mahsa.
New member
یعنی ازین جامعه شناسی مضخرفتر درس وجود داره؟ چیه این؟
فهمش سخته با تست بخون.
یعنی ازین جامعه شناسی مضخرفتر درس وجود داره؟ چیه این؟
خیلی سخته خداییش!فهمش سخته با تست بخون.
سپاس مهسا خانمسلام عزیز
راماچانرال وحتما بخون از4جلدیها هم 2تا جلد وسط حتما باید خونده شه حتما
شما تو دوره لیسانس بهداشت چی خوندی؟
تست مخصوص راماچانرال من ندیدمسپاس مهسا خانم
من رشته کارشناسیم علوم اجتماعی بوده و بخاطر همین در دروس عمومی بهداشت و زیست مشکل دارم
راستی برای کتاب راما چارندرال کتاب تست هست؟اگه باشه که عالی میشه
مسعود باید طبقه بندی کنیخیلی سخته خداییش!
یه روش آسونی نیست بتونیم یه 40% بزنیم؟ کافیه بخدا!
بنظرمن خوندن جامعه شناسی رو دوستان باید درکی بخونین0.باید هر مکتب رو جداجدا خوب بخونید همراه با نظریه پردازانش و ایدهای نظریه پردازان و بعداون بیاد کتاب تست جامعه شناسی رو بیارید و تستهای مربوط به هر مکتب رو تمرین کنیدمسعود باید طبقه بندی کنی
ی کاغذ بردار بالاش (سطوناش)اسم مکاتبو بنویس مث ساختارگرایی کارگردگرایی و....
تو سطراشم مطالبی مث پایه گذارش نظریه مهمش و..........بنویس.
درضمن تو تستها نگاکنی رو آدمای خاصی مث مارکس دورکیم وبر اشتراوس براون .....خیلی تاکید شده واسم بعضیا اصلا نیومده حتما باید با تست بخونیش.
مهسا پس برای 4 جلد جی ای پارک چی کتاب تست هست؟تست مخصوص راماچانرال من ندیدم
ولی کتاب تست بهداشت عمومی باقیان مقدم خوبه.
مهسا پس برای 4 جلد جی ای پارک چی کتاب تست هست؟
این کتاب تست باقیان مقدم چطوره؟تستهاش به این 4تا جلد جی ای پارک و راماچارندرال میخوره؟
سلان مهسا جان برای دروس جامعه شناسی و روانشناسی کتاب تست خاصی پیشنهاد میکنید؟
عزیز ی کتابی هست به رنگ قروز که عکس ی چشم روشه چون من کپی کردم اسمشو دقبق نمیدونم ولی میپرسم و براتون میزارم.
برا هردو درس این کتاب هستش.
اسمشو برامون پیدا کن تا بگیریمش. مرسی مهسا.
مهسا لطف میکنی اسم کتاب و انتشاراتش و اگه هم شماره تلفن داشت بزاری براماین کتاب سوالای کنکور چند سال اخیر که از 4 جلدو راماچانرال و هرچی که هست واسه بهداشت عمومی و ذاره.
سلام داش مسعود.زیاد به جامعه شناسی حساس نشو.همون جوری که من در زیست ودروس بهداشت مشکل دارم،شماهم در جامعه شناسی مشکل داریدیعنی ازین جامعه شناسی مضخرفتر درس وجود داره؟ چیه این؟