Man mikham emsal sherkat konam amma ta alan chizii nakhundam va nememidunam ke hanuz vaqti baraye jobran hast ya naاین تایپیک ایجاد شده برا بچه های علوم تشریح
از بچه هایی که امسال ارشد اناتومی میدن
بیان اینجا اعلام حضور کنن
بگن تا چه حد اماده هستن
کی شروع کردن به مطالعه
چه رفرنس هایی میخونن
بله بابا هنوز۶ماهی موندهMan mikham emsal sherkat konam amma ta alan chizii nakhundam va nememidunam ke hanuz vaqti baraye jobran hast ya na
بله بابا هنوز۶ماهی مونده
شما رشتتون چیه
کارشناسیتون
ن بابامکارشناسیم زیست شناسی عمومی بوده
میگن برای تهران دیگه نباید امیدوار بود
ن بابام
منم کارشناسیم بیوشیمی هس
درسته رقابت با رادیولوژی خاو ماماو پرستارا سخته ولی تو کنکور همه برابر هستن
من خودم از رتبه ۲ارشد ۹۰پرسیدممامایی بود گفت ما خودمون درحد پاس کردن میخوتیم در طول ترم نه درحد کنکورمن البته به این حرف اعتقاد ندارم که ما ها نمیتونیم چون خود پرستاریا و رادیولوژیام که آناتومی هاشون 100% اکی نیست
دقیقااااااامن خودم از رتبه ۲ارشد ۹۰پرسیدممامایی بود گفت ما خودمون درحد پاس کردن میخوتیم در طول ترم نه درحد کنکور
دوستان یکی بگه
تو ارشد اناتومی فقط سلولی هست یا سلولی ومولکولی؟؟؟
اخه تو منابع فقط سلولی رو نوشته
بعد تو سالهای اخیر مولکولی هم دادن
خواهشا یکی جواب بده
اگه سه چهارتا بدن که ارزش نداره ادم مولکولی رو بخوپهبیشتر از مبحث سلولی سوال میدن از مولکول شاید 3 4 تا سوال باشه البته تا جایی که من اطلاع دارم:smiliess (3):
اگه سه چهارتا بدن که ارزش نداره ادم مولکولی رو بخوپه
پس چرا تو منابع نوشتن سلولی ادمو گیج میکنن
سلام من ترم۴اتاق عملم میخوام ارشد اناتومی بخونم از جنین شناسی لانگمن و اناتومی تنه اسنل شروع کردم به نظرتون برای زیست چی بخونم ودر ادامه بعد از جنین وتنه از کدوم شروع کنم؟؟؟
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
ممنون میشه بگید خلاصه لودیش و خلاصه بافت شناسی جان کوییرا رو خوب بخونم چه طوره؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
نه لازم نیست بخونیدسلام میشه بگید تو زیست شناسی باید مبحث مربوط به مهندسی ژنتیک رو بخونیم یا نه اخه من کتاب خلاصه لودیش رو گرفتم و این مبحث توش هست ولی تو کتاب لودیش پیداش نکردم
Sent from my H60-L04 using Tapatalk