marzi ba
Well-known member
باشه مرضی جونی فقط به خاطر تو)))000
ممنونم سارا جون خیلی گلی:heart:
- - - Updated - - -
خخخخخخ من اتش بس
ی شعر میگم کف کنید
بنی آدم اعضای یکدیگرند ک در افرینش ز یک گوهرند:smilies-azardl (113
:heart:ممنونم نگین جان
باشه مرضی جونی فقط به خاطر تو)))000
خخخخخخ من اتش بس
ی شعر میگم کف کنید
بنی آدم اعضای یکدیگرند ک در افرینش ز یک گوهرند:smilies-azardl (113
kianoosh نمیشه نقل قول بگیرم نه من استعفا دادم نمیخام مدیر شما
دعا میکنم تو یکی به خاستت برسی
بچه ها سلام.همه اونایی که تو بحث بودن و چه اونایی که نبودن خسته نباشید :rose:
بنظرتون از الان بهتر نیست بیاییم درمورد دانشگاها صحبت کنیم؟ هرکسی اطلاعاتی داره بگه تا بتونیم انتخاب خوبی داشته باشیم مرسی:smilies-azardl (181
من این جدول و توضیح رو تو سایت خ ل ی لی دیدم بنظرم خوب اومد نظر شما چیه؟
http://www.drgroup.ir/main/fa/entekhab
در مورد ایمونو رتبه بندیش چطوره؟
والا من دانشگاه شاهد رو اطلاع چندانی ندارم اما بین الملل دوستام که قبول شده بودن کلاساشون با سراسری ها یکی بود .فقط یه ترم اول اونم چندتا واحد رفتن بین ال اما بقیه شو کلاساشون یکی بود.در مورد مدرکشم چاکه نه اتفاقا فردا پس فردا بیان رو دست ما.چون پولی هستش مدرک زبانم حتما دارن و مهر سراسری میخوره به مدرکشون
میگن دارندگی برازندگی همینه :motat::a2d3:
lمیشه بگید بین الملل کجا مقلا بهشتی که ساختمون بین الملش کلا جداست. باهم هم نیستن جتی.و تو مدرک هم بین الملل خورده میشه اینو خودم پارسال پرسیدم و مسواینش با قطعیت گفتن:rose:
سلام بچها دو روز نبودماااااااا.....تاپیکو بهم ریختین!!!!!!!!کی بوده به زیستیا توهین کرده!!؟؟؟ خودتو نشون بده!؟؟t0837h0nn8zfqu8ult
lمیشه بگید بین الملل کجا مقلا بهشتی که ساختمون بین الملش کلا جداست. باهم هم نیستن جتی.و تو مدرک هم بین الملل خورده میشه اینو خودم پارسال پرسیدم و مسواینش با قطعیت گفتن:rose:
سارا منم مثه تو شنیدم و دیدم ولی از یه طرفم وقتی ظرفیت میزنن 2 نفر یکم مشکوکه! از طرفی هم فامیلمون دانشگاه بین الملل رامسر که واسه علوم پزشکی مازندران هست کار میکرد، یه ساله که قارچ آوردن با ظرفیت دونفر (البته بیشتر میگیرن) میگه بعضی درسارو میفرستن همون دانشگاه مازندران بخونن. البته گفته یبار تا حالا اینطوری شده
ولی خب میگن مدرکش زیاد فرقی با دانشگاهای روزانه نداره (میگن فقط! فکر کنم داشته باشه بهرحال روزانه یچیز دیگست)