مرسی از لطفت.علم خودت ک کلی بهترتررررهشلام دوست بسیار بسیار باعلم خخودمان:bunnyearsmiley:...کدوم ترجمش من مسعودو دارم
- - - Updated - - -
شلام دوست بسیار بسیار باعلم خخودمان:bunnyearsmiley:...کدوم ترجمش من مسعودو دارم
شلام جالب بود افرین...هنوز برام سوالهههههه...50):
سلامسلام
بچه ها حالا ک طراح سوالای سلولی یه اناتومیسته ب نظرتون از سوالای سلولی اناتومی چیزی ام میاره؟؟؟
یعنی سوالات سلولی اناتومی رو بخونیم ؟؟؟
صد در صد.موافقم ولیکن اگه مشکل داشتیم ک میتونیم بیایم مطرح کنیم
این تولیدمثل مال کدوم فصله
اقا احسان اون فصلایی ک از میکروب رومیخونی ب منم بگین
ان شالله قبولیم
جواب هردوتا سوالت هردوش دخالت داره.بچه ها یه سوال، ایمنی در برابر میکروب ها:
ایمنی در برابر قارچ » ایمنی اکتسابی » آیا فقط Th17 دخالت داره یا Th1 هم دخالت داره؟ منبعتون هم بگین.
ایمنی در برابر انگل » ایمنی اکتسابی » آیا فقط Th2 دخالت داره یا Th1 هم دخالت داره؟ منبعتون هم بگین.
جواب هردوتا سوالت هردوش دخالت داره.
واسه سوال اولت صفحه 594
واسه سوال دومت صفحه 604 ابوالعباس.
خیر ببینید فرزندانم :riz277:کرم ها بیشتر th2 ولی th1 هم دخیله برای جلوگیری از پیشرفت
th17 برای شروع و اولین گروه اضافه میشه ولی th1 برای جلوگیری از پیشرفت بیمارری
دوستان در مورد o-malt اطلاعات میخواستم اینکه IgA رو فقط ترشح میکنه و کار تولید رو بر عهده نداره درسته ؟ جمله گره لنفاوی لامینای پروپریای مخاط است با جمله همان گره های لنفاوی مخاطی هستند و در لامینا پروپریای مخاط مستقرند چه فرقی با هم دارن من قاطی پاتی کردم
دوستان عزیز اگه درباره این مبحث ی توضیح مختصری بدید ممنون میشم.چون ابوالعباس تفکیک نکرده و خیلی کم توضیح داده.از این مبحث سوال میاد خوب بخونید قسمت مورد علاقه دکتر وجگانی هست
والا یه مدت گذشته منم یادم رفتهدوستان عزیز اگه درباره این مبحث ی توضیح مختصری بدید ممنون میشم.چون ابوالعباس تفکیک نکرده و خیلی کم توضیح داده.
چه اروری میده؟برا من نمیشه.ارورمیده
o malt یعنی organized malt، همون maltـه.دوستان در مورد o-malt اطلاعات میخواستم اینکه IgA رو فقط ترشح میکنه و کار تولید رو بر عهده نداره درسته ؟ جمله گره لنفاوی لامینای پروپریای مخاط است با جمله همان گره های لنفاوی مخاطی هستند و در لامینا پروپریای مخاط مستقرند چه فرقی با هم دارن من قاطی پاتی کردم