نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راوی ! چه کنیم ؟! :(
یه سال زحمتمون پرید :(
کسی باربیتورات نداره همراه نوشیدنی منبع آلدئید بخورم خودم رو راحت کنم از این چاه دنیا !
حتی زاهدان هم دت نیافتنی و به مانند بهشت برین به نظر میرسه الان .

:sad: خدا لعنتشون کنه که تو این مملکت فقط باید به پول و پررویی و پارتی تکیه کرد
تنها چیزی که کسی براش ارزش قائل نیست, هدف داشتن و تلاش و خلاقیت هست
یه بهداشت بود که بیل برنداشته بود کیسه ای که بغل جیبش دوخته باشه رو پر کنه, دیدن عقب موندن تصمیم گرفتن به سرعت جبران کنن
صدایی هم که بعید می دونم به گوششون برسه که بخوایم اعتراض کنیم, اعتراض های گنده تر از این رو چنان خفه کردن که ...
ولی حققققق ندااااااااارن حق نداااااااارن اگر هم می خواستن همچین ........ کنن باید قبلا اعلام می کردن بااااااااااید با دادن دفترچه این هشدار رو می دادن که ملت اوضاع اینجوری می شه اگه می خواین وقت بذارید
:13:

safoora

New member
خیلی نامردیه اینطوری کم کردن
از پارسال قرار بود کم بشه ولی دیگه اینجوری؟ :smiliess (15)::smiliess (15):

rawy

New member
چی کار کنم? خیلی ناراحتم..شانس رو ببین تورو خدا..کسی نمی یاد بریم جلو وزارت اعتراض?به اخبار بکشونیم. .

عزیییییییییزم :sad:
از شانس تو نیست, شخصی سازی نکن, از بی مسئولیتی و بی مدیریتی و بی لیاقتیه مدیرای تصمیم گیرنده است
حرف زوره که میگم می دونم ولی شرایطی هست که باید پذیرفت, باز خدا رو شکر با رتبه ای که داری تو رنجی قرار نمی گیری که باز هم پشت کنکور باشی و اقلا می دونی از مهر ایشالا دانشجوی ارشد هستی, تا جایی که امکانش هست اعتراض می کنیم , اما نشد, سختیش رو تحمل کن و نذار تصمیم غیرعاقلانه یه عده به زندگیت لطمه بزنه :28:

sepideeee

New member
اینم اولین کلید از کلیدای وعداده داده شده ..
متاسفم ...اینجوری میخوان بیکاریو کم کنن؟؟ دانشگاهای ازاد دارن چجوری دانشجومیگیرن و غیر متخصص فارغ التحصیل می کنن .. عوض اینکه جلوی اون دانشگاهارو بگیرن که این عده فارغ التحصیلا فقط به خاطر مدرکی که با پول گرفتن نیان جای یه عده متخصص رو تو جامعه بگیرن . تا جایی که تونستن از دولتی کم می کنن .. ادم دیگه چی می تونه بگه

sara.sharifi

New member
بچه ها منم شوکه ام الان... واقعا انصاف نیست... هرچند با چیزایی که شنیدم اخیرا آمادگیشو داشتم ولی خب فکر نمیکردم در این حدباشه!!! من موندم اون دانشگاه شیراز و تهران که توی دفترچه اول جز دانشگاههای پذیرنده بودن کجان؟ :33::New (6):

fada19990

New member
بجه ها نا اميد نشيد خدا بزركه!من همه دانشكاه ها رو ميزنم!تو اين مدتم زبان و اسيب ميخونم !كه بيخودي زمان از دستم نره!فقط ميشه بكيد اسيب رو از جه كتابي بخونم ?جون فك نكنم كابلان ديكه منبع باشه!خواهشا اكه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه!

دل آرام

New member
بجه ها نا اميد نشيد خدا بزركه!من همه دانشكاه ها رو ميزنم!تو اين مدتم زبان و اسيب ميخونم !كه بيخودي زمان از دستم نره!فقط ميشه بكيد اسيب رو از جه كتابي بخونم ?جون فك نكنم كابلان ديكه منبع باشه!خواهشا اكه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه!

