درود
ببخشین وارد بحثتون شدم من رشتم روانشناسی نیست ولی نظرمو میدم با اجازتون
من زیاد به جزئیات رشتتون آشنا نیستم ولی امروزه کارها دارن تخصصی میشن روز به روز به نقطه ای داریم میرسیم که احتیاج به متخصص داریم در ریز ترین موارد
روان انسان ها هم مستثنی نیست ازین قضیه این روزا خیلی توصیه میشه به خودشناسی و بالطبع مشکلاتمون هم زیاد تر و پیچیده تر میشه این طبیعیه بنابراین ازین به بعد نقش روانشناس در زندگی ما پر رنگ تر خواهد شد چون هر اتفاقی که بیوفته مستقیما با روح و روان ما سر و کار داره
مشاوره دادن به اشخاص میتونه بازار کار خوبی برای فارغ التحصیلان این رشته باشه...
عذر خواهی می کنم اگر جمله بندی هام خوب نبود به شدت سر درد دارم و نمیتونم خوب تمرکز کنم اگر عمری باقی موند بقیه مبحث رو دنبال می کنیم
موفق باشیم
سلام یهتر شما اول دلیلتونو واسه مخالف بودن بگید یه نظرتون لیسانس روانشناسی چه کاری میتونه انجام بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من که تقریبا میشه گفت هیچ شغلی در مقطع کارشناسی مرتبط با رشته مون وجود نداره البته تو بعضی از کارها درظاهر از لیسانس روانشناسی استفاده میکنن که اونم به خاطر منافع اون نهادی که داره استخدام میکنه (مثلا پرداخت حقوق کمتر و...) و در عمل فردی که استخدام میشه کاری در زمینه تخصصش انجام نمیده و افراد دیگه که اصلا تخصصی ندارند هم میتونن اون کارو انجام بدن در زمینه اجرای تست هم کسی که لیسانس روانشناسی توانایی اجرای ازمون های عینی رو داره ولی تا جایی که من دیدم انقدر فوق روانشناسی بیکار داریم که اکثرا واسه اجرای تست هم از فوق لیسانس استفاده میکنن در مورد برگزاری کارگاه هم از نظر من لیسانس روانشناسی صلاحیت انجام چنین کاری رو نداره البته شما مشخصا نگفتید که چه نوع کارگاهی مد نظرتونه چون تو اکثر کارگاه های اموزشی که در زمینه تخصصی برگزار میشه افرادی شرکت میکنن که خودشون فارق التحصیل یا دانشجوی فوق لیسانس یا دکتری این رشته هستن و شما باید اطلاعاتتون در حدی باشه که پاسخگوی این افراد باشید کارگاه هایی که برای عموم مردم هم برگزار میشه همینطوره به تسلط کامل در اون زمینه نیاز هست چون اکثر این کارگاه ها درون مایه درمانی دارند که یک لیسانس روانشناسی هرچقدر هم مطالعه داشته باشه صلاحیت انجام چنین کاری رو نداره چون به طور رسمی اموزشی ندیده و.....
سلامسلام بهتر شما اول دلیلتونو واسه مخالف بودن بگید به نظرتون لیسانس روانشناسی چه کاری میتونه انجام بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من که تقریبا میشه گفت هیچ شغلی در مقطع کارشناسی مرتبط با رشته مون وجود نداره البته تو بعضی از کارها درظاهر از لیسانس روانشناسی استفاده میکنن که اونم به خاطر منافع اون نهادی که داره استخدام میکنه (مثلا پرداخت حقوق کمتر و...) و در عمل فردی که استخدام میشه کاری در زمینه تخصصش انجام نمیده و افراد دیگه که اصلا تخصصی ندارند هم میتونن اون کارو انجام بدن در زمینه اجرای تست هم کسی که لیسانس روانشناسی توانایی اجرای ازمون های عینی رو داره ولی تا جایی که من دیدم انقدر فوق روانشناسی بیکار داریم که اکثرا واسه اجرای تست هم از فوق لیسانس استفاده میکنن در مورد برگزاری کارگاه هم از نظر من لیسانس روانشناسی صلاحیت انجام چنین کاری رو نداره البته شما مشخصا نگفتید که چه نوع کارگاهی مد نظرتونه چون تو اکثر کارگاه های اموزشی که در زمینه تخصصی برگزار میشه افرادی شرکت میکنن که خودشون فارغ التحصیل یا دانشجوی فوق لیسانس یا دکتری این رشته هستن و شما باید اطلاعاتتون در حدی باشه که پاسخگوی این افراد باشید کارگاه هایی که برای عموم مردم هم برگزار میشه همینطوره به تسلط کامل در اون زمینه نیاز هست چون اکثر این کارگاه ها درون مایه درمانی دارند که یک لیسانس روانشناسی هرچقدر هم مطالعه داشته باشه صلاحیت انجام چنین کاری رو نداره چون به طور رسمی اموزشی ندیده و.....
