alireza-ja
New member
توی ساختمان همو گلوبین گلیکوزیله کدوم قند وجود دارد؟
این سوال هم باز مورد داشت. به 5 درصد هموگلوبینها گلوکز وصل میشه ( دقیقتر بگم به HbA1c)ولی هموگلوبین HbA1a به فروکتوز هم وصل میشه. تا جایی که من میدونم و حضور دهن دارم
توی ساختمان همو گلوبین گلیکوزیله کدوم قند وجود دارد؟
خواهش میکنم. منم دیگه افتادم روغن سوزی هنوز توی شوک پیوند اتریه هستم :smiliess (12):
این هم باز از استرایر طرح کردم.
بدونید که آنزیمهای ساکاراز و لاکتاز و مالتاز در سطح خارجی سلول ها اپیتلیال وجود دارن.
این رو هم اضافه میکنم که قند لاکتوز در انسان توسط لاکتاز هیدرولیز میشه ولی در باکتریها توسط آنزیم بتا گالاکتوزیداز به مونوساکاریدهای تشکیل دهنده اش هیدرولیز میشه.
این سوال هم باز مورد داشت. به 5 درصد هموگلوبینها گلوکز وصل میشه ( دقیقتر بگم به HbA1c)ولی هموگلوبین HbA1a به فروکتوز هم وصل میشه. تا جایی که من میدونم و حضور دهن دارم
بچه ها دستتون درد نکنه...خیلی ممنون.ازمون بسیار مفیدی بود.کلی استفاده کردم به شخصه...
بازم ببخشید دیگه.:riz513::riz304:
اقا علیرضا دست شمام درد نکنه.خیلی لطف کردین.
شبتون خوش...
اتفاقا منم ی اینجور سوالی رو طرح کرده بودم ولی اونجا اسید آمینه بود
ببخشید شما هم خسته شدین آزمون خیلی خوبی بود فهمیدم که هنوز خیلی چیزارو بلد نیستم
ممنون آقا علیرضا ، من کلی سوال دارم ولی خب الان هم شما خسته اید هم من . با اجازتون شب بخیر
- - - Updated - - -
تو آزمون امشب؟
ولی خداییش خیلی درس نکته داریه یعنی اگر به فرض یه کتاب 50 صفحه هم باشه و 6 ماه وقت داشته باشی که بخونیش روزی چند ساعت وقت صرفش کنی باز میشه سوالی طرح کرد که کسی جواب درست نده.
بدبختیش اینجاست این همه نکته فقط برای کنکور بدر میخوره بعد از کنکور و ارشد به هیچ دردی نمیخوره فقط یه کلیت خوب کفایت میکنه که بری سراغ کار تحقیقاتی.
- - - Updated - - -
نه منظورم فقط ازمون الان نیستش کلی گفتم.
ولی من دوست داشتم جای شما بودمو از دست این کنکور راحت میشدم به نظرم ارزش ندارم که اوج جوونیشو واسه ی آزمون که نمیدونی آخرش چیه بزاری .
من کتابو دیدم منظورش اینه که کربن آنومری واحد دوم ترهالوز(کربن 1گلوکز) و ساکاروز(کربن 2فروکتوز) درگیر پیوند گلیکوزیدی هستن و احیاکننده نیستن دو خط بعدش صفحه بعد هم نوشته ساکارز و ترهالوز فرمولشون چیهاره دوتاشو کنار هم نوشته و من اون لحظه حضور ذهن نداشتم.فکر کردم هر دو رو گفته.
اخه این کتابا که واسه کنکورن باید مطالبشون واضح باشه.
ضروریات خیلی نصفه نیمه ست.به شدت خوندنش منو عذاب می ده.نمی دونم چرا؟!
کتاب 2e هم یکی دو تا غلظ داشت ترسیدم ادامه بدم.
احسانیم که...:sad:
دوستان سوالات من فقط سخت بود یا کلا سخت بوده؟ در عوضش 7 تا نکته جدید یاد گرفتید :a2d3:
دوستان سوالات من فقط سخت بود یا کلا سخت بوده؟ در عوضش 7 تا نکته جدید یاد گرفتید :a2d3: