eeeeeeehsan
New member
دوستان وقت همگی بخیر
از اونجایی که برخی دوستان در استفاده از وب آنلاین های برگزار شده در داخل سایت سوالات زیادی براشون پیش اومد، با هماهنگی ادمین عزیز تصمیم بر این گرفته شد که آموزش مختصری در این زمینه صورت بگیره.
امیدوارم که مفید واقع بشه.
پیش از هرچیز مقدمات آنلاین شدنتون رو از طریق این تاپیک بررسی کنید.از اونجایی که برخی دوستان در استفاده از وب آنلاین های برگزار شده در داخل سایت سوالات زیادی براشون پیش اومد، با هماهنگی ادمین عزیز تصمیم بر این گرفته شد که آموزش مختصری در این زمینه صورت بگیره.
امیدوارم که مفید واقع بشه.
ثبت نام
ابتدا به آدرس sanaportal.ir رفته و روی دکمه ثبت نام کلیک کنید.

پر کرد فرم مشخصات
در این قسمت مشخصات خودتون رو به صورت صحیح وارد کنید.
فقط در نظر داشته باشید که با توجه به مجموعه بندی و گروه بندی شدن رشته ها، رشته تحصیلیتون رو از مجموعه مورد نظر انتخاب کنید.
به عنوان مثال من متقاضی رشته ایمنی هستم، اگر رشته ایمنی رو انتخاب کنم فقط وب آنلاین های عمومی (مثل زبان) و وب آنلاین های مربوط به رشته خودم برام نمایش داده میشه. ولی اگر مجموعه علوم آزمایشگاهی 2 رو انتخاب کنم می تونم تو همه وب آنلاین های مربوط به خودم شرکت کنم.
پس از پر کردن فیلد های مورد نظر، روی دکمه ثبت نام کلیک کنید.

ورود
پس از اتمام مراحل ثبت نام، به صفحه اصلی سایت رفته و در محل مشخص شده کد ملی و پسوورد خود را وارد کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به اتاق های آموزش آنلاین
در صفحه بعد، روی تب دوره های آنلاین فعال کلیک کنید تا لیست اتاق های آموزش آنلاین برایتان نمایش داده شود.

آخرین ویرایش: