آینده شغلی رشته mri

nilam

New member
سلام بچه ها هرکس اطلاعاتی از آینده شغلی ارشد ام آر داره لطفا بگه
من فقط در این حد میدونم که میشه با ارشد این رشته تو دانشگاههایی که سطحشون خیلی بالا نیست هیئت علمی شد در کل با بعضیا که میگن معلوم نیس ارشدای این رشته میخوان چیکاره شن مخالفم و فک میکنم آینده خوبی میتونه داشته باشه
از بچه هایی هم که فارغ التحصیل این رشته هستند خواهش میکنم بیان نظراشونو بگن مرسی

ali tafakori

New member
من آینده روشنی براش میبینم .در ایران شما یه کارشناس ارشد مطلع راجع به ام آر آی ندارید همه کاردان و کارشناس هستند که به صورت تجربی نشستن پشت دستگاه و یاد گرفتن .امیدوارم من قبول بشم

فرشته

New member
اینده شغلی

منم با نظر دوستان موافقم
اینده شغلی رشتمونو روشن میبینم
استاد ما که ارشد رادیولوژی بود میگفت یه ارشد MRI خیلی باسواد میشه و کیفیت کار تصویر برداری مغناطیسی بالا میره در ضمن مشکلات مربوط به دستگاه رو هم میتونه به راحتی درک کنه و از پسش برآد و تو خیلی موارد دیگه لازم نیست به مهندس مراجعه بشه. همینطور میگفت پروتکلها و تکنیکهای زیادی وجود داره که نیاز به مطالعه و تحقیق دارن تا به طور کامل مورد استفاده قرار بگیره و با ارشد شدن این رشته راه برای تحقیقات بیشتر در این زمینه باز میشه و همین باعث میشه که دیگه یه ارشد ام ار ای خیلی مورد استفاده قرار بگیره.
هر چند که وقتی شروع کردم این ارشدو بخونم نظر منفی زیاد یودولی چون علاقه داشتم اصلن کوتاه نیومدم
ارشد رشته ما یه ارشد تاپه.تو ایران کمتر کسی سواد کاملی از MRI داره و هر کس هم این سوادو داشته باشه قطعن جایگاه خوبی خواهد داشت
با امید قبولی تمام زحمتکشان:smiliess (3):

adidas

New member
از نظر منم آينده شغلي اون خوبه و تو خيلي از مراكز در سطح كشور هنوز متخصص خوب در اين مورد ندارند و با توجه به اينكه اين رشته تازه راه افتاده ميشه به آينده شغليش خيلي اميدوار بود! البته به شرط اينكه قبول شيم!كه ايشالله هممون قبوليم!

راحیل

New member
سلام.من ام آر رو خیلی دوست دارم وتازگیا شروع کردم به خوندن واسه ارشد .برام دعا کنید قبول شم

بالا