مطالعه گروهی رشته تغذیه ویژه کنکور ارشد 94

solarbeh

New member
دوستان عید فطرتون هم پیشاپیش مبارک، التماس دعا، من تا بعد از عید نمی تونم بیام، دوست دارم برمی گردم، اینجا رو ترکونده باشید.

mahsaa

New member
آفرین بچه ها واقعا لذت بردم از این انرژی و انگیزه ، آفرین:thanks:
حتما حتما این تاپیک یکی از بهترین تاپیک های مطالعه گروهی خواهد بود انشاا.. به امید خدا و هم دلی بچه ها

منم اینجا تا جای امکان کنارتون هستم و اگر برنامه هام جور بشه دوست دارم خوندن حداقل زبان رو و احتمالا بخش هایی از تغذیه رو باهم همراه باشیم انشاا..
پیش به سوی موفقیت :a2d3:

M@RY@M

New member
انشالله موفق باشید بچه ها!

5r0vr65lngbgwvg1086w.jpg

rahaazad

New member
از حضور مهساومریم عزیز صمیمانه تشکر میکنم امیدوارم تا اخر مسیر ما رو همراهی کنید:heart:

rahaazad

New member
solarbehعزیز تشکر تشکر امید امسال ما هستی دوست خوبم برنامت عالیه:riz304::rose::heart:
عیدت مبارک

yekta-m

New member
مرسیییییییییییییی solarbeh عزیز خیلی برنامه خوبیه ایشالا تا اخر همین جوری پیش بریم :ad54ad:

shima70

New member
برنامه خوبی ریختی solarbeh
دستت درد نکنه ولی اون قسمت مواد معدنی و ویتامیناش رو به نظرم بهتره یه جور دیگه براش برنامه بریزیم مثلا پخشش کنیم یا جور دیگه
آخه اونا خیلی زیادن و فوق العاده مهمه و توی یه هفته نمیشه خوندش
مهسا جون تو چه جوری ویتامینا و املاح رو با تستاش خوندی؟؟؟؟؟؟؟ همه رو با هم یا پخشش کردی؟ تستش رو چه قد زدی؟

shima70

New member
وای بچه ها من برا بین الملل انتخاب کردم ولی حالا فهمیدم ممکنه اگه قبول بشم سال بعد نتونم شرکت کنم حالا چی کار کنم وای انتخابام پاک نمیشه
آخه چرا هر سال یه سازی میزنن حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahsaa

New member
وای بچه ها من برا بین الملل انتخاب کردم ولی حالا فهمیدم ممکنه اگه قبول بشم سال بعد نتونم شرکت کنم حالا چی کار کنم وای انتخابام پاک نمیشه
آخه چرا هر سال یه سازی میزنن حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شیما جان نگران نباش به احتمال زیاد محرومیت نداشته باشه !
چون تو دفترچه نوشته : برای اتنخاب های دانشگاه عادی محرومیت داره و در مورد بین الملل چیزی نگفته !احتمالا محرومیت نداره!

mahsaa

New member
دستت درد نکنه ولی اون قسمت مواد معدنی و ویتامیناش رو به نظرم بهتره یه جور دیگه براش برنامه بریزیم مثلا پخشش کنیم یا جور دیگه
مهسا جون تو چه جوری ویتامینا و املاح رو با تستاش خوندی؟؟؟؟؟؟؟ همه رو با هم یا پخشش کردی؟ تستش رو چه قد زدی؟

شیما جان منم تو برنامم با توجه به برنامه نگارجون اینا ویتامین ها و مینرال ها رو پخش کردم ! تستاشم مثلا محلول درچربی هارو با هم زدم ، محلول در آب ها رو با هم !

آخرین ویرایش:

Fatemeh Abedi

New member
سلام دوستان:ad54ad:
عیدتون مبارک
بهونه تموم شد
من بخش انرژی رو طبق برنامه ای که solarbeh جون تنظیم کرده بود خوندم؛ خدایی کدومتون شروع کردید مطمئنم اونایی که 100 در 100 تنبل هستند گفتند از شنبه میخونیم.
من با صداقت میگم این فصل رو خوندم و بیو رو هم خواهم خواند.
چند تا تست هم جهت بیدار شدن دوستان خواب میذارم تا بیدار بشن:

1)اثر کافئین، الکل و نیکوتین بر متابولیسم؟
الف)تحریکی ب)مهاری ج)تنظیمی د)متابولیتی

2)کدام بیشترین اثر رو بر BEE داره؟
الف)دریافت غذا ب)سطح فعالیت ج)FFM د)BMI

3) کدامیک TEF رو افزایش نمیده؟
الف)CHO ب)چربی ج)برنامه غذایی منظم د)غذای ادویه دار

