مرغ ترش مازندرانی

baran71

New member

مواد لازم:
سبزی قرمه سبزی ٧٥٠ گرم
گردو ٢٠٠گرم
مرغ ١ عدد
پیاز ١ عدد
آب نارنج یا آب غوره به میزان لازم
نمک ، فلفل به میزان لازم
زعفرون دم کشیده ٢ ق غ
---------------------------------------------------------------------

طرز تهیه : یک پیاز متوسط رو تو روغن سرخ میکنیم .اواخر سرخ شدن گردوی ساییده شده رو اضافه میکنید و یک تفت کوتاه میدین . بعد سبزی قرمه سبزی رو اضافه میکنید و اگر هم در شمال هستید و دسترسی به سبزی های زولنگ و اناریجه دارین از این دو سبزی استفاده کنید به این صورت که نصف از سبزی قرمه سبزی و نصف هم از این دو سبزی بریزین .چون عطر و بوی خوبی داره و مقدار کم هم کفایت میکنه. ٣ لیوان آب اضافه کنید وقتی که به جوش آمد مرغ هایی که از قبل تو روغن یه تفت کم دادیم توش میچینیم و میگذاریم که خوب جا بیفته و به روغن بیفته .نمک وآب نارنج فراموش نشود. در آخر هم زعفرون رو اضافه کنید که رنگ و روی بهتری به خورش می ده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jzroazdocjmlrqklcn.png



 

شفق بانو

New member
سلام باران جان
به به من عذای محلی خیلی دوس دارم ...حتما درست میکنم میام نتیجه رو اعلام میکنم :bunnyearsmiley::heart:
 

yara

New member
وووووویییییییییی اگه بدونید چقد خوش مزست همین الان میرفتین درستش کنید:(40):
 

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

هــــــــاه ... کاکرو ... بدو یه غذای خوشمزه وقشنگ دیگه ...

tnks
 
بالا