شما فکر میکنی من مایوس شدم ؟!نه من فقط دوس ندارم خیلی ایده ال گرا باشم وچشمم رو بر واقعیات جامعه ام ببندم, متاسفانه کاری که مسولین جامعه امون میکنن, که اگر این طور نبود اینهمه جوون تحصیل کرده بیکار , اینهمه معتاد ایدزی ,زنان و کودکان خیابانی نداشتیم ,هیچ وقت آمار سنجی وپیش بینی درستی نبوده , وهمه چیزو با بی لیاقتی خودشون به خدا پیغمبر حواله کردن و باعث دین گریزی جوونای هم نسلم شدن, واقعیت جامعه ما اینه بالاترین نرخ بیکاری تو جوونای لیسانس به بالا,مشکلات زیادی مثه آموزش که بچه های دهه ی شصتی از کلاس اول باهاش روبرو بودن تا الان که به فوق ودکترا رسیدن .فرصتی (جوون بودن کشورمون)که به همت سیاستمدارن عزیز به تهدید بدل شد ,دروذ بر ثنا..
من یک سالو اندی تو یه مرکز کودکان خیابانی با ده دوازده تا بچه با حقوق ماهی 200 ت بدون بیمه کار کردم از اینها بدتر میدونی چی بود؟ این که هر چی به مدیر محترم میگفتم باید با اصول علمی روانشناسی آموزش بدیم و تغییرات رفتاری در اینها بوجود بیاریم همکاری نمیکرد.. میگفت فضولی کردن بزن تو گوششون!! حالا بگذریم که چند روز پیش از اونجا بیرون اومدم.. اینو بهت گفتم که بدونی هم دردتم و حرفاتو میفهمم و قبول دارم!! این کلیشه رو عموم مردم با دانش پایینشون، متولیان امر، نو بودن این رشته در جامعه، و حتی اون کارگردانِ نادانی که میاد سریال کذاییه ساختمان پزشکان رو میسازه به گردن ما آویزون میکنه!! حالا اگر ماهم بیایم همش بنالیمو شکایت بکنیمو دنبال راه حل نباشیم چی میشه؟ اسمش چیه؟! درماندگیِ آموخته شده!!اگر من موضع میگیرم صرفاً قصدم اینه که جایگاهِ خودم به عنوان یک روانشناس و رشتم رو در جامع تثبیت کنم قبول دارم که سخته اما یه راهیو اومدیم باید تا آخرش بریم باید به این جامعه بفهمونیم که هزارتا درد داره و درمونش دستِ ماست...[/size]
سلام به همه ... کاملا با نظر ثنا موافقم ... اینجا اصلا درماندگی اموخته شده مصداق نداره بحث برداشت ما نیست این یه واقعیت که نمیتونیم شرایط شغلی مونو تغییر بدیم هر کس مخالف و مایل به درماندگی اموخته شده نیست بگه چی کار میتونیم بکنیم(قابل توجه ملیسا و مرتضی ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما با اطلاعاتی که تو کارشناسی بدست مییاریم صلاحیت کار کردن نداریم سیستم اموزشیمون طوریه که تا ارشد نخونیم برای کار اماده نمیشیم البته امادگی پیدا کردن با ارشدم بستگی به ...و اینکه ما داریم به این سوال جواب میدیم که برای یه لیسانس روانشناسی کار مناسب و متناسب وجود داره یا نه و در مفید بودن و کار امد بودن رشته مون واسه جامعه شکی نیست شما میگید با لیسانس میشه کار مناسب پیدا کرد ولی به نظر من هیچ کار مناسبی وجود نداره در رابطه با کار با بچه های اتیستیک و کار درمانی که به نظر شما کار مناسبیه باید عرض کنم با توجه به شرایطی که داره اصلا کار مناسبی نیست من دنبال این کار رفتم ولی ... درامدش نسبت به کارای دیگه خوبه ماهی 700 . 800 ولی شرایطش طوریه که هرکس نمیتونه قبول کنه این کارو . مخصوصا ما دخترا با توجه به اینکه مربی برای کار باید بره خونه بچه های اتیستیک که نمیشه به هر محیطی اعتماد کرد ... و اینکه کلا شرایط استخدام هم سخت چون ما تو دانشگاه هیچ اموزشی برای کار با بچه های اتیستیک نمیبینیم اگه قرار باشه تو این زمینه کار کنیم مرکزی که میخواد استخدام کنه یه دوره اموزشی واسمون برگزار میکنه و در قبال اموزشی که میده توقعات غیر معقول داره مثلا یک سال براشون کار کنی برای ضمانتشم چک ... میگیرن حالا اگه به هر دلیلی نتونی کار کنی باید ... پس ترجیحا بهتر کلا دنبال این کار ادم نره .در مورد خدشه دار کردن چهره روانشناسا از بین بردن کلیشه ها ... به نظر من اینا چندان تاثیری نداره تقریبا میشه گفت همه دیگه تو ایران نقش و تاثیر روانشناسو درک کردن البته بی اهمیتم نیست چیزی که مهم تر و از دست ما باز کاری بر نمیاد به سیاستمدارای کشورمون برمیگرده اگه هزینه های خدمات روانشناسی پایین باشه ...