برای شروع بسه؛ دوستان اگر ببینم نمیخونید یا یه عده فقط از مطالب استفاده میکنند و هیچ فعالیتی ندارن بخدا جریمتون میکنم. جریمه من اینجوریه که میرم و دیگه برنمیگردم. یه خوب دستمه پس این فرصت رو از دست ندید من زمان گذاشتم شما هم تلاشتون رو بکنید سریع بخونید و مطالب رو بصورت خلاصه یا سوالات کنکور قبل رو بذارید.

rahaazad

New member
قاطمه جون منم انرژی شروع کردم صفحه 6 هستم.جواب سوال اول:تحریکی *جواب سوال دوم نمیدونم *جواب سوال سوم:چربی:applause:فاطمه جون من باهاتم ما رو ترک نکنیا:sdasdasd:راستی تغذیه چی میخونی؟

solarbeh

New member
برنامه پیشنهادی: ( شروع از 11 مرداد)

11مرداد تا 17 : فصل انرژی--- فصل آب و ph--- فیزیولوژی گوارش+ ویتامین A و روی
17 مرداد : مرور مطالب گذشته
18 مرداد تا 24 : فصل کربوهیدرات ها--- ساختمان کربوهیدرات ها---- فیزیولوژی گردش خون و قلب + ویتامین Dو کلسیم
24 مرداد: مرور مطالب گذشته
25 مرداد تا 31 : لیپیدها---- ساختمان لیپیدها---- فیزیولوژی گردش خون و قلب+ ویتامین E و سلنیم
31 مرداد: مرور مطالب گذشته
1 شهریور تا 7 : پروتئین ها و اسید آمینه------ ساختمان پروتئین ها و اسید آمینه--- سلول های خونی و قسمتی از اعصاب+ ویتامین B12 و کبالت
7 شهریور : مرور مطالب گذشته
8 شهریور تا 14: مرور 4 هفته قبل+ اسید فولیک و آهن
15 شهریور تا 21: ویتامین ها---- آنزیم ها----- فیزیولوژی اعصاب
21 شهریور : مرور مطالب گذشته
22 شهریور تا 28: مواد معدنی----- نوکلئوتیدها----- اعصاب
29، 30 و 31 شهریور: مرور 2 هفته قبل
1 مهر تا 6 : فیبر و ترکیبات عملکردی------- غشاء ها------ هورمون ها

سلام دوستان برنامه ویرایش شد
با توجه به اهمیت ویتامین ها و مواد معدنی، هر هفته یک عنصر و ویتامین که با هم ارتباط نزدیکی دارند، در برنامه قرار گرفت، سایر ویتامین ها و مواد معدنی در هفته ای که بهشون اختصاص داده شده، مطالعه می شوند.

آخرین ویرایش:

solarbeh

New member

ممنون دوست عزیز

solarbeh

New member
شیما جان منم تو برنامم با توجه به برنامه نگارجون اینا ویتامین ها و مینرال ها رو پخش کردم ! تستاشم مثلا محلول درچربی هارو با هم زدم ، محلول در آب ها رو با هم !

مهسا خانم، نظرتون در رابطه با برنامه ما چیه؟ بعد برنامه نگار خانم به چه صورت بود؟
ممنون از لطفتون

آخرین ویرایش:

solarbeh

New member
دوستان کنکوری عزیز، با توجه به اینکه من از 9 ام تا 16 ام خیلی سرم شلوغه و دسترسی به اینترنت ندارم، زودتر از برنامه شروع کردم.
گزارش هفته اول:
1- تغذیه: فصل انرژی خوانده شد 10 نکته مربوط به فصل انرژی بعدا در تاپیک نکات کنکوری قرار داده خواهد شد.
2- بیوشیمی: خوانده خواهد شد.
3- فیزیولوژی: فصل گوارش خوانده شد. نکات در تاپیک مطالعه گروهی گذاشته خواهد شد.
4- زبان: لغات تافل و 504 مرور شد+ 2 درس اول از کتاب لزگی خوانده شد.

solarbeh

New member
دوستان اگر منابع مورد مطالعه در انجمن گذاشته شود، خالی از لطف نیست.
منابع کنکوری من:
تغذیه: ج.زوه دکتر ط.ر+ ج.زوه س.ن.ا+ فصل درشت مغذی ها و ریز مغذی ها مدرن
بیوشیمی: ضروریات بیوشیمی دکتر رضا محمدی
فیزیولوژی: گایتون
زبان: کتاب تافل+ لزگی + لغات 504 و 1100

آخرین ویرایش:
بالا