فدا نمیخوام ناامیدت کنم ولیییییی
از کجا معلوم ظرفیت سال دیگه رو نکردن 20 تا!
بقیشم مازاد بر ظرفیت ! انگار حالا چقدر ظرفیت دادن که مازادشم میدن لعنیتا

ریگار

New member
فدا یه سال ! شاید اگه میدونستیم قراره انقدر کم بگیرن بیشتر تلاش میکردیم . شاید ... میترسم امسال هم بخونیم و سال بعد بشه نصف این :( به چی این سیستم میشه اعتماد کرد :(
شاید باید به همون وزارت علوم اکتفا میکردم . بچه هایی که مثل خودم بودن مهر امسال میرن سر های ارشد وزارت علوم اما من ...
شما واقعا آدم های محکمی هستید . بهتون افتخار میکنم .

rawy

New member

قربوووووووونت برم الهی فداجون که انقد پرتلاشی, امیدوارم نتیجه زحمتت رو بگیری و با ناحقی اینجوری دودش نکنن بره هوا
طبق معمول صاحاب نداره که جواب گو باشه باید تا اسفند صبر کنیم ببینیم منابع جدید چی می خواد اعلام بشه
اما بعید می دونم آسیب به امسال برسه و منابع عوض بشه
مایل بودی بیا اینجا برای سوالات در مورد منابع و ...

YekRaha

New member
با سلام خدمت همه ی بچه های عزیز فروم و همینطور از شما خانم صفورا
با عرض احترام نسبت به قسمت هایی از نظرات شما مخالفم....
من ورودی 1391 انستیتو روانپزشکی تهران هستم.... به نظر من به لحاظ کیفیت آموزشی دانشکده های مختلف فرق دارند و سال به سال در فضای رقابتی که ایجاد شده همه ی دانشکده ها سعی در ارتقا خود دارند...
چند نکته ی اساسی:
در گروه روانشناسی بالینی اساتید بسیار خوبی هستند از جمله دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی، دکتر رمضانی، دکتر اصغرنژاد، دکتر عاشوری و ... که همگی از پرکارترین افراد در حوزه های پژوهشی و از بهترین روان درمانگران هستند... بخش روانشناسی بالینی انستیتو هم از لحاظ پژوهشی، هم از لحاظ آموزشی و هم از لحاظ درمانی بخش کارآمدی است.... بر خلاف عقیده ی شما همه ی دانشچویان کارشناسی ارشد و دکتری در طول تحصیل خود زیر نظر اساتید و به تنهایی مراجع می بینند.آن هم در اتاق هایی که مجهز به دوربین مداربسته هستند و زمانی که دانشجو در حال دیدن مراجه هست. حداقل 3 استاد و تعدادی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد( که از قبل با توجه به گرایش درمانی خود تفکیک شده اند) بر کار وی نظآرت می کنند. گروه های درمانگاه بر اساس رویکرد های اساتید و دانشجویان تقسیم بندی شده اند و گروه با رویکرد خود کیس می بیند اما رویکرد غالب رویکرد شناختی رفتاری است. یک گروه نیز رویکرد تحلیلی دارند( دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی و دکتر دهقانی سرپرستی گروه تحلیلی را بر عهده دارند که هر سه از اساتید مطرح حوزه ی درمان های روانپویشی هستند... به نظر من انستیتو با شایستگی عنوان قطب علمی روانپزشکی و روانشناسی بالینی را دریافت کرده است.
در مورد دانشگاه های دیگر نیز چند نکته ای که به نظرم میرسد این است که:
دانشگاه بهزیستی نیز تا جایی که من می دانم حداقل دو استاد بسیار خوب حوزه ی روانکاوی دارد و در حوزه ی شناختی رفتاری نیز پروانه محمد خانی معروف را دارد. دپارتمان روانشناسی بالینی این دانشگاه نیز مثل انستیتو سابقه ی زیادی دارد/..
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به این دو، بسیار نوپاست/ دانشگاه علوم پزشکی تهران ( بیمارستان روزبه) نیز سابقه ی کمتری دارد با این وجود بخش قدرتمندی دارد و نکته ی قابل توجه آن این است که دانشجویان روزیه نسبت به سایر دپارتمان ها تعداد مراجعانی که می بینند قابل ملاحظه است... هم به دلیل رویکرد گروه و هم به دلیل امکانات بالینی آنجا... رویکرد درمانی گروه روانشانسی بالینی روزبه شناختی رفتاری است.
در شهرستان ها، به نظر برجسته ترین دپارتمان، گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که تقریبا تمام تمرکز آن بر روی درمان های موج سوم شناختی رفتاری است و از این لحاظ در نوع خود منحصر به فرد است. هر دو سمینار درمان های موج سوم شناختی رفتاری نیز در این دانشگاه برگزار شده است.
من اگر بار دیگر در موقعیت دو سال پیش قرار داشتم به ترتیب اینگونه انتخاب می کردم: 1- دانشگاه علوم پزشکی ایران(انستیتو روانپزشکی تهران- دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان) 2- دانشگاه علوم پزشکی تهران3- دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی 4- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی5- دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ....

آخرین ویرایش:

fada19990

New member
قربوووووووونت برم الهی فداجون که انقد پرتلاشی, امیدوارم نتیجه زحمتت رو بگیری و با ناحقی اینجوری دودش نکنن بره هوا
طبق معمول صاحاب نداره که جواب گو باشه باید تا اسفند صبر کنیم ببینیم منابع جدید چی می خواد اعلام بشه
اما بعید می دونم آسیب به امسال برسه و منابع عوض بشه
مایل بودی بیا اینجا برای سوالات در مورد منابع و ...
راوي جووون خدا نكنه!جاره اي نيست واقعا!من ديروز خيلي كريه كردم،ولي ديدم كار بيخوديه!اين طوري نع ظرفيت ها رو زياد ميكنن مع من قبول ميشم!بيشنهاد ميكنم بقيه هم همين كار رو كنن!تا شهريور يه ماهه ما نبايد اين يه ماه رو از ديت بديم!

rawy

New member
من ورودی 1391 انستیتو روانپزشکی تهران هستم.... به نظر من به لحاظ کیفیت آموزشی دانشکده های مختلف فرق دارند و سال به سال در فضای رقباتی که ایجاد شده همه ی دانشکده ها سعی در ارتقا خود دارند...
چند نکته ی اساسی:
در گروه روانشناسی بالینی اساتید بسیار خوبی هستند از جمله دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی، دکتر رمضانی، دکتر اصغرنژاد، دکتر عاشوری و ... که همگی از پرکارترین افراد در حوزه های پژوهشی و از بهترین روان درمانگران هستند... بخش روانشناسی بالینی انستیتو هم از لحاظ پژوهشی، هم از لحاظ آموزشی و هم از لحاظ درمانی بخش کارآمدی است.... بر خلاف عقیده ی شما همه ی دانشچویان کارشناسی ارشد و دکتری در طول تحصیل خود زیر نظر اساتید و به تنهایی مراجع می بینند.آن هم در اتاق هایی که مجهز به دوربین مداربسته هستند و زمانی که دانشجو در حال دیدن مراجه هست. حداقل 3 استاد و تعدادی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد( که از قبل با توجه به گرایش درمانی خود تفکیک شده اند) بر کار وی نظآرت می کنند. گروه های درمانگاه بر اساس رویکرد های اساتید و دانشجویان تقسیم بندی شده اند و گروه با رویکرد خود کیس می بیند اما رویکرد غالب رویکرد شناختی رفتاری است. یک گروه نیز رویکرد تحلیلی دارند( دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی و دکتر دهقانی سرپرستی گروه تحلیلی را بر عهده دارند که هر سه از اساتید مطرح حوزه ی درمان های روانپویشی هستند... به نظر من انستیتو با شایستگی عنوان قطب علمی روانپزشکی و روانشناسی بالینی را دریافت کرده است.
دانشگاه بهزیستی نیز تا جایی که من می دانم حداقل دو استاد بسیار خوب حوزه ی روانکاوی دارد و در حوزه ی شناختی رفتاری نیز پروانه محمد خانی معروف را دارد. دپارتمان روانشناسی بالینی این دانشگاه نیز مثل انستیتو سابقه ی زیادی دارد/..
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به این دو، بسیار نوپاست/ دانشگاه علوم پزشکی تهران ( بیمارستان روزبه) نیز سابقه ی کمتری دارد با این وجود بخش قدرتمندی دارد و نکته ی قابل توجه آن این است که دانشجویان روزیه نسبت به سایر دپارتمان ها تعداد مراجعانی که می بینند قابل ملاحظه است... هم به دلیل رویکرد گروه و هم به دلیل امکانات بالینی آنجا... رویکرد درمانی گروه روانشانسی بالینی روزبه شناختی رفتاری است.
در شهرستان ها، به نظر برجسته ترین دپارتمان، گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که تقریبا تمام تمرکز آن بر روی درمان های موج سوم شناختی رفتاری است و از این لحاظ در نوع خود منحصر به فرد است. هر دو سمینار درمان های موج سوم شناختی رفتاری نیز در این دانشگاه برگزار شده است.
من اگر بار دیگر در موقعیت دو سال پیش قرار داشتم به ترتیب اینگونه انتخاب می کردم: 1- دانشگاه علوم پزشکی ایران(انستیتو روانپزشکی تهران- دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان) 2- دانشگاه علوم پزشکی تهران3- دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی 4- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی5- دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ....
خیلییییییییییییییییییییییی متشکر ازتون جناب مدیر
درسته که کم حضور دارید اما همیشه به موقع و به جا هستید, مرسییییییییی
توضیحاتتون برای دوستایی که الان تو این شرایط هستند قطعا کمک کننده و مفید هست

دل آرام

New member
من ورودی 1391 انستیتو روانپزشکی تهران هستم.... به نظر من به لحاظ کیفیت آموزشی دانشکده های مختلف فرق دارند و سال به سال در فضای رقباتی که ایجاد شده همه ی دانشکده ها سعی در ارتقا خود دارند...
چند نکته ی اساسی:
در گروه روانشناسی بالینی انستیتو اساتید بسیار خوبی هستند از جمله دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی، دکتر رمضانی، دکتر اصغرنژاد، دکتر عاشوری و ... که همگی از پرکارترین افراد در حوزه های پژوهشی و از بهترین روان درمانگران هستند... بخش روانشناسی بالینی انستیتو هم از لحاظ پژوهشی، هم از لحاظ آموزشی و هم از لحاظ درمانی بخش کارآمدی است.... بر خلاف عقیده ی شما همه ی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در طول تحصیل خود زیر نظر اساتید و به تنهایی مراجع می بینند.آن هم در اتاق هایی که مجهز به دوربین مداربسته هستند و زمانی که دانشجو در حال دیدن مراجع هست حداقل 3 استاد و تعدادی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد( که از قبل با توجه به گرایش درمانی خود تفکیک شده اند) بر کار وی نظآرت می کنند. گروه های درمانگاه بر اساس رویکرد های اساتید و دانشجویان تقسیم بندی شده اند و گروه با رویکرد خود کیس می بیند اما رویکرد غالب رویکرد شناختی رفتاری است. یک گروه نیز رویکرد تحلیلی دارند( دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی و دکتر دهقانی سرپرستی گروه تحلیلی را بر عهده دارند که هر سه از اساتید مطرح حوزه ی درمان های روانپویشی هستند)... به نظر من انستیتو با شایستگی عنوان قطب علمی روانپزشکی و روانشناسی بالینی را دریافت کرده است. ضمن این که تنها گروه روانشناسی بالینی وزارت بهداشت است که در دانشکده ی پزشکی قرار ندارد واز آن مستقل است. دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به این دو، بسیار نوپاست/ دانشگاه علوم پزشکی تهران ( بیمارستان روزبه) نیز سابقه ی کمتری دارد با این وجود بخش قدرتمندی دارد و نکته ی قابل توجه آن این است که دانشجویان روزبه نسبت به سایر دپارتمان ها تعداد مراجعانی که می بینند قابل ملاحظه است... هم به دلیل رویکرد گروه و هم به دلیل امکانات بالینی آنجا... رویکرد درمانی گروه روانشانسی بالینی روزبه شناختی رفتاری است.
در شهرستان ها، به نظر من برجسته ترین دپارتمان، گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که تقریبا تمام تمرکز آن بر روی درمان های موج سوم شناختی رفتاری است و از این لحاظ در نوع خود منحصر به فرد است. هر دو سمینار درمان های موج سوم شناختی رفتاری نیز در این دانشگاه برگزار شده است.
سلام رها
خوش به حالت . سال 91 بیشترین ظرفیت رو داشت بهداشت حدود 50 تا !
انتخابای منم مثل شما بود اما رتبم مثل شما نیست اگر چه نمره کلم به نمره شما بسیار نزدیکه !

