نکات مهم انگل شناسی

Soroush Star

New member
چــشــــم... حتـمـــاً :a2d3:

ممنــون :rose:

راستـی... یه سـوال دارم. اگر کسی اطلاع داره ممنــون میشم پاسخگـو باشـه. امروز دوستم برام پیام داد که کتاب تکـ یاخـته شناسی پزشکی؛ تالیف: هومن حنیف پـور خیلی خوبــه... ولی هر چی سـرچ میکنم چیزی پیـدا نمیکنــم... :smiliess (12):

هنوز این کتاب رو ندیدم . بخش تک یاخته رو از رفرنس بخون ( نه بصورت عمقی البته برای بار اول ) حتماً تست کنکور ارشد برای رشته میکروب شناسی ، سطح بخش تک یاختش پایینه .. از 15 تست نهایتش 2-3 تست سنگین طرح میشه .

Soroush Star

New member
پیداش کردم ..مرسی سروش ..ولی از اون طراح سوالای سخت گیر میشیا ...:(50):

امسال کنکور ارشد انگل شناسی پزشکی (9 خرداد) ، بخش کرم شناسی 2-3 تست خارج از هر 2 رفرنس طرح شد ...
تازه اکثر تستها 2 قسمتی و مفهومی بودن .

Hamidvet

New member
در مورد رتورتاموناس اینتستینالیس ، تعداد 2 تاژک قدامی و 1 تاژک برگشتی دیده میشه .

توی متن کتاب مارکل ووگ راجب تاژک برگشتی هیچی نگفته ولی توی تصاویر این کتاب ، 2 تاژک قدامی و 1 تاژک برگشتی دیده میشه .

والا من تو اینترنت گشتم که نوشته فقط 2 تاژک که اونام قدامی اند ... تو شکلی که کشیده بود هم فقط 2 تاژک داشت!

Hamidvet

New member
در نمونه های رنگ آمیزی شده از گسترش خونی ، احتمال اشتباه کدامین تک یاخته های زیر با قارچ هیستوپلاسما کپسولاتوم وجود دارد ؟

1) بابزیا دیورجنس

2) لیشمانیا دونووانی

3) پلاسمودیوم ویواکس

4) تیلریا آنولاتا

گزینه دو میشه عایا؟! ...

Hamidvet

New member
کیست کدامیک از تک یاخته های زیر نسبت به مواد کشنده ، خشکی و درجه حرارت مقاوم تر است؟!

1) آکانتامبا
2) بالانتیدیوم
3) نگلریا
4) ژیاردیا

Hamidvet

New member
* کدام آنزیم سلول میزبان در نتیجه تهاجم "انتامبا هیستولیتیکا" فعال می شود؟

1) نورآمینیداز
2) آنزیم های گلیکولیز
3) سرین پزوتئاز
4) کاسپاز-3

* در آمیبیازیز خارج روده ای، درگیری کدام ارگان زیر خطرناک تر است؟ (سوال قشنگیه!)

1) لوب راست کبد
2) بخش فوقانی ریه راست
3) لوب چپ کبد
4) بخش فوقانی ریه چپ

b.nafas

New member

1) نورآمینیداز
2) آنزیم های گلیکولیز
3) سرین پزوتئاز
4) کاسپاز-3

این فکر کنم میشه 2
* در آمیبیازیز خارج روده ای، درگیری کدام ارگان زیر خطرناک تر است؟ (سوال قشنگیه!)

1) لوب راست کبد
2) بخش فوقانی ریه راست
3) لوب چپ کبد
4) بخش فوقانی ریه چپ
اینم 2 میشه

Farzan

New member
در آمیبیازیز خارج روده ای، درگیری کدام ارگان زیر خطرناک تر است؟ (سوال قشنگیه!)

1) لوب راست کبد
2) بخش فوقانی ریه راست
3) لوب چپ کبد
4) بخش فوقانی ریه چپ
شایعترین فرم آمیبیازیس خارج رودهای آبسه کبدی ایجاد میکنه و از اونجاییکه منشا آبسه های ریوی هم از کبدیه و به پرده های اطراف قلب کشیده میشه بنظرم لوب راست بشه

Hamidvet

New member
در آمیبیازیز خارج روده ای، درگیری کدام ارگان زیر خطرناک تر است؟ (سوال قشنگیه!)

1) لوب راست کبد
2) بخش فوقانی ریه راست
3) لوب چپ کبد
4) بخش فوقانی ریه چپ
شایعترین فرم آمیبیازیس خارج رودهای آبسه کبدی ایجاد میکنه و از اونجاییکه منشا آبسه های ریوی هم از کبدیه و به پرده های اطراف قلب کشیده میشه بنظرم لوب راست بشه

فرزان جان ، دقت کن!
نگفته کدوم رایج تره ، گفته کدوم *خطرناک تره* ... یکمی شو درست گفتی البته!!!

Hamidvet

New member
شایع ترین فرم آمبیازیز خارج کبدی که همگی میدونید "آبسه های کبدی" هست و بیشتر هم لوب "راست" کبد رو درگیر میکنه ؛ اما با توجه به اینکه سوال گفته "خطرناک تره" و با توجه به اینکه قلب به ریه چپ نزدیک تره ، میشه لوب چپ کبد جواب درست!

Hamidvet

New member
* موضع تهاجم اولیه انتامبا هیستولیتیکا کدامیکه؟! (تو پاسخ نامه زده 3 درسته ؛ آیا همین طوره؟)
1- فقط کولون بالارونده 2- فقط رکتوسیگموئید 3- کولون پائین رونده و رکتوسیگموئید 4- کولون افقی و رکتوسیگموئید

Soroush Star

New member

1) نورآمینیداز
2) آنزیم های گلیکولیز
3) سرین پزوتئاز
4) کاسپاز-3

جواب تست ، گزینه 4 : آنزیم کاسپاز-3 میشه . این مطلب در کتاب مارکل ووگ گفته شده .

بالا