دوستان اینجا کسی از تعداد سوالات آزمون اطلاع داره؟؟ برای مجموعه ی3 رشته ی میکروب شناسی!!
تو دفترچه چیزی نوشته نشده:-(
سلامسلام دوستان
میشه سوال منو جواب بدید؟ گیج شدم:wacsmiley:
الان یک نفر مثل من که ژنتیک میخواد، میتونه هم شانسش برای ژنتیک امتحان کنه و هم بیوتک؟؟؟
یا اینکه نه؟ از یه مجموعه فقط باید یه رشته مثلا ژنتیک یا بیوشیمی یا بیوتک انتخاب کرد؟؟!!
سلام
اونجور که من فهمیدم بعله
شما اگه از گروه یک مجموعه علوم ازمایشگاهی 1 رو انتخاب کنید میتونید.تمام دورس رشته های این مجموعه در قالب یک دفترچه وجود داره شما میتونید تمام این دورس رو بخونید و شانس خودتون رو در تمام رشته های این مجموعه امتحان کنید و یا نه فقط دروس دارای ضریب برای رشته مورد نظر خودتون رو پاسخ بدید.چون در نهایت بر اساس رشته های این مجموعه به صورت مجزا رتبه بندی میشه.
ب نظر من روش خوبیه
مثلا من که مامایی هستم قبلا فقط باید یکی از دو رشته مامایی ویا مشاوره رو انتخاب میکردم و شانسی برای اون یکی نداشتم حالا تا روز امتحان وقت دارم که یا هردو رو بخونم یا یکی رو انتخاب کنم.شاید من توو درسی که فک میکردم خوب بلد نیستم روز امتحان بهتر از درسی که ظاهرن تسلط دارم ظاهر بشم
البته اگه من برداشت اشتباه از این نوع ازمون نداشته باشم
دوستان اگه اشتباه میکنم بگین تا متوجه بشم
بچه ها تورو خدا یکی جواب بده :13::13: :smiliess (2)::smiliess (2):
رشته های طرح دار یعنی چه؟ من لیسانسم دبیری شیمیه می خواستم بدونم می تونم شیمی دارویی و بیوشیمی بالینی رو امتحان بدم یعنی هر دو رشته رو انتخاب کنم؟ تورو خدا کمکم کنید نمی دونم طرح چیه؟ یه سوال دیگه: داروسازی همون شیمی داروییه؟
سلام.خب وقتی اصلا نمیدونی طرح چیه یعنی طرح نداری.طرح تعهد خدمت واسه برخی رشته های علوم پزشکی مثل پرستاری و پزشکی و .... داروسازی با شیمی دارویی فرق داره.داروسازی دکتری حرفه ای پیوسته است ولی شیمی دارویی چیز دیگه است.
خواهش می کنم.رشته هایی که طرح اجباری دارن رو اول دفترچه نوشتن، بیزحمت خودتون بخونیدش چون من دفترچه امسال رو کامل نخوندم.ممنون که جواب دادی دوست من :thanks: :riz304:
یعنی شیمی دارویی طرح نداره؟ **مطمئنی عزیز می خوام کارت ثبت نام بخرم هم بیوشیمی بالینی امتحان بدم هم شیمی دارویی **
شاد باشی و سبز و آسمونی
تازه طرح رو بعد از فارغ التحصیلی تو اون رشته میگذرونن. دبیری شیمی که مطمئنا طرح نداره پس شما میتونید به تناسب مدرک کارشناسیتون هرچی دوست دارید شرکت کنید و اگر در رشته طرح دار هم پذیرفته بشید بعد از پایان تحصیلات باید بگذرونید.
تازه طرح رو بعد از فارغ التحصیلی تو اون رشته میگذرونن. دبیری شیمی که مطمئنا طرح نداره پس شما میتونید به تناسب مدرک کارشناسیتون هرچی دوست دارید شرکت کنید و اگر در رشته طرح دار هم پذیرفته بشید بعد از پایان تحصیلات باید بگذرونید.