نظر شرکت کنندگان کلیه رشته ها درباره درس زبان در ارشد وزارت بهداشت 91

tootia

New member
من كه هيچي نخونده بودم فقط زبان زدم بقيه درسا رو اصلاً بلد نبودم. زبانم كه سخت بود!

aohm

New member
سوال 152 گزينه 1 ؟؟!!!!!!!

حالا 134 و 155 هيچي،خواهشا بچه ها رو اين يكي ديگه اعتراض بذاريد بلكه جواب بده

ariya21

New member
کلید اومده دیگه همه درصد ها رو دیدن دیگه

به نظرم زبان عصر پنجشنبه واقعا ساده بود

من همه سوال هارو زدم فقط 4 تا غلط در اومده

زبانم شد 87 درصد خوشبختانه

xavi

New member

سلام دوست عزیز
تبریک میگم
میشه بگین واسه زبان چیا خوندین؟

ممنونم

ariya21

New member
سلام
من اول زبان يك و دو دانشگاهمون رو خوندم
بعد تافل
بعد هم 504
البته فقط لغت خوندم با لايتنر

armin16

New member
سلام بچه ها .زبان صبح پنجشنبه واقعا غیر استاندارد بود و خیلی از گزینه هاش ابهام داشت.....بعد از این همه سال کنکور گرفتن و سوال طرح کردن ،با این همه استاد زبان که داریم ،
انتظار اینجور سوالایی نمی رفت............َ

آخرین ویرایش:

kevin1982

New member
اقا محشر بپا کردن با این سوالات و کلید سوالات.....واقعا تبریک میگم به جامعه پزشکی که با سکه انداختن کار میکنن.....اقا بگید کسی رو قبول نمیکنیم تموم بشه...سرکاریم؟ عمرمون مفته بذاریم واسه کنکور دادن....؟عشقیه پس.ادم دیگه دلزده میشه از هر چی تلاش کردن

kevin1982

New member
اتفاقا از این به بعد انتظار داشته باشید چون هر سال بیشتر و بیشتر سوالات و کلیدش به گند کشیده میشه

kevin1982

New member
بریم مسافرت بهتره والااااااااااااااا.هر چی میخواد پیش بیاد.مردیم ار استرس بی فایده

ariya21

New member
are baba man ye soalo motamaenam gozinei ke zadam mishe vali sanjeshp javabo ye chi dge zade

saram soot keshid baw

chand nafar zabano 100 zadan

shadyrecords

New member
اقا محشر بپا کردن با این سوالات و کلید سوالات.....واقعا تبریک میگم به جامعه پزشکی که با سکه انداختن کار میکنن.....اقا بگید کسی رو قبول نمیکنیم تموم بشه...سرکاریم؟ عمرمون مفته بذاریم واسه کنکور دادن....؟عشقیه پس.ادم دیگه دلزده میشه از هر چی تلاش کردن
کاملا با تمام حرفات موافقم...

nimajoon

New member
دوستان حالا با توجه به تجربه اي كه بدست اوردين فكر ميكنين واسه كنكور سال بعد چطوري بايد زبان رو خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول 504 بعد تافل و بعد تست های سال های گذشته رو بخون و کلمه های جدیدش رو حفظ کن.
میگن کتاب لرگی هم خوبه.اما من نه دیدمش نه نظری دارم.
من خودم فقط 504 و تستا سال پیش رو خوندم حدودا %60 زدم
نسبت به کم خوندن . فرصت کمی که داشتم راضی هستم
موفق باشی
دوستان حالا با توجه به تجربه اي كه بدست اوردين فكر ميكنين واسه كنكور سال بعد چطوري بايد زبان رو خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sepidh gh

New member
سلام .من می گم 504 رو کلن ببوس بذار کنار .....
فقط تافل بخونید + متنای سال گذشته توی کتاب آی کیو بی زبان لغات کنکور سال گذشته رو با ترجمه نوشته همون لغات رو بخونید +برید توی سایتای پزشکی لاتین فقط متن پزشکی ترجمه کنید درباره بیماری های مختلف این خیلی بهتون کمک می کنه ... اگه این کارا رو کنید حتمن زبان بالا می زنید البته من کتاب لزگی رو هم خوندم به نظر من مشکلش اینه که لغات رو همراه معنی ننوشته یعنی بعد از خوندن شما می مونید و یه دنیا لغت که حفظت نمی شه و این یعنی اتلاف وقت ... و البته مهارتایی که توی لزگی اومده در مورد نحوه تست جواب دادن واقعن حرف نداره ازشون نگذرید ....

آخرین ویرایش:

armin16

New member
سلام با این وضعیتی که امسال سوال دادن اصلا نمیشه گفت چون استاندارد نبود و نمیشه پیش بینی کرد.:65d6a5d6s:
ولی به نظرم کتاب لزگی خیلی کمک میکنه .به جای خوندن کتابای مختلف همون رو خوب بخونید.
موفق باشید.

aohm

New member
سلام بچه ها .زبان صبح پنجشنبه واقعا غیر استاندارد بود و خیلی از گزینه هاش ابهام داشت.....بعد از این همه سال کنکور گرفتن و سوال طرح کردن ،با این همه استاد زبان که داریم ،
انتظار اینجور سوالایی نمی رفت............َ

منم دقيقا همين نظرو داشتم،ولي وقتي ميبينم خيليا هم كامنت گذاشتن كه بالاي 60 زدن،به خودم بيشتر شك ميكنم تا به سوالها.

یه دانشجو

New member

ای ول خیلی خوب زدی
کلاس میرفتی یا خودت خوندی؟؟؟؟
دلم میخاد سال دیگه جای تو باشم
ایشاا.. هر رشته ای که دوست داری قبول شی!

بالا