- - - Updated - - -

چند نکته ی اساسی:
در گروه روانشناسی بالینی انستیتو اساتید بسیار خوبی هستند از جمله دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی، دکتر رمضانی، دکتر اصغرنژاد، دکتر عاشوری و ... که همگی از پرکارترین افراد در حوزه های پژوهشی و از بهترین روان درمانگران هستند... بخش روانشناسی بالینی انستیتو هم از لحاظ پژوهشی، هم از لحاظ آموزشی و هم از لحاظ درمانی بخش کارآمدی است.... بر خلاف عقیده ی شما همه ی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در طول تحصیل خود زیر نظر اساتید و به تنهایی مراجع می بینند.آن هم در اتاق هایی که مجهز به دوربین مداربسته هستند و زمانی که دانشجو در حال دیدن مراجع هست حداقل 3 استاد و تعدادی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد( که از قبل با توجه به گرایش درمانی خود تفکیک شده اند) بر کار وی نظآرت می کنند. گروه های درمانگاه بر اساس رویکرد های اساتید و دانشجویان تقسیم بندی شده اند و گروه با رویکرد خود کیس می بیند اما رویکرد غالب رویکرد شناختی رفتاری است. یک گروه نیز رویکرد تحلیلی دارند( دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی و دکتر دهقانی سرپرستی گروه تحلیلی را بر عهده دارند که هر سه از اساتید مطرح حوزه ی درمان های روانپویشی هستند)... به نظر من انستیتو با شایستگی عنوان قطب علمی روانپزشکی و روانشناسی بالینی را دریافت کرده است. ضمن این که تنها گروه روانشناسی بالینی وزارت بهداشت است که در دانشکده ی پزشکی قرار ندارد واز آن مستقل است. دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان.
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به این دو، بسیار نوپاست/ دانشگاه علوم پزشکی تهران ( بیمارستان روزبه) نیز سابقه ی کمتری دارد با این وجود بخش قدرتمندی دارد و نکته ی قابل توجه آن این است که دانشجویان روزبه نسبت به سایر دپارتمان ها تعداد مراجعانی که می بینند قابل ملاحظه است... هم به دلیل رویکرد گروه و هم به دلیل امکانات بالینی آنجا... رویکرد درمانی گروه روانشانسی بالینی روزبه شناختی رفتاری است.
در شهرستان ها، به نظر من برجسته ترین دپارتمان، گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که تقریبا تمام تمرکز آن بر روی درمان های موج سوم شناختی رفتاری است و از این لحاظ در نوع خود منحصر به فرد است. هر دو سمینار درمان های موج سوم شناختی رفتاری نیز در این دانشگاه برگزار شده است.
سلام رها
خوش به حالت . سال 91 بیشترین ظرفیت رو داشت بهداشت حدود 50 تا !
انتخابای منم مثل شما بود اما رتبم مثل شما نیست اگر چه نمره کلم به نمره شما بسیار نزدیکه !

rawy

New member
فك نكنم تغيير زيادي كنن با توجه به اين كه دوسال بيش تغيير كردن!با اين حال اكه هم كه تغيير كنن فك نكنم طوري باشه كه داوطلب رو سكته بدن!

