وای بچه ها من برا بین الملل انتخاب کردم ولی حالا فهمیدم ممکنه اگه قبول بشم سال بعد نتونم شرکت کنم حالا چی کار کنم وای انتخابام پاک نمیشه
آخه چرا هر سال یه سازی میزنن حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه خوبی ریختی solarbeh
دستت درد نکنه ولی اون قسمت مواد معدنی و ویتامیناش رو به نظرم بهتره یه جور دیگه براش برنامه بریزیم مثلا پخشش کنیم یا جور دیگه
آخه اونا خیلی زیادن و فوق العاده مهمه و توی یه هفته نمیشه خوندش
مهسا جون تو چه جوری ویتامینا و املاح رو با تستاش خوندی؟؟؟؟؟؟؟ همه رو با هم یا پخشش کردی؟ تستش رو چه قد زدی؟
برنامه پیشنهادی: ( شروع از 11 مرداد)
11مرداد تا 17 : فصل انرژی--- فصل آب و ph--- فیزیولوژی گوارش+ ویتامین A و روی
17 مرداد : مرور مطالب گذشته
18 مرداد تا 24 : فصل کربوهیدرات ها--- ساختمان کربوهیدرات ها---- فیزیولوژی گردش خون و قلب + ویتامین Dو کلسیم
24 مرداد: مرور مطالب گذشته
25 مرداد تا 31 : لیپیدها---- ساختمان لیپیدها---- فیزیولوژی گردش خون و قلب+ ویتامین E و سلنیم
31 مرداد: مرور مطالب گذشته
1 شهریور تا 7 : پروتئین ها و اسید آمینه------ ساختمان پروتئین ها و اسید آمینه--- سلول های خونی و قسمتی از اعصاب+ ویتامین B12 و کبالت
7 شهریور : مرور مطالب گذشته
8 شهریور تا 14: مرور 4 هفته قبل+ اسید فولیک و آهن
15 شهریور تا 21: ویتامین ها---- آنزیم ها----- فیزیولوژی اعصاب
21 شهریور : مرور مطالب گذشته
22 شهریور تا 28: مواد معدنی----- نوکلئوتیدها----- اعصاب
29، 30 و 31 شهریور: مرور 2 هفته قبل
1 مهر تا 6 : فیبر و ترکیبات عملکردی------- غشاء ها------ هورمون ها
برنامه خوبی ریختی solarbeh
دستت درد نکنه ولی اون قسمت مواد معدنی و ویتامیناش رو به نظرم بهتره یه جور دیگه براش برنامه بریزیم مثلا پخشش کنیم یا جور دیگه
آخه اونا خیلی زیادن و فوق العاده مهمه و توی یه هفته نمیشه خوندش
مهسا جون تو چه جوری ویتامینا و املاح رو با تستاش خوندی؟؟؟؟؟؟؟ همه رو با هم یا پخشش کردی؟ تستش رو چه قد زدی؟
شیما جان منم تو برنامم با توجه به برنامه نگارجون اینا ویتامین ها و مینرال ها رو پخش کردم ! تستاشم مثلا محلول درچربی هارو با هم زدم ، محلول در آب ها رو با هم !