elnaz mal mal
New member
آیا داشتن مدرک زبان برای آزمون وزارت بهداشت اجباری است؟
میگم کسی منابع زبان دکترا رونمیدونه ؟؟؟؟؟من زبانم ضعیفه چکارکنم؟؟؟؟
سلام دوستان. اینکه هر کی نمره بالاتری داشته باشه موفقتره شکی نیس در آن ولی تاثیر چنین نمراتی در روز مصاحبه خیلی بارز نیست. کسی که کتبیش امتیازش بر فرض از 450 شده 400و دیگری شده 370 با بالا بودن نمره مدرک زبان فرد دوم یا حتی داشتن یک مقاله اضافی تر هم نمیتونه به نمره 400 ی برسه. همشونو جمع کنی رو هم شاید برات 15 امتیاز هم نیاره. همگی موفق باشین:tonguesmiley:صددرصد تازه نمره اش رو توی مصاحبه لحاظ میکنند یعنی هر
کی نمره بیشتری داشته باشه تو مصاحبه موفق تره
سلام دوستان. اینکه هر کی نمره بالاتری داشته باشه موفقتره شکی نیس در آن ولی تاثیر چنین نمراتی در روز مصاحبه خیلی بارز نیست. کسی که کتبیش امتیازش بر فرض از 450 شده 400و دیگری شده 370 با بالا بودن نمره مدرک زبان فرد دوم یا حتی داشتن یک مقاله اضافی تر هم نمیتونه به نمره 400 ی برسه. همشونو جمع کنی رو هم شاید برات 15 امتیاز هم نیاره. همگی موفق باشین:tonguesmiley:
بله نمره کتبی 70% امتیازات را شامل میشه و نمره مصاحبه 30%. افرادی که سی وی قوی ندارند میتونن با گذاشتن وقت بیشتر بر روی کتبی موفق باشند. البته گفتنی است رشته ها با همدیگر فرق دارند از خیلی جهات. مثلا تو رشته ما باید نمره کتبی فرد اختلاف فاحشی ایجاد کنه با بقیه تا بتونه بدون سی وی خاص هم قبول بشه. مثلا اگه درصد میانگین بقیه در حدود 60 % باشه برا موفقیت فرد باید درصد میانگین 70% داشته باشه.یعنی نمره کتبی مهمتره؟اگه رو نمره کتبی بیشتر وقت بذاریم موفق تریم؟
سلام دوستان. اینکه هر کی نمره بالاتری داشته باشه موفقتره شکی نیس در آن ولی تاثیر چنین نمراتی در روز مصاحبه خیلی بارز نیست. کسی که کتبیش امتیازش بر فرض از 450 شده 400و دیگری شده 370 با بالا بودن نمره مدرک زبان فرد دوم یا حتی داشتن یک مقاله اضافی تر هم نمیتونه به نمره 400 ی برسه. همشونو جمع کنی رو هم شاید برات 15 امتیاز هم نیاره. همگی موفق باشین:tonguesmiley:
یعنی نمره کتبی مهمتره؟اگه رو نمره کتبی بیشتر وقت بذاریم موفق تریم؟
در واقع من هیچ علاقه ای به مشارکت در این سایت ندارم و گاهی برای سرگرمی سری می زنم.اما انقدر اظهار نظر های اشتباه و عجیب و غریب میبینم که امروز دیگه تصمیم گرفتم عضو بشم و یه چیزایی بنویسم
آقا یا خانم mj1919 سال قبل آمار پذیرش ژنتیک 13 نفر بود پس اگر رفیق شما رتبه 12 اورده حتما باید قبول میشده(سهمیه مربی داخل همین تعداد لحاظ میشه و سال قبل فقط یک مربی قبول شد) در ثانی تو کارنامه که حداقل یک ماه بعد از اعلام نتایج نهایی اعلام میشه سال قبل نمره اخرین فرد پذیرش شده ذکر نشده بود (من سال قبل در مصاحبه حضور داشتم و مطمئنم که در کارنامه من همچین اطلاعاتی ذکر نشده). لطفا با دادن اطلاعات اشتباه ذهن دیگران رو مشغول نکنید. راستی نتایج نهایی پارسال 5 بهمن اعلام شد نه 4 بهمن.
امتیاز برای نمره زبان روز مصاحبه تعیین نمیشه بلکه از قبل به همراه امتیاز معدل توسط وزارت خونه محاصبه و به اعضائ ممتحن اعلام میشه و در مجموع اهمیت تعیین کنندهای نداره و تنها زمانیکه دو نفر نمره نزدیک به هم داشته باشند برای ایجاد تمایز مورد توجه قرار میگیره
از باب مثال: نفر بعد از من توی مصاحبه(ترتیب نفرات برای رفتن به مصاحبه) می گفت:
... نمرات کسب شده در آزمون زبان در آزمون شفاهی (مرحله دوم) دارای امتیاز بوده و در نتیجه موثر خواهد بود
به نقل از دفترچه ثبت نام امسال.
با سلام آقا مجتبي امتيازها رو اشتباه نميكنيد؟؟؟ اگه 600 نمره باشه، 450 نمره كه كتبيه و بنابراين 150 نمره مصاحبه مي شه. در اين صورت نسبت كتبي به مصاحبه 75 به 25 مي شه كه؟؟؟؟!!!! اين نمره 600 رو از كجا اوردين؟
یکی از اساتید من میگفتن و یکی از خانمهایی که رتبه ی اول رو تو مقطع دکترای رشته ی خودم آورده بودند میگفتند که مصاحبه کننده های عزیز همه چی رو در نظر میگیرند. مثلا بخش فن بیان شامل همه موارد هستش هم نحوه ی صحبت کردن و هم نحو ه ی پوشش. البته مطمئنم و یقین دارم نقش چنین عواملی تعیین کننده نیست. قطعا خیلی نمیتونه تاثیر داشته باشه اما در هر صورت به قول دوستمون باید از ذره ذره امتیازامون دفاع کنیم تا از دست ندیم.مثلا چجوری میشه؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید،
یعنی منکه (بنا به دلایل خودم) کت شلوارمو نپوشیدم امتیازشو نگرفتم؟ (ولی رسمی پوشیدم)
خواهش ميكنم،١٦ ابان ان شا اللهممنون بابت راهنماييتون و تاريخ ازمون كي هست؟ تشكر
یکی از اساتید من میگفتن و یکی از خانمهایی که رتبه ی اول رو تو مقطع دکترای رشته ی خودم آورده بودند میگفتند که مصاحبه کننده های عزیز همه چی رو در نظر میگیرند. مثلا بخش فن بیان شامل همه موارد هستش هم نحوه ی صحبت کردن و هم نحو ه ی پوشش. البته مطمئنم و یقین دارم نقش چنین عواملی تعیین کننده نیست. قطعا خیلی نمیتونه تاثیر داشته باشه اما در هر صورت به قول دوستمون باید از ذره ذره امتیازامون دفاع کنیم تا از دست ندیم.