:25r30wi: تو سکته دادن که شککککککککک نکن تا جا داشته باشه دریغ نمی کنن

ریگار

New member
شراطم دو قطبی شده ، یه لحظه بلند میشم و عین هیتلر واسه خودم خطابه پر شور از خیزش دوباره میخوم ، یه آن بغضم تا گلو میاد بالا !
امیدوارم زودتر این مرحله سوگم بگذره .

خب امید قبولی امسال من یک درصد بود ، شد یک میلیونیوم ! باداباد !
حداقل خوبه میدونم میخوام برم سربازی . تحمل یه سال خونه نشینی رو ندارم ( :sad: ) فقط خدا کنه سربازیش جوری باشه که بتونم درس هم بخونم .
امسال 90 ! سال بعد به امید خدا 9 ! ببینم دیگه چجوری میخوان جلوی رفتنم به علوم پزشکی رو بگیرن !
راوی خیلی تا اسفند مونده . منابعی که احتمال کمتر تغییر کردنشون هست رو باید شناسایی کنیم و شروع کنیم . مخصوصا من که احتمالا باید چند وقت دیگه دفترچه سربازیم رو پست کنم .

safoora

New member
چند نکته ی اساسی:
در گروه روانشناسی بالینی انستیتو اساتید بسیار خوبی هستند از جمله دکتر عاطف وحید، دکتر لواسانی، دکتر رمضانی، دکتر اصغرنژاد، دکتر عاشوری و ... که همگی از پرکارترین افراد در حوزه های پژوهشی و از بهترین روان درمانگران هستند... بخش روانشناسی بالینی انستیتو هم از لحاظ پژوهشی، هم از لحاظ آموزشی و هم از لحاظ درمانی بخش کارآمدی است.... بر خلاف عقیده ی شما همه ی دانشجویان کارشناسی ارشد و د

بله قطعا نظر شما در مورد انستیتو دقیق تر هست. در مورد کیس دیدن بچه های ارشد گفتم تا جایی که شنیدم نه اینکه حتما اینطوره و البته به استثنای کارورزی. در مورد اساتید قطعا اساتید خوبی داره و من هم سر بعضی از این اساتید بوده ام اما منظورم این بود در مقایسه با دانشگاه های هم سطح تفاوت آنچنانی که فکر کنیم ندارن و البته من هم انستیتو رو به عنوان انتخاب اول قبول دارمبه نظر من نقطه قوت بهزیستی همون رویکرد شناختی رفتاری هست به اضافه جو خوبی که داره تا حدی که به همین دلیل رتبه سه دکتری امسال اولویت اول بهزیستی زد. من در مورد دانشگاه تهران نظری ندارم چون میدونستم امسال دانشجو نمیگیرن و نظرات در مورد تهران متفاوت هست! امکانات خوبی داره ولی بگذریم که چرا امسال اجازه ندادن دانشجو بگیره
اجازه بدید اولویت های خودمون رو اینجا ننویسیم و اجازه بدیم بچه ها خودشون با توجه شناخت شخصی انتخاب کنن

آخرین ویرایش:

yeganehh

New member
عزیییییییییزم :sad:
از شانس تو نیست, شخصی سازی نکن, از بی مسئولیتی و بی مدیریتی و بی لیاقتیه مدیرای تصمیم گیرنده است
حرف زوره که میگم می دونم ولی شرایطی هست که باید پذیرفت, باز خدا رو شکر با رتبه ای که داری تو رنجی قرار نمی گیری که باز هم پشت کنکور باشی و اقلا می دونی از مهر ایشالا دانشجوی ارشد هستی, تا جایی که امکانش هست اعتراض می کنیم , اما نشد, سختیش رو تحمل کن و نذار تصمیم غیرعاقلانه یه عده به زندگیت لطمه بزنه :28:

عزیزم متاهلم.نمی تونم شهرستان برم..دور ارشد رو خط کشیدم..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا