bacillus.bs
New member
بچه ها ازاد تهران و كرج خوابگاه داره؟
آخرین ویرایش:
بچه ها ازاد تهران و كرج خوابگاه داره؟
سلام دوستان .کارت اعتباری رو باید چه جوری تهیه کنیم؟؟؟؟؟ مهلت ثبت نام تمدید نمیشه؟؟؟
100 درصد داره.
سلام .ممنون ..فک میکنید بعدظهر بشه خرید؟؟و ثبت نام کرد؟؟؟یا دیگه مهلتی نیس؟؟؟؟
ولي من شنيدم نداره
اخر ما چكار كنيم؟!!!!!!!!!!!!!:14::13:شايد زمان ازمون بهداشت تغيير كنه.............اخه مگه ما بازيچه ايم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تا بود براي كارشناسي موش ازمايشگاهي بوديم حالاهم براي ارشد!!!!!!!!!!!!واقعا دودل شدم براي ازاد...ميترسم دفترچه پر كنم و بيوفتن هردوشون تويه يه روز از طرف ديگه هم دفترچه پر نكنم و بشه هردوشونو ازمون داد
اي خدااااااااااااااااااااااااا يه صبر عيوب با عمر نوح به همه ما بده از دست ايناااااااااااا:14:
حالا گيريم كنكور با آزاد تداخل پيدا نكرد،حتي يه ماه عقب افتاد و حتي قبولم شديم و حتي فوقم گرفتيم با معدل 20
آخرش چيه؟؟؟؟همه بيكاريم.تازه سركارم بريم با 500هزار فقط ميتوني براي يه ماهت نون بخري
آخرش كه چي؟
اين همه حرص براي چيه؟
عزيز من،من تو هيچ فرقي با ديپلم بيسواد سيكل نداريم
چه بسا اونا زندگي بهتري داشته باشند
متاسفم متاسف ما متاسفانه فقط داريم شماره چشممون ميبريم بالا و ثروت ناشرا و چاپخونه ها و موسسه ها رو افزايش ميديم
به كجا ميخوايم برسيم خدا ميدونه
حالا گيريم كنكور با آزاد تداخل پيدا نكرد،حتي يه ماه عقب افتاد و حتي قبولم شديم و حتي فوقم گرفتيم با معدل 20
آخرش چيه؟؟؟؟همه بيكاريم.تازه سركارم بريم با 500هزار فقط ميتوني براي يه ماهت نون بخري
آخرش كه چي؟
اين همه حرص براي چيه؟
عزيز من،من تو هيچ فرقي با ديپلم بيسواد سيكل نداريم
چه بسا اونا زندگي بهتري داشته باشند
متاسفم متاسف ما متاسفانه فقط داريم شماره چشممون ميبريم بالا و ثروت ناشرا و چاپخونه ها و موسسه ها رو افزايش ميديم
به كجا ميخوايم برسيم خدا ميدونه
درس خوندن خيلي هم خوبه الان اوضاع اين جوريه
معلوم نيست 10 سال ديگه چه جوري باشه
در طول تاريخ هيچكس از اموختن علم و دانش ضرر نكرده
و به نظر من هزينه كردن در اين مورد هر چه قدرم بالا باشه ارزش داره
درس خوندن خيلي هم خوبه الان اوضاع اين جوريه
معلوم نيست 10 سال ديگه چه جوري باشه
در طول تاريخ هيچكس از اموختن علم و دانش ضرر نكرده
و به نظر من هزينه كردن در اين مورد هر چه قدرم بالا باشه ارزش داره