نیمرو

reza.n

New member
طرز تهیه نیمرو:
1.تخم مرغ رو میشکونید.
2.ببخشید اول روغن میریزید.(میتونید از تابه قابلمه بشقاب فلزی ....استفاده کنید)
3.شعله گاز را روشن میکنید.(مواظب باشید نسوزید)
4.شماره ی 1 رو انجام میدید.
5.نمک و فلفل رو ول میدید رو تخم مرغا.
6.کمی صبر میکنید.غذا امادس.میل کنید
البته همونطوری که دوستان میدونن و حتما خوندن،دستورالعمل تهیه ی این غذا خیلی طولانی تره ولی من سعی کردم مفید و خلاصشو بگم.
دوستان اگه سوالی داشتید یا مبهم بود جایی بپرسید جواب میدم.:motat:
اینم عکسش:
43813141884269200446.jpg


یعنی ما همچین نیمروهایی میخوریم.بلله!!:ph34r-smiley::whistle:
 

mohana

Well-known member
طرز تهیه نیمرو:
1.تخم مرغ رو میشکونید.
2.ببخشید اول روغن میریزید.(میتونید از تابه قابلمه بشقاب فلزی ....استفاده کنید)
3.شعله گاز را روشن میکنید.(مواظب باشید نسوزید)
4.شماره ی 1 رو انجام میدید.
5.نمک و فلفل رو ول میدید رو تخم مرغا.
6.کمی صبر میکنید.غذا امادس.میل کنید
البته همونطوری که دوستان میدونن و حتما خوندن،دستورالعمل تهیه ی این غذا خیلی طولانی تره ولی من سعی کردم مفید و خلاصشو بگم.
دوستان اگه سوالی داشتید یا مبهم بود جایی بپرسید جواب میدم.:motat:
اینم عکسش:
43813141884269200446.jpg


یعنی ما همچین نیمروهایی میخوریم.بلله!!:

من بلد نیستم نیمرو درست کنم...
خو بلد نیستم مگه چیه؟؟؟؟:sad:
همش زرده ش میترکه :dadad4:
 

bacillus.bs

New member
طرز تهیه نیمرو:
1.تخم مرغ رو میشکونید.
2.ببخشید اول روغن میریزید.(میتونید از تابه قابلمه بشقاب فلزی ....استفاده کنید)
3.شعله گاز را روشن میکنید.(مواظب باشید نسوزید)
4.شماره ی 1 رو انجام میدید.
5.نمک و فلفل رو ول میدید رو تخم مرغا.
6.کمی صبر میکنید.غذا امادس.میل کنید
البته همونطوری که دوستان میدونن و حتما خوندن،دستورالعمل تهیه ی این غذا خیلی طولانی تره ولی من سعی کردم مفید و خلاصشو بگم.
دوستان اگه سوالی داشتید یا مبهم بود جایی بپرسید جواب میدم.:motat:
اینم عکسش:
43813141884269200446.jpg


یعنی ما همچین نیمروهایی میخوریم.بلله!!:ph34r-smiley::whistle:

رضا چه جوري زرده ي تخم مرغ قلبي شده است ايا؟؟؟؟
 

Delaram92

New member
عزیزم من همین هنرم ندارم...کلا تو زندگیم فقط جدول ضرب بلدم
همین نیمرو درست کرن...همش پوست تخم مرغا خورد میشه می ریزه تو ماهیتابه...
ناراحت نباش مهنا جان...آدم که نکشتیم...حالا من یه بار دو تا جوجه ی بی زبونو با آشپزیم کشتم ، ولی خب تو که ازین جنایت ها که مرتکب نشدی که

نگران نباش کاری نداره یاد میگیری تخم مرغ رو با پشت قاشق بشکون خرده های پوستش نمی ریزه .موفق باشی.خوب بیا اینجا هر سوالی داشتی در مورد آشپزی من و دوستان کمکت می کنیم.
 
بالا