vet lab sciences
New member
من با بعضی از دانشجوهای این رشته ها که شما نام بردید و حتی رشته هایی مثل مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی(قبلا اصلا نمیدونستم همچین رشته ای هست)، داروسازی خصوصا تو مقطع تخصصیش مثل بیوتک دارویی و... صحبت کردم در مورد اینکه اونا تو چه فیلدهایی میتونن کار کنن آخرش هممون به این نتیجه رسیدم که همه این علوم کارکردهای مشابه به هم دارن ولی هرکدوم تو یه فیلد خاص تخصصی تر هستن و باقیش فقط بستگی به علاقه شما و البته موضوع پایان نامتون داره. شما اگر انیستیتو پاستور هم برید مثلا واحد آنفلوآنزا لزوما همشون ویروس شناس نیستن، رشته هایی مثه بیوتک و ... هم ممکنه ببنید که در حوزه ویروس کار میکنن.
نمیدونم این خوشبینیه یا واقع بینی ولی من اصلا نگران کار نیستم یه جورایی دلم قرصه که درسم تموم بشه حتما یه موقعیت عالی کاری بهم پیشنهاد میشه چون همیشه تمام توانم رو به کار می گیرم که همه امکانات موجود و راهنماییهای اساتید استفاده کنم تا فارغ التحصیل کم سواد نباشم. اصلا مطمئنم کاری که من توش با جدیت وارد شدم به خواست خدا به نتیجه میرسه. انشاا...
انشاا.. 7_8 سال دیگه با اطمینان میام و بهتون میگم خواستن توانستن است. موفق باشید.
بله همینطوره اما همون بیوتکنولوژیست در صورت نبود وایرولوژیست!! الزاما تو زمینه خودش باید نظر بده که همون کاربرد ویروس در بیوتکنولوژی و مباحث مرتبط با ژنتیک ویروس هستش... .
خوش به حالتون...:dadad4:
ان شا الله دوست عزیز. ان شا الله همینطور بشه اما نمیخوام فاز منفی بدم ولی چشمم آب نمیخوره برای بیوتک، خواستن توانستن بشه!! (طبق تحقیقات فراوان از افراد سطح دکتری و پست دکتری) چون خودم عاشق بیوتک و سابقا از داوطلبان این رشته بودم، این رو گفتم.:rolleyessmileyanim: