مشخصه/ مثلا علوم ازمایشگاهی 3 / هر 4تا رشته در یک دفترچه سوال هست ولی ضرایب فرق میکنه در اخر براساس هر رشته رتبه و نمره کلی میزنن

mojnia

New member
tarh.jpg

dorado_s2006

New member
سلام....میگم با توجه به تبدیل شدن بعضی رشته ها بصورت مجموعه واینکه اگر کسی بخواد تمام گرایش هاشو امتحان بده به زمان بیشتری نیاز داره ایا زمان رو افزایش میدهند؟؟ بنظرتون؟؟؟

بالا