تخم مرغ آب پز

Leyenda

Well-known member
8licu7jp3fn3yw05c.jpg

o4v83bw9hdkumc8m1uwk.jpg
 

ps2020

New member
براي ديدن آره ولي منظورم اين بود که يه چيزي رو آموزش بدن ولو مثل آقا رضا تقلب کنن...:thanks:

لیلا جان من تقلب نکردم که اخه:mad_majidonline:بلدم نیمرو درست کنم به خدا:smilies:


صرفا جهت اطلاع...
خبر خوش: اکثر ماها طرز صحیح جوشاندن تخم مرغ رو بلد نیستیم.

با توجه به خبر خوش فوقانی، اکثر کسایی که فکر می کردن تنها اندوخته آنها از هنر آشپزی درست کردن تخم مرغ هست در موقعیت بغرنجی قرار می گیرن. آب پز کردن تخم مرغ مشکل نیست ولی نیاز به توجهات ویژه داره. این طور نیست که تخم مرغ رو در آب بندازیم و چندی بعد برگردیم. کار حساب کتاب داره!

طبق معمول مشکل اعمال نمودن مقدار بیش از حد حرارت هست! رنگ زرده بیش از حد حرارت دیده، زرد کم رنگ می شه و هاله ای خاکستری بین زرده و سفیده تشکیل می شه. دلیل وجودی این حلقه هم آهن موجود در زرده و ترکیب اون با سولفید هیدروژن سفیده در اثر حرارت زیاد هست. دمای مناسب پخت تخم مرغ ۶۳ درجه سانتیگراد هست، در این دما زرده شبیه یک سس غلیظ می شه و سفیده هم خودش رو می گیره. در آشپزخانه های حرفه ای وسیله ای به نام امرشن سیرکولیترموجود هست. این وسیله می تونه با دقت زیاد دمای آب رو ثابت و مثلا در مورد تخم مرغ ۶۳ درجه نگه داره. اینجا راه حلی ارائه می دم که با وسایل موجود در منزل بهترین نتیجه به دست بیاد
برای این کار دو روش متفاوت وجود داره، اول اینکه از آب سرد شروع کنیم و اون را با تخم مرغ جوش بیاریم و سپس زیر ظرف رو خاموش کنیم و دومی اینکه آب رو جوش بیاریم، درجه حرارت رو کم کنیم و تخم مرغ رو اضافه کنیم. من روش دوم رو ترجیح می دم. نکته مهم دیگه برای حصول نتیجه بهتر، استفاده از تخم مرغ تازه هست




وقتی که آب به جوش کامل اومد، شعله رو کم کنید تا از آب از جوش بیفته و حباب های خفیفی مشاهده کنید. اگر دما سنج دارید عالی می شه و سعی کنید درجه را حدود هفتاد ثابت کنید


یک ملاقه از آب گرم بردارید و تخم مرغ را داخل آن قرار بدید تا به دمای جدید عادت کنه

سپس تخم مرغ ها رو در آب قرار بدید و تایمر را روشن کنید. میزان آب هم باید کمترین مقدار ممکن باشه به حدی که سطح تخم مرغ ها رو بگیره و ظرف هم بزرگ نباشه. بعد از چند بار تمرین در منزل شما باید ترکیب و روش و ظرف مناسب این کار رو پیدا کنید

برای تخم مرغ عسلی هشت دقیقه، تخم مرغ نیمه عسلی ده دقیقه و تخم مرغ سفت بیش از ده دقیقه داخل آب جوش زمان بدید. سپس سریعا به تشت یخ منتقل کنید تا روند پخت خاتمه پیدا کنه ....

منبع:Welcome to Shamshiri cafe

95-7138.jpg
 

am-ml

New member
شاید خوب بقیه بلد نباشن....:riz277:
:78:
2020 اکيدا توصيه مي کنم ،يه مشورتي بکني قبل از آموزش ...
اين تخم مرغ آب پز کردنه يا شاخ غول شکستن...:smiliess (12):
از شوخي که بگذريم ،به خاطر خطر سالمونلا حتما تخم مرغ رو سفت درست کنين ،اون روش گذاشتن تو آب جوش هم مال تخم مرغاي قديمي بود که پوستشون حسابي کلفت بود ،الان تخم مرغام مثل ... ههههه ولش کن ... فقط اينو بگم حتما ميشکنه و گلي از سفيده دورش درست ميشه و ...
 
بالا